NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Ustupam ekipu iz IV. razreda
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
antispin

PostPostano: sri sij 07, 2009 9:14 pm    Naslov : Ustupam ekipu iz IV. razreda Citirajte i odgovorite

Ukoliko želite imati svoju ekipu i igrati u IV.razredu Sokaza voljan sam je dogovorno prepustiti. Mob: 098-1774-777 Dražen.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: sri sij 07, 2009 11:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing ROFL ROFL ROFL FU FU Glavom u zid Glavom u zid

Ruga se BOLJE BI TI BILO DA SI UPLATIO ČLANARINU U KLUBU ZA VAS ODRANE
antispin

PostPostano: čet sij 08, 2009 12:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
Laughing Laughing Laughing ROFL ROFL ROFL FU FU Glavom u zid Glavom u zid

Ruga se BOLJE BI TI BILO DA SI UPLATIO ČLANARINU U KLUBU ZA VAS O
DRANE

MISLIM DA NE MORAM PONAVLJATI ONU STARU POSLOVICU:TKO SE ZADNJI SMIJE........ . STRPI SE JOŠ NEKO VRIJEME PA ČE TI BITI SVE JASNO. Thumbs up
ŠTO SE ČLANARINE TIČE,TU JE SVE OK. Smile
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet sij 08, 2009 5:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

strpljivo čekam Confused Confused
antispin

PostPostano: sub sij 10, 2009 1:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

PONUDA ZA PREUZIMANJE EKIPE JE ZAVRŠENA. Smile
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: ned sij 18, 2009 6:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čujem jučer od Žuge da se dobro pazarilo u zimskom roku, jelda Dražene?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
antispin

PostPostano: ned sij 18, 2009 9:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pljuc (napisa):
Čujem jučer od Žuge da se dobro pazarilo u zimskom roku, jelda Dražene?

Nikakvog pazarenja nije bilo. Sve je to na bazi dugogodišnjeg poznanstva i prijateljstva.Žugaj je malo ljubomoran .Ja mu nisam kriv zbog ispadanja iz prvog razreda,da se je malo POTRUDIO mogli su ostati u prvom razredu.Navodno su se pojačali sa Mlincem i Belužičem . Žele natrag u prvi razred.
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned tra 12, 2009 4:55 pm    Naslov : objašnjenje od antispina. Citirajte i odgovorite

Čiju si ekipu dao Kalafatima,ako je to ekipa Kanu-mrežnica,koja se UGASILA 5 dana prije početka prvenstva?Svoju si ekipu dao Odri!
[Vrh]
antispin

PostPostano: ned tra 12, 2009 7:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ekipa Kanu Mrežnica se nije ugasila.Kalafat je preuzeo ekipu,promijenio naziv ekipe i sastav.
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned tra 12, 2009 10:35 pm    Naslov : odgovor antispinu. Citirajte i odgovorite

Kako je kalafat mogao preuzet Kanu mrežnicu kad s njima nema veze.Ekipa se daje puno prije raspada ekipe.Ime ekipe u 2 lizi-KANU-nije ni bilo zapisano u biltenu kao prijaya.
Jednu sezonu nije bila prijavljena.Znaći da se ugasila.Kalafat je uzo mjesto nepostojeće ekipe,te su oštečene sve četvrto plasirane.uz blagoslov referenta i sokaza.
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned tra 12, 2009 10:47 pm    Naslov : nastavak-ispravak n.n. Citirajte i odgovorite

Ustvari,KANU je bila prijavljena ali nije bila vođena u 2. lizi kao da ne postoji.Druga liga je završila prvenstvo s 11 ekipa te se tako ugasila.Poslije ste je vi oživili.
[Vrh]
rope

PostPostano: uto tra 14, 2009 7:18 am    Naslov : Re: nastavak-ispravak n.n. Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Ustvari,KANU je bila prijavljena ali nije bila vođena u 2. lizi kao da ne postoji.Druga liga je završila prvenstvo s 11 ekipa te se tako ugasila.Poslije ste je vi oživili.

ako se malo vratiš u prošlost vidjet ćeš da ovo nije prvi put.

prvi put
sezona proljeće 2006 su igrali 1. ligu i odustali od natjecanja
sezonu jesen 2006. nastavljaju u 2. ligi

drugi put
sezona jesen 2007 su igrali 1.ligu i odustali od natjecanja
sezonu proljeće 2008 nastavljaju u 2. ligi

ove sezone se nije dogodilo ništa što već prije nije viđeno
[Vrh]
silvac

PostPostano: uto tra 14, 2009 1:51 pm    Naslov : odgovor gos.Ropeu Citirajte i odgovorite

Konačno se javi i gos.Rope!Što je bilo to se snilo.Sad je gotovo.Jedan priča jedno a drugi drugo.Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je proči nečiji petogodišnji trud u jednom danu!A da ne govorimo o simpatičnom gosp.Draženu Zupančiću-inače,mom poznaniku-dobrom,koji kupi ekipu u 1. lizi,zatim svoju ekipu da Majdacima U 3.lizi te pokloni Mačešičevu ekipu VAMA.Mogao je on tako sa svim ekipama.Ja sam u sokazu 30. god.ali ovo još nisam vidio.mora da sam ostario!!!!
Ajmo na veselije teme.Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
Volim gnojiti po forumu!Do viđenja.
[Vrh]
rope

PostPostano: uto tra 14, 2009 2:18 pm    Naslov : Re: odgovor gos.Ropeu Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je proči nečiji petogodišnji trud u jednom danu!

