robi je napisao/la:Zgubili od Dobrog dola 3:7,
moji dečki im nisu mogli ništa...
Svaka čast, zasluženo su nas dobili
Kemo sad je sve u vašim rukama
Kao prvo svaka čast Nikoli, Davoru i Vici, jedini su vas dobili i to još kod vas.
Vas zapravo može dobiti samo momčad koja ima tri solidna igrača koji su u stanju dobiti Maria i Dražena bez izgubljenog meča jer protiv vas svi ulaze sa -3 ili -4, i to se upravo dogodilo.
Istu večer nakon što smo dobili Peščenicu Bare i ja smo komentirali tablicu i prizivali čudo da u zadnja tri kola Harmoni konačno odigra i jednu lošiju utakmicu i tako nam omogući da izbijemo na čelo tablice i krenemo prema sedmoj ligi.
Nakon što mi je Nikola smsom javio rezultat uopće mu nisam vjerovao nego sam morao zvati Dražena (iako je bilo 23.30), a njegov razočarani glas je bio dovoljna potvrda.
Čuda se događaju ... samo morate iskreno vjerovati u njih.
Kemil je napisao/la: Istu večer nakon što smo dobili Peščenicu Bare i ja smo komentirali tablicu i prizivali čudo da u zadnja tri kola Harmoni konačno odigra i jednu lošiju utakmicu i tako nam omogući da izbijemo na čelo tablice i krenemo prema sedmoj ligi.
Čestitam IPOS-u na dolasku na vodeću poziciju 9. lige i na dobrom putu na na jesen igraju u 7. ligi.
Žao mi je Harmony-a, stvarno su dobra klapa, ali iskreno da nema Maria, ovo bi se već odavno dogodilo. Robiju svaka čast, vuče, podučava, ali je prava šteta da Dražen nema bolji skor, iako iskreno ja neznam kad sam ga dobio na treningu. Meni osobno vrlo neugodan, pa eto još više ne kužim kak' gubi službene mečeve, a znam da nije problem u pristupu, jer igra jednako i na treningu i na utakmici. Hmmm, valjda je onda nešto drugo.
Dakle, premda još nije sve gotovo (IPOS igra sa dvije posljednje momčadi na tablici) mislim da će IPOS konačno ići za dvije lige gore. Sve pohvale Kemilu, proigrao je konačno, a Kameni je standardno dobar.
Pozdrav od STROJALA,
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
nzoric je napisao/la:Cestitam ekipi Ipos-a na 1.mjestu 9.lige
Vidim da smo Vam falili pa ste se potrudili napredovati za dvije lige kako bi opet igrali u istoj lizi..
SP i vidimo se na jesen za !
Hvala Zoki, shvatili smo da je u sedmu ligu lakše doći kao 1. iz 9. lige nego kao 3. iz 8., vidimo se.