Dario je napisao/la: Evo da otvorim topic za ovi ligu i nadam se da nece biti ko prosle godine u topicu za 12 ligu di su bili samo moji postovi u tom topicu.
da razbijem monotoniju.... al mi se čini da te ista sudbina očekuje...
Opet nemamo srece kaj se tice aktivnosti clanova ove lige na forumu, ali kaj je jos gore vidim da nitko osim mene ni rezultete ne upisuje na netu nadam se da cemo se samo jednu sezonu zadrzati u ovoj ligi i konacno doci u neku aktivnij ligu barem kaj se tice neta.
rope je napisao/la:
to si moraju osigurati 1. mjestom jer u protivnom ne da neće biti nikog na forumu 10. lige.... nego će biti i jedini koji unose zapisnike....
Po kvaliteti bi i mogli ici dvije lige vise, ali kako svake sezone imamo nekakv bezvezne kikseve tako se ne bi cudio da i ovu sezonu nesto zaseremo di nesmijemo.
rope je napisao/la:
to si moraju osigurati 1. mjestom jer u protivnom ne da neće biti nikog na forumu 10. lige.... nego će biti i jedini koji unose zapisnike....
Po kvaliteti bi i mogli ici dvije lige vise, ali kako svake sezone imamo nekakv bezvezne kikseve tako se ne bi cudio da i ovu sezonu nesto zaseremo di nesmijemo.
Za to se ne trebaš brinuti, to sam ja već odradio u Zaboku tak da nema brige!
Za sada ni vama ne ide bas nesto lose.. ne znam za tebe, no ja tesko uhvatim vremena za pisanje po forumu, tako da su mi postovi neki zastarjeli s obzirom na rezultate kola koja uspijem manje/vise redovito upisati.
drz'te se i drzim fige da se sto prije vidimo u istoj lizi
Danas se odlucuje o prvaku 11 lige, u 19:30 kod tumare, nazalost smo usrali neke tekme koje nismo smjeli tako da nam danas igra samo pobjeda ako hocemo biti prvi...
Cestitam Tresnjevci na prvom mjestu nazalost zavrsilo danas 6:4 za njih ali isto tako moglo je zavrsiti tim rezultatom za nas, bila je ovo jedna jako tvrda utakmica u kojoj se vidjelo da se bore dvije ekipe koje su preferirale za prvo mjesto...