2. liga jesen 2008.

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
zoko007

2. liga jesen 2008.

#1 Post Postao/la zoko007 »

Postovanjski mili moji :top: pozdravljam sve sudionike druge lige :djesi: koja bi se mogla zvati liga Južne Trešnjavka, :rofl: :rofl: u sportskoj borbi i dobrom pingaću nadam se da ćemo svi uživati :top: ,stoga vidimo se u prvoj, aj bok :vozi: :jumping: :B:
Brod

#2 Post Postao/la Brod »

Kaj u prvoj?
Mozda u prvoj birtiji tu odma iza ugla... :pfff:

Il mozda vozis u prvoj brzini,ne kuzim, e pa decko morat ces prebacit u petu! :fulir:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ib
Site Admin
Kontakt:

#3 Post Postao/la ib »

:rofl:
rope

#4 Post Postao/la rope »

Brod je napisao/la:Kaj u prvoj?
Il mozda vozis u prvoj brzini,ne kuzim, e pa decko morat ces prebacit u petu! :fulir:

može iz 2 u 4tu, al čisto sumnjam da će i u treću... visoka je uzbrdica... akk ne uspiju izvuč u drugoj morat će šaltat u prvu... držim fige...
zoko007

#5 Post Postao/la zoko007 »

Ma moze decki :pivo: :pivo: i :zivili: naravno sala mala ,ak moze u prvu birtiju :rofl: :rofl: :zubo: :top: :top: , lijepo je krenulo nek se tako nastavi :top: :D pa dosli di dosli :five: :headbang: :bis:
ib
Site Admin
Kontakt:

#6 Post Postao/la ib »

Kao mali podstrijek svima koji su napaljeni na prvu ligu, informacija da je od sada to još lakše :top: jer je Duga Resa po petnaesti put odustala od natjecanja :rolleyes: :visi:
Brod

#7 Post Postao/la Brod »

Kak je to Viktor protiv Jaske odigral 6 pojedinacnih partija!
Ili g. Canadi nije bil skroz skoncentriran kod unosa rezultata! :rofl:
Izra
Kontakt:

#8 Post Postao/la Izra »

pa mlad je, moze igrati...
rope

#9 Post Postao/la rope »

nakon otimačine 3 boda Lahkom koraku I, mislim da bi se Zoka007 mogao ponovo javiti u eter...... :s: :s: :s:
Izra
Kontakt:

#10 Post Postao/la Izra »

opa, gle rezultate... veliki povratak srkija na scenu :zubo:
Iceman

#11 Post Postao/la Iceman »

oO, Srki trica:-P

jaaaavi seeee :B: :B: :lux: :lux: :lux:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
zoko007

#12 Post Postao/la zoko007 »

Lijepi pozdrav :D :D :zubo: :D :D mili moji, prvo jedan veliki :s: :s: :s: nasim navijacima, poglavito strašnim momcima iz UTRINA :s: :top: :top: te ostalim fajterima iz Južne Tređnjevke :D ! Šta reći, oni koji su bili na tekmi znaju koliko je tenzija bilo prigodom ovog eventa :mudri: :strah: :andjeo: Tak da su moji friendovi Sina i Tadinjo tek onak na kratko navratili da bace oko :duplo: te ostali do kraja tekme :D :D Ovom prilikom moram pohvaliti stvarno gotovo idealne uvjete u novootvorenoj dvorani u shopingcentru Prečko, Birc je sljubljen s sportskim borilištima, u stvarno lijepom ambijentu, a ono što veseli je to da i potpuni amateri dolaze i pokušavaju naći sebe u ovoj drevnoj vještini, stoga :fulir: :top: :top: Veseli to sto nam se Srki vratio :rofl: :top: napokon.! Te u maniri iskusnog kulinarskog majstora skuhao u :mikroval: takva imena kao :s: Grozdanić, :s: Bartol i :s: Cvitković, bravo :top: Srka :top: :top: , sam Srki je odlućio izdati KUHARICU :lol: :lol: :rofl: :rofl: ,HALO :zubo: :zubo: :zubo: No šalu na stranu, dobra tekma, dobri protivnici, dobri uvjeti za igru te najbolji navijaći :top: :top: :top: zbog toga- I LOVE THIS GAME- :pobjeda: :pobjeda:
Brod jr.

#13 Post Postao/la Brod jr. »

Čovječe! :eek:

Pa ovo ne da je javljanje nego je to cijela dokumentarna emisija!!! :B:
ČUPKO

#14 Post Postao/la ČUPKO »

imam osiječaj ko da sam bio tamo (samo napred :gitara: :headbang: zoka i ekipa i sljedeče sezone ste u prvoj ligi )
Brod

#15 Post Postao/la Brod »

Danas je derbi!!!
Cudi me da se Zoki nije oglasio :eek:
Brod jr.

#16 Post Postao/la Brod jr. »

Kasni mu kamerman!!! :B: :B: :B:
Brod

#17 Post Postao/la Brod »

Bemti, stvarno ne znam kaj bu iz te 2. lige zišlo! :lol:
Iceman

#18 Post Postao/la Iceman »

a tek iz prve kad udju? :-))))

ako udju, hehe
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Izra
Kontakt:

#19 Post Postao/la Izra »

jesu izvukli pobjedu u 10. kolu? nema rezultata, na forumu svi sute... zoka jel se ide u prvu ligu ili ne?
zoko007

#20 Post Postao/la zoko007 »

tko je rekao??? :D :D :D :D :D :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
:cerek: 1. liga :confused: :pracka: :yesss: :yesss: :yesss: :yesss: :hihihi: :hihihi: :cestitamo: :cestitamo: :cestitamo:
Odgovorite