| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: sub tra 15, 2023 7:44 pm Naslov
: 8.Liga ,proljeće 2023 |
|
|
Pošto neće nitko onda ču ja otvoriti topik za 8.ligu.Mogu reći da se ovdje igra dobri i ima dobrih igraća.Možda se to meni čini
tako jer nisam u formi ali nije ni čudo jer uopće ne treniram i igram opušteno .Konkretno jučer smo igrali protiv Agronomskog fakulteta i izgubili 6:4. Mene je Ivić razbio dobrim ulazom uz potporu antispina na backendu.Jednostavno tu sam nemočan Odlični meć sam odigrao protiv Frančića i dobio ga u 5 seta .Svejedno nije bilo dosta jer smo izgubili od odlićnog para Fijačko-Ivić koji su u paru vrlo a mi smo odigrali samo jedan set dobro što nije bilo dovoljno za pobjedu. _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: uto tra 25, 2023 2:55 pm Naslov
|
|
Gostovali smo u Dugom selu gdje nas je domaćin lijepo dočekao u dobroj dvorani na zadnjem .Kada sam u 1.meču dobio svog imenjaka u 5 seta mislio sam da če biti lagano ali ne .Prvo je Vinceković dobio našeg trenutno najboljeg rangiranog igraća a onda je iznenađujuće naš Neven izgubio od Antuna kojem je to bila tek 2.pobjeda u sezoni .Onda sam ja izgubio od dobrog Vincekovića i domaćin poveo 3:1 Mislio sam da smo gotovi Međutim naš Zadravec se vratio i dobio Budek-a kojem to ovu večer nije bio dan za pingić.Vratili smo se
Vinceković dobio tricu ali to je bilo sve Dalje smo mi sve dobili .U paru je bilo borbe ali smo ih pobijedili te je bilo ukupno 6:4 za nas .Za nagradu nas je domaćin odpeljal na  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub tra 29, 2023 10:12 pm Naslov
|
|
Udomili smo ekipu Čistoće Došli su bez Čop-a koji je dobar igrać (bar je bio) Počeli smo dobro i poveli 4.0 I onda sam ja igrao protiv Hrvoja Mogu reći da me je zavaralo to što je naš Ivanko glatko dobio Hrvoja u trećem meću U svojoj glavi sam si zamislil da ču lako dobiti taj meć .1.set sam dobio lagano ali onda je Hrvoje počeo igrati a ja sam prihvatio njegovu igru i tako tri seta Nemoto to objasniti Dalje je opet bilo dobro jer Pero igra dobro Kada je naš Neven izgubio od Hrvoja onda sam shvatio da je Hrvoje Petrović dobar igrać Dobili smo slijedeća dva meća i pobjeda je bila tu .Par su naša dva pulena izgubili u 5 seta i ako su imali prednost u zadnjem setu Prepali se pobjede .Svejedno tri boda su tu  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub svi 06, 2023 8:31 am Naslov
|
|
Odigrali 9.kolo protiv FRK Rakuna kod njih na trešnjevci Mogu reći da se Pendel pokazao kao pucać ako mu dozvoliš.Odigrao 5 seta protiv našeg Ivanka i dobro se držao Ja sam protiv Pavličića dobro krenuo prvi set.Međutim onda je on počeo igrati i pogađati spinove.Bilo je fajta koji sam ja izgubio u 5 setu .dalje je Jakić glatko i rutinirano dobio našeg zadravca .poveli su nas 3:1 jer je Pavličić poslije izgubljenog 1.seta ,slijedeća tri bez problema dobio .Očito mu treba prilagodba u prvom setu pa onda krene u .Dalje je naš Neven dobio bez problema Pendela .Dalje sam ja rutinirano dobio dobrog Jakića Izjednačili smo na 3:3 .Onda je zadravec odigrao sjajan meć protiv Pavličića .Poveli mi 4:3. Onda je naš Ivanko odigrao čudam meć.Vodio je 2:0 i imao 9:5 u trećem setu i izgubio taj set .Kasnije kao da se prepao i jakić je igrao sve bolje .Očekivao sam tu pobjedu a bilo je 4:4. Ja protiv Pendela. .Mogu reći da me je razbio sa svih pozicija.Očito mu moja igra paše Ljevak je kao i ja ,igra brže,flah brza lopta meni na bekent i sve pogađa. .To je već drugi put da me je dobio znaći to nije slučajno .U paru smo ih glatko dobili i bilo je 5:5. _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: ned svi 14, 2023 9:42 pm Naslov
|
|
10.kolo,predzadnje.Odigrali doma protiv Južne Trešnjevke 13 .Moja dva pulena krenula dobro i pobijedili svaki svoju .Poveli 2:0.Dalje se očekivalo od mene da i ja dobijem šalinovića .Međutim što se dogodilo 1.set Uhvatio me nepotrebni
i igrao sam ko te izgubio.Slijedeće dva seta sam pokušao nešto odigrati ali nije išlo i dobio sam po Bio sam i to je sve u toj prvoj partiji .Onda je Neven izgubio od Šalkovića i oni izjednaćili na 2:2. Ali Ivanko glatko dobije Šalinovića i ja Vrkića .Poveli smo 4:2. Dalje naš Zadravec pobijedio uz i dobar te mi poveli 5:2.Znaći odluka je na meni .Prilično glatko i bez problema dobio sam Željka i mi poveli 6:2 Kasnije je Vrkić dobio našeg Petra ali to više nije bilo bitno Par su nam predali .Poslije smo sjeli na i  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub svi 20, 2023 10:30 am Naslov
|
|
11.kolo zadnje.Odigrali smo i to kolo u gostima kod jakih igraća iz Peščenice.Razveselili smo se kad smo vidjeli da im nema najboljeg igraća Manfreda .Međutim ništa tu nije bilo lagano.Naš Ivanko je teškom mukom dobio odličnog Žaluda. I onda ja ulazim u igru Reći ču samo da sam izgubio sva tri meća Ako ima opravdanja za mene onda je to što ne treniram a u zadnje vrijeme me boli lijevo koljeno i slabo se krećem te to utjeće na moju igru Ali tu su moji mladići koji znaju dobro odigrati Kod rezultata 5:3 za nas ja igram protiv Žaluda i čak sam dobro igrao ,ali nisam uspio pobijediti odlićnog Ivicu.I sada par koji odlučuje o pobjedi .Zadravec i ja smo dobar par .Koliko mi je poznato samo su nas nakantali dečki iz Agronomskog fakulteta. 1.set smo odigrali slabo,ali smo ostala tri odigrali odlično i izvojevali pobjedu .Pobjeda je naša .Uvijek srdaćni domaćini počastili nas za zadnje kolo.  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub svi 20, 2023 11:26 am Naslov
|
|
Ivice, hvala ti na izvještajima i najveselijem monologu u povijesti svijeta.
Jednom kada riješe da knjige mogu prikazivat gifove ćemo dat radit memoare.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub svi 20, 2023 6:25 pm Naslov
|
|
Trudim se Smajlići su mi super autoru na njima Uveseljavaju me .Hvala Igore  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|