SOKAZ forum
vjerovali ili ne
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
vjerovali ili ne
Re: vjerovali ili ne
godine????zoko007 je napisao/la:![]()
![]()
Dali znate da je naš DRAŽEN HRGA u službenom meču dobio ZORANA PRIMORCA 21:8,21:9 i to je jedini meč koji su odigrali u životu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rope je napisao/la:godine????zoko007 je napisao/la:![]()
![]()
Dali znate da je naš DRAŽEN HRGA u službenom meču dobio ZORANA PRIMORCA 21:8,21:9 i to je jedini meč koji su odigrali u životu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zoko007 je napisao/la:rope je napisao/la:godine????zoko007 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
81ili82
I od onda je Zoran Primorac izrastao u svjetsku klasu,dok je Drazen Hrga imao taj peh da je prestao rasti!
Cudni su putevi gospodnji!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ma Hrga je legenda...btw, prodajem Hinoki s kojim je Zoki igro i potpisao ga

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Još jedan vjerovali ili ne - kad smo već kod rasta - znate li tko je bio kadetski prvak Dalmacije (kad je Primorac bio viceprvak)?Brod je napisao/la: I od onda je Zoran Primorac izrastao u svjetsku klasu,dok je Drazen Hrga imao taj peh da je prestao rasti!![]()
Cudni su putevi gospodnji!
Toni Kukoč!!!!
Ali mislim da je Hrga ipak zaslužniji za to što je Zoki danas!
Slučajno sam ovih dana naletio na jedan rezultat iz 2006. godine a koji spada u ovu rubriku . Vjerojatno to vi svi već znate ali ja sam bio ugodno iznenađen .
A nagradno pitanje je : Tko iz Tumarine jazbine ima pozitivan skor s Dragutinom Šurbekom
Odgovor : Ivan Tadić 3:1
Jel neko od
prisustvovao tom meču pa da zna detalje ?
A nagradno pitanje je : Tko iz Tumarine jazbine ima pozitivan skor s Dragutinom Šurbekom
Odgovor : Ivan Tadić 3:1
Jel neko od
sa današnje točke gledišta vidi se da Tadić igra 2. ligu, Šurbek 16. liguwolf je napisao/la:Slučajno sam ovih dana naletio na jedan rezultat iz 2006. godine a koji spada u ovu rubriku . Vjerojatno to vi svi već znate ali ja sam bio ugodno iznenađen .![]()
A nagradno pitanje je : Tko iz Tumarine jazbine ima pozitivan skor s Dragutinom Šurbekom![]()
![]()
![]()
Odgovor : Ivan Tadić 3:1![]()
![]()
![]()
Jel neko odprisustvovao tom meču pa da zna detalje ?
na rang listi sokaza je situacija slijedeća:
12. Tadić Ivan 2187 bodova
921. Šurbek Dragutin 23 boda
ehhh stattisttike