SOKAZ forum
2. liga jesen 2008.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
2. liga jesen 2008.
Postovanjski mili moji
pozdravljam sve sudionike druge lige
koja bi se mogla zvati liga Južne Trešnjavka,
u sportskoj borbi i dobrom pingaću nadam se da ćemo svi uživati
,stoga vidimo se u prvoj, aj bok

oO, Srki trica:-P
jaaaavi seeee

jaaaavi seeee
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Lijepi pozdrav
mili moji, prvo jedan veliki
nasim navijacima, poglavito strašnim momcima iz UTRINA
te ostalim fajterima iz Južne Tređnjevke
! Šta reći, oni koji su bili na tekmi znaju koliko je tenzija bilo prigodom ovog eventa
Tak da su moji friendovi Sina i Tadinjo tek onak na kratko navratili da bace oko
te ostali do kraja tekme
Ovom prilikom moram pohvaliti stvarno gotovo idealne uvjete u novootvorenoj dvorani u shopingcentru Prečko, Birc je sljubljen s sportskim borilištima, u stvarno lijepom ambijentu, a ono što veseli je to da i potpuni amateri dolaze i pokušavaju naći sebe u ovoj drevnoj vještini, stoga
Veseli to sto nam se Srki vratio
napokon.! Te u maniri iskusnog kulinarskog majstora skuhao u
takva imena kao
Grozdanić,
Bartol i
Cvitković, bravo
Srka
, sam Srki je odlućio izdati KUHARICU
,HALO
No šalu na stranu, dobra tekma, dobri protivnici, dobri uvjeti za igru te najbolji navijaći
zbog toga- I LOVE THIS GAME-

a tek iz prve kad udju? :-))))
ako udju, hehe
ako udju, hehe
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.