SOKAZ forum
8. liga jesen 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga jesen 2008
kak sad stvari stoje sudionici 8. lige u jesen su:
1. Knežijanac
2. Petar Zrinski II
3. Pliva II
4. HSTK Južna Trešnjevka V
5. Pliva I
6. ZET II
7. STK Sesvete I
8. Čistoća I
9. Centar Vinko Bek
10. Dinamo Jablanovec
11. KUD Golub
12. Patuljci pojma nemaju....
-------------------------------------------
uz moguća odustajanja tu su i prve rezerve:
13. Montkemija d.d.
14. Automehaničari JOOLA
15. Knežija Harmony
1. Knežijanac
2. Petar Zrinski II
3. Pliva II
4. HSTK Južna Trešnjevka V
5. Pliva I
6. ZET II
7. STK Sesvete I
8. Čistoća I
9. Centar Vinko Bek
10. Dinamo Jablanovec
11. KUD Golub
12. Patuljci pojma nemaju....
-------------------------------------------
uz moguća odustajanja tu su i prve rezerve:
13. Montkemija d.d.
14. Automehaničari JOOLA
15. Knežija Harmony
- masterinsider
- Kontakt:
Re: 8. liga jesen 2008
Rope svaka čast luđi si od mene
, tek tolko da znaš da na jesen u tvojoj lizi navijam za SESVETE 
zbog fuzije Dr. Časl Butterfly i Sloga NovoselecBrod je napisao/la:Koliko vidim nema ovih po 1. i 2. a usuljali su nam se ovi pod 13. i 14.![]()
Jel tako Rope?
te
odustajanja www.destinacije.com
otvorila su se dva mjesta i sve se pomaklo
ukratko
točno
I nemogu da ne pohvalim decke iz Vinka Beka,osim sto su odlicni igraci mogu posluzit za primjer fair-playa.
Pranjić u trnutku kad gubi 2:1 u setovima i 4:3 protiv Mikija nicim izazvan priznaje "prasicu"(protiv sebe),koju nije vidio ni sudac,ni Miki, ni nitko drugi od gledaoca. Vidio ju je samo on, i priznao ju je!
Koliko takvih znate u SOKAZ-u?
Ja znam puno vise onih koji ne zovu sekhend ni kad ga loptica pogodi u lakat(a ne u prst)!
I lijepo od gosp. Kuchbaucha da je igrao samo par a ne i pojedinacne pa nam je dao minimalne sanse da se zasladimo kojim bodom!
Pranjić u trnutku kad gubi 2:1 u setovima i 4:3 protiv Mikija nicim izazvan priznaje "prasicu"(protiv sebe),koju nije vidio ni sudac,ni Miki, ni nitko drugi od gledaoca. Vidio ju je samo on, i priznao ju je!
Koliko takvih znate u SOKAZ-u?
Ja znam puno vise onih koji ne zovu sekhend ni kad ga loptica pogodi u lakat(a ne u prst)!
I lijepo od gosp. Kuchbaucha da je igrao samo par a ne i pojedinacne pa nam je dao minimalne sanse da se zasladimo kojim bodom!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Izra je napisao/la:kako je prosao mec protiv plive? kad sam otisao vodili ste 5:1, jeste uspjeli dobit koju bez mog navijanja i strucnih savjeta?
Je, nekak smo zmagali uz teske muke 8:2!
Thanks za moralnu i strucnu podrsku,
8:2, neka neka bit ce nesto od vas
ako sam si dobro izracunao (i ako je pliva izgubila od sesveta, rezultat nije upisan) sad morate dobiti dvije relativno lagane tekme (sa joolom bi moglo biti problema ali igrate doma) i onda u zadnjem kolu izvuci bod protiv sesveta u gostima.
ako pliva kiksa i odigra s montkemijom 5:5 dosta vam je dvije pobjede ili jedna pobjeda i dvije nerijesene.
ajmo brodovi u sedmu ligu!
ako sam si dobro izracunao (i ako je pliva izgubila od sesveta, rezultat nije upisan) sad morate dobiti dvije relativno lagane tekme (sa joolom bi moglo biti problema ali igrate doma) i onda u zadnjem kolu izvuci bod protiv sesveta u gostima.
ako pliva kiksa i odigra s montkemijom 5:5 dosta vam je dvije pobjede ili jedna pobjeda i dvije nerijesene.
Izra je napisao/la:8:2, neka neka bit ce nesto od vas![]()
To sto si izracunao sve stoji,no na zalost u igri je i Dinamo -Jablanovec kao kandidat za napred u nekim kombinacijama,a ni Vinko Bek vise nije siguran u nekim kombinacijama.
Bit ce kiselo do kraja!