SOKAZ forum
samobor open 2009 (kameni stolovi)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
samobor open 2009 (kameni stolovi)
odličan i jedinstven turnir na kamenim stolovima sve pohvale organizatorima na roštilju i piću,dobroj igri
rezultati 1.mjesto Vešligaj (opet maznuo Zoku iz 1.lige) 2.Sađak 3.Perić (iznenađenje turnira još jednom sve čestitke peri na odlično odrađenom turniru maznuo srkija iz 1.lige u ljepotici večeri 3:2)
periću nemo zaboraviti janjetinu(zdihovo) inače nebu više
HEHE, ni prva liga nije sta je nekad bila

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Ovaj čupko otvara topice samo o turnirima gdi odnese pehar
Kaj se turnira tiče , BRAVO samoborci
Posebno zanimljiv turnir baš zbog toga kaj je na zraku, što je u ova topla vremena posebno interesantno , još k tome nemoraš ni pazit dal buš zlijal pivu po stolu il nebuš
nadam se druge godine i još većem odazivu jer je stvarno bilo super
Kaj se turnira tiče , BRAVO samoborci
nadam se druge godine i još većem odazivu jer je stvarno bilo super
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
Re: samobor open 2009 (kameni stolovi9
ČUPKO je napisao/la:odličan i jedinstven turnir na kamenim stolovima sve pohvale organizatorima na roštilju i piću,dobroj igrirezultati 1.mjesto Vešligaj (opet maznuo Zoku iz 1.lige) 2.Sađak 3.Perić (iznenađenje turnira još jednom sve čestitke peri na odlično odrađenom turniru maznuo srkija iz 1.lige u ljepotici večeri 3:2)
Inace Zoki je igro s vesom s jerdnom nogom na orkanskom vjetru i s povezom preko oćiju te bez ruku dakle sAMO S DESNOM NOGOM I TU JE BIO TESKI FIKS
Samobor open
Ja sam jednom igrao turnir na kamenim stolovima na Jarunu!
Prvo su izletnici na stolu jeli špek.Zatim je pala kiša,te kad smo mi počeli već je puhao jak vjetar.To mi je u dugoj karijeri jedino prvo mjesto.
Spineri nemaju šanse!
Pozdrav Ropeu i čestitka!Zanimljivo je druženje i roštilj.
Prvo su izletnici na stolu jeli špek.Zatim je pala kiša,te kad smo mi počeli već je puhao jak vjetar.To mi je u dugoj karijeri jedino prvo mjesto.
Spineri nemaju šanse!
Re: Samobor open
Jebate , kaj su si ovi sad dobrisilvac je napisao/la:Ja sam jednom igrao turnir na kamenim stolovima na Jarunu!
Spineri nemaju šanse!
Re: za kb
To bi se reklo posipal si se pepelomsilvac je napisao/la:Je,vremena se mjenjaju.Onu temu smo završili!
Prvo malo prepucavanja,onda ljubav.
nego vratimo se mi na temu.... s obzirom da je Znika stavio samo poredak, a zbog prezauzetosti odigravanja utakmica (s Tončijem 5. setova pa sa Srkijem 5. setova) nisam baš uspio upratiti tko je koga pa tko zna rezultate da dopiše
Finala:
Vešligaj - Perić 3:1
Sadžak - Perić 3:0
Vešligaj - Sadžak 3:1
Polufinala:
Vešligaj - Landekić 3:0 ???
Sadžak - Kalamir ????
Perić - Terze 3:2
Četrvrtfinala:
Vešligaj - ?
Sadžak - Ban ??
Perić - Gregov 3:2
Landekić - ???
Kalamir - ???
Terze - ????
Finala:
Vešligaj - Perić 3:1
Sadžak - Perić 3:0
Vešligaj - Sadžak 3:1
Polufinala:
Vešligaj - Landekić 3:0 ???
Sadžak - Kalamir ????
Perić - Terze 3:2
Četrvrtfinala:
Vešligaj - ?
Sadžak - Ban ??
Perić - Gregov 3:2
Landekić - ???
Kalamir - ???
Terze - ????
Re: za kb
Jedino ja balavac bio i balavac ostaosilvac je napisao/la:Je,vremena se mjenjaju.Onu temu smo završili!
Prvo malo prepucavanja,onda ljubav.
Re: sup kon.
post koji zelis citirat, stisnes "quote" na tom postu s desne strane...silvac je napisao/la:Volim ovako "sr"na forumu,ali neznam prebaciti tuđu misao u svoj post i
onda odgovoriti na nju.
Glup sam?Pomagajte!
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.