SOKAZ forum
Prvi memorijalni Licul
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Prvi memorijalni Licul
Po mojoj procjeni 80 do 100 igraca. Kup sistem. Nek bude zao svakom tko nije dosao. Nakon praznickog stagniranja okupila se sva nabrijana ekipa sokaza i sire. Na kraju nakon teskih borbi. 1. Marinkovic 2.Thamm 3. Eskulić 4. Milković
POHVALE ZA ORGANIZACIJU TURNIRA
Sve pohvale Pospi za organizaciju ovog turnira .... iz dva razloga ; zato što je g. Licul stvarno legenda zagrebačkog pingića i zato što je termin upravo pogođen da se društvo skupi nakon svih ovih blagdana.
Stvarno sam osobno uživao u pingiću koji je prikazan danas tokom dana.
Dvije primjedbe na dvoranu : sklizak pod i bliještavilo na stolovima 1 i 7. Bilo bi dobro da se to popravi, inače dvorana odlična.
Pozdrav svim sokazovcima ....
Stvarno sam osobno uživao u pingiću koji je prikazan danas tokom dana.
Dvije primjedbe na dvoranu : sklizak pod i bliještavilo na stolovima 1 i 7. Bilo bi dobro da se to popravi, inače dvorana odlična.
Pozdrav svim sokazovcima ....
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
fakat super
pridruzujem se pohvalama...
Prvi memorijal Licul
Pridružujem se pohvali za ideju i za održavanje turnira.Nadam se da će na
drugom memorijalu sudjelovati još više igrača.Ja sam jedan od igrača kojem je Dragec Licul bio predsjednik kluba i nisam mogao zamisliti da ne dođem iako sam radio,pa sam se snašao.
drugom memorijalu sudjelovati još više igrača.Ja sam jedan od igrača kojem je Dragec Licul bio predsjednik kluba i nisam mogao zamisliti da ne dođem iako sam radio,pa sam se snašao.