12. liga proljeće 2019.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

12. liga proljeće 2019.

#1 Post Postao/la trnac »

Pozdrav svim ekipama, a posebno pojačanim Cvjećarima :top:

Odmah jako, 3 boda su 3 boda

:lux: :cheer: :lux: :cheer: :lux:
bduralija
Kontakt:

12. liga proljeće 2019.

#2 Post Postao/la bduralija »

Bravo za našeg Alena... netko se oslabi, a netko pojača... što bi rekli jača liga traži i jače igrače...
:)
pratimo Cvjećare, ipak smo mi agronomi očarani biljkama...
:top:
trnac

12. liga proljeće 2019.

#3 Post Postao/la trnac »

Kapetan je odradio dobar posao u pauzi i dogovorio dva odlična pojačanja :s:
55

12. liga proljeće 2019.

#4 Post Postao/la 55 »

Poštovani svi, kao voditelj 12. lige lijepo vas pozdravljam! :fulir:
Evo ću vam dati nekoliko važnih napomena, kako bi nam sezona započela, trajala i završila u sportskom duhu i poštivanju pravila. :amen:
1. Utakmice dogovarajte na vrijeme i budite fer jedni prema drugima, ako niste u želji ili mogućnosti onda barem slijepo poštujte Pravilnik o dogovaranju i odigravanju utakmice. :E:
2. Obvezno mi šaljite rezultate odigranih utakmica, bez obzira upisujete li ih na net ili ne. Rezultat možete poslati u bilo kojoj formi, čak i pismom... Ali preferirajte, kao i ja sam, fotografirati zapisnik i poslati ga: e-mailom, WhatsAppom, Viberom, MMS-om... Kako god znate i umijete, ali ga svakako pošaljite meni. Obveza je to domaće ekipe, ali nije me briga tko će mi poslati zapisnik pa budite dobri i pomozite jedni drugima. :cerek:
3. Obvezno mi javljajte za eventualne odgode utakmica, i to istog momenta kada odgodu dogovorite. Odgodu mi prijavite pismenim putem, kao i vrijeme i mjesto kada ćete odigrati odgođenu utakmicu. Od 11. kola nemojte odgađati odigravanja utakmica. :azdaja: :zmaj: :predaja:
4. Pošaljite mi neku e-mail adresu, kojom sigurno mogu kontaktirati nekoga iz vaše ekipe i obvezno mi javite ako dođe do promjene kontakt podataka navedenih u biltenu 173.

Srdačan pozdrav svima i dobro čokljanje! :pingic: :macevanje: :cekicem: :mama: :cestitamo: :pivo: :zivili: :duplo: :trk: :zzz:
55

12. liga proljeće 2019.

#5 Post Postao/la 55 »

Poštovani svi, :s:
Odgođena utakmica 1. kola između Pivnice i Pun Muna odigrat će se večeras, s početkom u 19:00 sati. :top:
55

12. liga proljeće 2019.

#6 Post Postao/la 55 »

Vidi ovi čokljavih dvanaestoligaša, svi već odigrali i upisali 1. i 2. kolo :komp: , vjerojatno iz razloga da večeras mogu gledati Dinamo i lokat :pivo: :zivili: :zvrko: :duplo: :grouphug: , a onda je u petak dan za liječenje od četvrtka (umjesto dana za metak). :rofl: :rofl: :rofl:

Eh, da... sve pohvale za urednost i ažurnost u odigravanju utakmica i kod upisivanja rezultata :s: , ali neke od vas propisno moram "izgaditi" zbog NEslanja zapisnika o odigranim utakmicama... :cursing: :azdaja: :ljut: :darkevil: :mikroval:
Šaljite zapisnike na bilo koji mogući način, ljubazno vas molim. :rospija:
Odgovorite