9. liga - jesen 2008.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
nzoric
Kontakt:

9. liga - jesen 2008.

#1 Post Postao/la nzoric »

Pozdrav svim igracima 9. lige!
Nazalost nemamo niti jednu igracicu i ovim retkom izrazavam veliku :cry: zbog toga.
Sve sam se nekako nadao, kako ce netko drugi odraditi otvarnje ovog topica, zbog male vremenske stiske, no nije bilo dobrovoljaca, pa sam morao zasukati rukave i staviti pudera na vrske prstiju kako se neugodni zuljevi zbog :geek: ne bi pojavili...
Mi smo odigrali na domacem terenu svoje 1. kolo i iznenadili sa 6:4 sampione 11.lige Odru I (evo i linka na rezultat). :lux:
Kratak osvrt na mec: Perkovic D. je odigrao odlicno(dobio 3 partije) i vidi se korist svakodnevnog treninga, Nas novi igrac Tercek M. umjesto Lovrekovic S,(koji je imao problema sa ozljedom "teniski lakat" je dobio vrlo vaznu tekmu, a ja sam svoje dvije pobjede ugradio u ukupnu pobjedu... :cheer:
Puno :luck: svima dalje, vidimo se za jednom zelenom plohom, a citamo se na forumu!

P.S.: Svoju kozu cemo nastojati sto skuplje prodat! :tenk:

SP
Nedeljko Zoric, Cafe bar Ante Dugo Selo, 9. liga
STROJAL
Kontakt:

#2 Post Postao/la STROJAL »

Pozdrav i čestitke od STROJALA na pobjedi i odličnom otvaranju polusezone. :top:

Jedino sam se iznenadio vidjevši da Maraković nije dobio niti jednu partiju. :confused: :rolleyes:

Zapamtio sam sa turnira u Pešći da igra dobro, premda sam ga pomeo :zubo: :B:

Nastavite samo u istom tonu .... :cheer: :cheer:
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
nzoric
Kontakt:

#3 Post Postao/la nzoric »

Komentar susreta protiv Nazovi i pogodi HRT ekipe
Zavrsilo je 8:2 za domacine.
Perkovic je dobio dvije(izgubio od Pelina) dok mi ostali nismo dobili partije.. :( Svi smo imali problema s Pelinovom servom.. :cry: dok Budanko i Rac igraju s materijalima(soft bez spuzve) na backendu i odlicno igraju protiv backside guma.
Ja sam eto prvi put ne napravio partiju od 3 odigrane, sto je sigurno znak kako je kvaliteta igre sve vise sto se bolju ligu penjemo.
Decki su favoriti protiv svih za napredak u 7.ligu.

P.S.: Prosle sezone su ostali u lizi a igrali su sa 2 igraca!

Toliko za sad, imam guzvu.

SP svima
Nedeljko Cafe bar Ante D.Selo 9.liga
nzoric
Kontakt:

#4 Post Postao/la nzoric »

Samo kratko,
domaca utakmica protiv IPOS-a zavrsila je pobjednom domacina od 8:2. :lux:
Decki su se morali zuriti pa nije bilo prilike za :pivo: sto je steta :cry:

Toliko od mene za sada slijedeca tekma na domacem terenu protiv Agronomskog fakulteta III

SP
nzoric
Kontakt:

#5 Post Postao/la nzoric »

Mali update dosadasnjih rezultata:

Mec protiv Agronomskog fakulteta III zavrsio je sa 6:4 za domace(a to je bila moja ekipa.. :yesss: )
Mec protiv Dr.Ante Starcevica zavrsio je sa 4:6 za goste(moja ekipa :yesss: ).
I napokon jedan rezultat za koji jos nema zapisnika na web-u: mec protiv Fine I zavrsio je sa 9:1 ponovo za domace(moja ekipa :yesss: )
Slijedeci mec igraju moji decki protiv HZ Ranzirnog Kolodvora, samo jos ne znamo kad!
Valjda ce uskoro javiti termine.. :ceka:

Toliko od mene..

SP
Dario

#6 Post Postao/la Dario »

nzoric je napisao/la:Mali update dosadasnjih rezultata:

Mec protiv Agronomskog fakulteta III zavrsio je sa 6:4 za domace(a to je bila moja ekipa.. :yesss: )
Mec protiv Dr.Ante Starcevica zavrsio je sa 4:6 za goste(moja ekipa :yesss: ).
I napokon jedan rezultat za koji jos nema zapisnika na web-u: mec protiv Fine I zavrsio je sa 9:1 ponovo za domace(moja ekipa :yesss: )
Slijedeci mec igraju moji decki protiv HZ Ranzirnog Kolodvora, samo jos ne znamo kad!
Valjda ce uskoro javiti termine.. :ceka:

Toliko od mene..

SP

Vidim da vam jako lipo ide u ligi, samo nastavite i dalje tako, a ko zna mozda vas za koju godinu i stignemo.
Odgovorite