SOKAZ forum
Zapresic 2009.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zapresic 2009.
u finalu do 40 godina - thamm : dzaferovic - 3:2
(polufinalisti pongrac i kovacicek)
u parovima pobjednici eskulic i paher.
na turniru u parovima su se pojavili i surbek (mladji) i kolarek ali se nisu bas proslavili... par sa surbekom izgubio od prsteca i dzaferovica, a kolareka je izbacio utrinski par vesligaj-gregov, samo smo im prvi set dali.
nazalost u cetvrt finalu snove su nam prekinuli paher i eskulic koji su na kraju uzeli 1. mjesto.
(polufinalisti pongrac i kovacicek)
u parovima pobjednici eskulic i paher.
na turniru u parovima su se pojavili i surbek (mladji) i kolarek ali se nisu bas proslavili... par sa surbekom izgubio od prsteca i dzaferovica, a kolareka je izbacio utrinski par vesligaj-gregov, samo smo im prvi set dali.
nazalost u cetvrt finalu snove su nam prekinuli paher i eskulic koji su na kraju uzeli 1. mjesto.
-
supermenica
- masterinsider
- Kontakt:
Re: Zapresic 2009.
Kak su odigrali Vešligaj i Vrančić?
- masterinsider
- Kontakt:
mene se nije prepao i nisam ga demoralizirao pa me pomeo 3:0.masterinsider je napisao/la:bigdedi je napisao/la:uf.. bogati... pustio mu dva seta....
Pitaj Izru kolko mu je on pustio
al to samo zato sto smo vec znali da oba idemo dalje, inace bi ja oslobodio moje skrivene stolnoteniske moci i dobio 11:0 sva tri seta.
ma izra mu je pustio sva 3 seta samo da ne ide na ekipnog kolegu...
a vrancic se zezno jer nije na vrijeme pazio na ždrijeb... 
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ma i meni je uzeo 2 seta

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- masterinsider
- Kontakt:
vesligaj mu je uzeo 2 seta sto je prilicno dobro ako se uzme u obzir da mu u 5 setova nije mogao procitati servu. inace thamm se danas cudio kako to ne mozemo procitati i lijepo objasnio da kad reket ide prema dole je rezana a kad ide oko loptice onda je na gore. puno mu hvala.
icemana je izbacio dzaferovic.
icemana je izbacio dzaferovic.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u ned ožu 22, 2009 8:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
Izra je napisao/la:meni ne treba trening, ja igram na cisti talent.masterinsider je napisao/la: Kaj ti visiš tolko danas na forumu umjesto da treniraš za sutra![]()
ma bio sam danas oko 1, kad sam doma svako malo navratim da vidim ima li sto novo u temi o nama i kerumima ali od njih ni glasa, ocito se ne micu iz dvorane.
Ja dobim na mobitel obavjest za svaku promjenu na forumu
a cuj.. to s talentom mogu utrine, kerumi...... ali masterinsider to ne kuzi... talent s one strane sljemena je na niskoj razini, zato svi imaju neki drek bar na jednoj strani reketa....Izra je napisao/la:meni ne treba trening, ja igram na cisti talent.![]()
ali pod takvim drek gumama ne klasificiram softove i normalne trave... nego trave s 3 minute mikrovalne na HIGH... dva sloja laka za camce, prst meda, i sve to u pecnicu na 45 minuta na 220 stupnjeva... i jos nakon svega toga se cude kaj im insider nije na popisu legalnih guma, nego je nesto sitnim slovima nadopisano i razrijesit će se tek za koji mjesec i to na sudu
s legalnom gumom ti moras nešto znat odigrat da bi dobio mec... dok s ovim kuhanim gumama se oslanjas samo na cinjenicu da protivnik nezna igrat protiv toga

s legalnom gumom ti moras nešto znat odigrat da bi dobio mec... dok s ovim kuhanim gumama se oslanjas samo na cinjenicu da protivnik nezna igrat protiv toga