SOKAZ forum
19. liga, jesen 2019.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
19. liga, jesen 2019.
U meču iz prvog kola Ptica dodo vs. Ady Endre II. odigrano je, prilično rijetkih, čak šest mečeva u pet setova! Prašilo se svojski, te na kraju, miroljubivo, remiziralo.
19. liga, jesen 2019.
Moji Mađari (i jedan Mađaron) pobijedili su jučer jednu interesantnu ekipu - Pro Silva. Naime, u toj ekipi, već treću sezonu, igra jedan, očigledno, odličan igrač (kapetan Branimir Miočević), koji u tri sezone za sada ima skor 66:4, i trenutno je bez poraza prvi na ljestvici.
Međutim, ostatak ekipe mu je ispod prosječan, pa me zanima kako dugo će oni još potrajati? Naime, ili će im kapetan otići u neku bolju ekipu, ili će si on dovesti barem jednog boljeg igrača. Jer, njegove konstantne trice su im od slabe fajde. Ili, pak između njih postoji neka neraskidiva veza?

Međutim, ostatak ekipe mu je ispod prosječan, pa me zanima kako dugo će oni još potrajati? Naime, ili će im kapetan otići u neku bolju ekipu, ili će si on dovesti barem jednog boljeg igrača. Jer, njegove konstantne trice su im od slabe fajde. Ili, pak između njih postoji neka neraskidiva veza?
19. liga, jesen 2019.
Još je interesantniji slučaj ekipe HZTM, koja je čvrsto na začelju, bez ijedne pobjede.
Međutim, njihov kapetan i prvi igrač Denis Barko, redovno radi trice, ili dvice, te je treći na ljestvici, dok su mu istovremeno ostali suigrači na samom dnu - bez ijedne pobjede!
Međutim, njihov kapetan i prvi igrač Denis Barko, redovno radi trice, ili dvice, te je treći na ljestvici, dok su mu istovremeno ostali suigrači na samom dnu - bez ijedne pobjede!