Iceman, kak ste prošli prvo kolo? Mi odigrali 5:5 sa TIMI-DED-om. Trebali smo to dobit al je bilo par kikseva na našoj strani. Na kraju sam zadovoljan i sa tim bodom. Aj napiši i ostale rezultate ako imaš kakve informacije.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ib, krivo si upisao dio našeg rezultata na stranici! U trećem krugu su promijenili Ratkovića zbog slabe forme u prva dva meča i stavili Žigmana koji je opravdao svoj ulazak u igru i zablistao protiv našeg kapetana.
Iceman, kak ste igrali prošli tjedan? Nekak mi vaši rezultati sporo dolaze pa bi ih ti mogo javljat kad sjedneš na komp. Mi naše odmah stavljamo na stranicu.
jeste culi mozda da je na tekmi dede i primorke navodno bilo nekih šsmaranja?!?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Orokonfekcija - Velika Gorica 7:3
(Kujundžić 2, Marko 2, Nikola 2, par 1 - Radočaj M. 3, Trstenjak 0, par 0)
S tim da je Trstenjak u 3. krugu otišao (Nikola i par w/o).
Zapisnik je faksom stigao na 2 papira i ne vidi se meč Nikole i Miljenka u sredini, tako da će to na web tek kad dobijem resend.
Bravo Iceman! Vidim po ovim rezultatima da će ove godine biti grda borba za opstanak. Svi sve mogu dobiti! Jedino je Opera vjerojatno prejaka u najjačem sastavu. Šta je Gorica igrala sa dva igrača? Čudno, pošto imaju i Žugaja i Ivu Radočaja u ekipi.
i opera ima i Plešea i Karića pa su i oni bili sami ovo kolo...
mi smo dobili FINU za 1 bolje nego što ste vi izgubili od Butterfly-a (10:0)
trenirajte, jer ste najebali iduće kolo kad vam dolazimo na megdan..ako sam ja, kao 3ći igrač, nabio na treningu jučer tebe, 1vog igrača,loše vam se piše
O tom potom! Trening mi baš i inače ne paše! I inače sve gubim, al zato na tekmi ubacim u višu brzinu. A da ne govorim da kad dođete u našu jazbinu, grdo vam se piše.
Iceman je napisao/la:trenirajte, jer ste najebali iduće kolo kad vam dolazimo na megdan..ako sam ja, kao 3ći igrač, nabio na treningu jučer tebe, 1vog igrača,loše vam se piše
Zadnje što sam ja čuo, vi ste "njihove mušterije".
Naš zapisnik ti je kod Eskolića jer su oni bili domaćini. A i nema ti tu nikakvih mušterija. Bit će ti to otvorena borba. Svi sve mogu dobit! Pa čak i Iceman možda ulovi partiju!
Eto sad ste nam i domaći teren oduzeli! Ja prijetim sa vrućim terenom u našoj jazbini kad ono moramo igrat kod vas. Ali nema veze! Sad ćemo bit još napaljeniji! A da ne govorim da je cijela ekipa obožavatelj Phila Collinsa pa će nas ti zvuci inspirirati.