SOKAZ forum
jos malo...
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
jos malo...
jos malo i pocinje nova sezona SOKAZ-a...
nadam se da je u pripremi i novi bilten...
jos me i zanima kad ce se moc vidjet ovdje raspored i ostatak...
a sad da vas cujem, koja su predvidjanja za sezonu...
moje misljenje, i nadanje, je da bi ove sezone trebali zavrsit medju prva tri i tako izborit mjesto koje vodi u ligu vise...
al ipak...samo moja nadanja...
nadam se da je u pripremi i novi bilten...
jos me i zanima kad ce se moc vidjet ovdje raspored i ostatak...
a sad da vas cujem, koja su predvidjanja za sezonu...
moje misljenje, i nadanje, je da bi ove sezone trebali zavrsit medju prva tri i tako izborit mjesto koje vodi u ligu vise...
al ipak...samo moja nadanja...
Zadnja izmjena: Martin, dana/u pet ruj 23, 2005 2:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mene veseli kaj ćemo se opet susrest i odigrat si pingač, a i opet će bit žestoka borba za mjesta koja vode u ligu gore!
Vidimo se skoro na kraju sezone a to govori da će bit poslije tekme:
Živili i još razno razne zdravice!
Što se tiče prognoze mogu reći samo da će mnogi na nama lomit zube jer je naš kapetan popravio igru za 60% a sad mu još predstoji da popravi i glavu i bit ćemo strašni (naravno ako će Soft-aš skupa sa mnom malo ali samo malo više trenirat i mi se uključujemo u borbu ali za ostanak
)! 
Što se tiče prognoze mogu reći samo da će mnogi na nama lomit zube jer je naš kapetan popravio igru za 60% a sad mu još predstoji da popravi i glavu i bit ćemo strašni (naravno ako će Soft-aš skupa sa mnom malo ali samo malo više trenirat i mi se uključujemo u borbu ali za ostanak
migi je napisao/la:Mene veseli kaj ćemo se opet susrest i odigrat si pingač, a i opet će bit žestoka borba za mjesta koja vode u ligu gore!
Što se tiče prognoze mogu reći samo da će mnogi na nama lomit zube jer je naš kapetan popravio igru za 60% a sad mu još predstoji da popravi i glavu i bit ćemo strašni (naravno ako će Soft-aš skupa sa mnom malo ali samo malo više trenirat i mi se uključujemo u borbu ali za ostanak![]()
![]()
)!
A kaj fali mojoj glavi kaj nije lijepa?!?
@Alindyar evo imati ćeš ipak priliku da mi se revanširaš za prošlo sezonski poraz!!!