Ja sam u sokazu 30. god.ali ovo još nisam vidio.mora da sam ostario!!!!
Ajmo na veselije teme.Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".

ovo naše preuzimanje mjesta nije presedan... ali već sam izrazio svoje mišljenje o preuzimanju ekipa i zasluženom napredovanju.. nit je prvo niti poslijednje u sokazu al je sigurno najsenzacionalnije i podiglo je najviše prašine

rečeno na jednom drugom topicu
rope (napisa):

I da ti odgovorim na konačno pitanje što se tiče mene i mog mišljenja o prelasku i preskakanju liga. NE PODRŽAVAM takve akcije jer se mahom događa da momčadi otkupljuju mjesto u višim ligama te nakon toga padaju za ligu ili dvije te na taj način onemogućavaju ostalima (četvero i peteroplasiranim) prolazak u više lige. Ali kako pravilnik to dopušta i ekipe su to iskorištavale, sticajem okolnosti sam napravio istu stvar. Pa će nam sad biti kak će biti.

silvac (napisa):

Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".

Thumbs up Thumbs up pozdrav i vama do 11. kola Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
STROJAL

PostPostano: sri tra 15, 2009 1:33 pm    Naslov : 11. kolo Kalafat - ZET Citirajte i odgovorite

To moram doći vidjeti .... Laughing

Moram reći IB da na Forum doda i zvukove, baš jednog dodao sad. Laughing

Inače, to će biti poslastica za vidjet' .... je*beš derbi Dinamo : Hajduk .... ovo će bit' tarapana.

Samo da se ne igra na tropima .... Laughing već kod nas u dvorani onda će biti OK ....

Rope javi kad igrate i gdje ?

pozdrav,
rope

PostPostano: sri tra 15, 2009 1:59 pm    Naslov : Re: 11. kolo Kalafat - ZET Citirajte i odgovorite

STROJAL (napisa):
To moram doći vidjeti .... Laughing

Confused Confused kaj je tu tak posebno Confused Confused

STROJAL (napisa):

Rope javi kad igrate i gdje ?

11. kolo u ZET-u
[Vrh]
STROJAL

PostPostano: sri tra 15, 2009 2:04 pm    Naslov : Re: 11. kolo Kalafat - ZET Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

Confused Confused kaj je tu tak posebno Confused Confused

11. kolo u ZET-u

Laughing tek' buš videl Laughing

Laughing čičko bu došel na svoje jer tam u tropskom dijelu Ljubljanice, može ponijeti i koji koraljni greben, temperatura je takva da bez problema može uspjeti, a ima i toliko vlage da nema potrebe za vodom ... Laughing

a tu je i prednost domaćeg terena .... Laughing pitaj Burkea Rolling Eyes

Laughing a možete možda igrat' u tangama, možda zbunite protivnika Laughing
bigdedi

PostPostano: sri tra 15, 2009 4:33 pm    Naslov : Re: odgovor gos.Ropeu Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Ja sam u sokazu 30. god.

I na forumu već par tjedana, sa kompletnih 4 posta, i to svi neki protestni. Kakva to frustracija mora biti da natjera čovjeka da se primi računala na kojemu jedva zna pisat.

Evo jedan krasan primjer pada na ECDL testu: Eeeek!
silvac (napisa):
Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je

Spreman sam ulaziti u svakakve diskusije, ali stvarno ne bi trebalo tolerirati ovakve izljeve zloće, ljudi koji nemaju veze sa forumom nego tu dolaze samo žaliti na nešto što je već svima normalno, a dogodilo se prije 7 kola.

IB treba onemogućiti lurkanje... onda se fino nitko ne bu naživciro i otvaro akaunt da bi blatio po našem forumu. Lijepo ko oće da gleda, ima da si otvori akaunt i u nekom topiku se predstavi, a svi ostali akaunti bez adekvatnog profila i broja postova se automatski brišu. Amen. Hitler
silvac

PostPostano: sri tra 15, 2009 4:58 pm    Naslov : odgovor Juri Citirajte i odgovorite

No,no,no,no.Nebumo se sad valjda ljutili!Nisam ja izmislil forum.Onda su trebala biti dva foruma:jedan za nas nepismene i jedan za vas pametne!!!!!
Olfo!Ili bi ti bio korektor pa ljepo što ne voliš čuti to izbrišeš i onda bi samo tvoj gnoj došao do izražaja.Uostalom ti si najviše na forumu.Odsada ti napiši što se smije pisati imisliti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri tra 15, 2009 9:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kokice

Nego meni par stvari ne ide u glavu.

Prvo, da je pola SOKAZ-a graknulo na Kalafate koji su potpuno legitimno iskoristili mogućnost fuzije.
Ispada da je FUZIJA u generalnom smislu ono što zapravo smeta ljudima.
A kako rope i njegova ekipa baš i nemaju previše utjecaja na pravilnike i stvari koje u SOKAZ-u postoje već sto godina, ne znam zašto bi netko pomislio da su oni prava adresa za njihovo grintanje. Cursing

Naravno, postoji opcija da vam smeta to što su Kalafati igrački ispod nivoa četvrte lige, pa se na cijelu stvar gleda elitistički - "da je netko drugi ajde, ali ovi dečki... Rolling Eyes ". A to je malo licemjerno Thumbs down

I drugo što mi nije jasno, nitko nije uočio ni spomenuo jednu pozitivnu stvar - prekinut je cirkus nastupa dugoreške ekipe (u svim svojim sastavima), koja je karikirano od četiri prvenstva dva igrala,
jedno uopće ne startala, a jedno počela, pa vidjela da se ne mogu skupit, pa istupila iz prvenstva uz brisanje "pisanih" zapisnika Pojma nemam
Za Kalafate se, ako ništa, ne plašim da će igrati tek svaku drugu sezonu, i ostavljati lige sa 11 ili manje ekipa. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.