Turnir 108. brigade- Slavonski Brod

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Bera11

Turnir 108. brigade- Slavonski Brod

#1 Post Postao/la Bera11 »

Ždrijeb je gotov. Opaka ekipa sokazovaca je prijavila sudjelovanje:Kačavenda, Sadžak, Fijačko i Zrinski. Sutra kreću u pohod na Slavonski Brod. Da li će u tome uspjeti vidjet ćemo... :top:
masterinsider
Kontakt:

Re: Turnir 108. brigade- Slavonski Brod

#2 Post Postao/la masterinsider »

Bera11 je napisao/la:Ždrijeb je gotov. Opaka ekipa sokazovaca je prijavila sudjelovanje:Kačavenda, Sadžak, Fijačko i Zrinski. Sutra kreću u pohod na Slavonski Brod. Da li će u tome uspjeti vidjet ćemo... :top:
Ej, dismo mi do opakih, 6. i 9. liga :confused: , to nam je oproštaj od Dr Neubauera još vrijedi 2 dana :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Đuka
Kontakt:

#3 Post Postao/la Đuka »

Opaki ,kako niste opaki...gledajući Sadžaka i Klaića (2 HRL) u polufinalu (Klaić 3-2 ) imam dojam i da ste jači od 6 lige Sokaz-a.
Šteta što sam morao ranije otići pa nisam vidio par Kačavenda,Sadžak-Beraković,Dervišević :s: imalo se tu što za naučiti :top:
Slavonac
Kontakt:

#4 Post Postao/la Slavonac »

Ovogodišnji turnir je u obadva dana bio izuzetno jak, izjedančen i uzbudljiv. :top: :s: Čestitke svim sudionicima turnira, zahvala na dolasku u Brod i naravno poziv na sudjelovanje dogodine. :lux:
Sve rezultate i osvajače trofeja na ovom, sada već u Hrvatskoj poznatom turniru, možete već od danas vidjeti na web stranicama STK Brod - kluba domaćina ( www.stk-brod.hr ).
Slavonac
Odgovorite