SOKAZ forum
zoka u 9.ligi
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
zoka u 9.ligi
koliko će poraza imati zoka u 9.ligi
- dundo bumbo
- masterinsider
- Kontakt:
Re: zoka u 9.ligi
Po meni može samo izgubiti u 6. kolu od malog PuzjakaČUPKO je napisao/la:koliko če poraza imati zoka u 9.ligi
Nego Brod, koliko su stimulacije za nas igrače u 9. ligi... nije u redu da samo ti imaš koristi od njegovog poraza?
U najmanju ruku bi potencijalni Zoka eliminator mogao pomoći u eliminaciji nagrade
Btw. priča se po kuloarima da Zoka plaća 1 pivu svakom protivniku koji izgubi... navodno zbog neke oklade!?
U najmanju ruku bi potencijalni Zoka eliminator mogao pomoći u eliminaciji nagrade
Btw. priča se po kuloarima da Zoka plaća 1 pivu svakom protivniku koji izgubi... navodno zbog neke oklade!?
Re: zoka u 9.ligi
i 2. kolo mu je izazovnomasterinsider je napisao/la:Po meni može samo izgubiti u 6. kolu od malog Puzjaka
King je napisao/la:Nego Brod, koliko su stimulacije za nas igrače u 9. ligi... nije u redu da samo ti imaš koristi od njegovog poraza?![]()
U najmanju ruku bi potencijalni Zoka eliminator mogao pomoći u eliminaciji nagrade![]()
Ej,pa to se podrazumjeva,ja nemrem popit vise od 2-3,ostalo je na lageru,dat cemo koju i Zokiju!
Bay the way,ima Zoki par oklada po gajbu tak da mu računica da plati po pivu svakom ko mu pusti ima smisla.
Al nebute se valjda za 1 pivu prodavali kad su ovdje gajbe na lageru
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
King je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za Brodove... kad se pije?![]()
I jel budu dvije gajbe za dva poraza u istom meču?![]()
Pretpostavljam da se parovi i porazi u parovima ne broje
Kako god, možete slati Zoku po gajbu... moji dečki su iznenadili i sebe i mene... a bogme i Zoku
Svaka cast decki,ocekivao sam da bi mogao leć jednu al dvije...
Cim Zoki dotegljači gajbu,zovem u goste
Sad bu malo više šutil i još puno više treniral
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Bravo majstori,odlično odrađen posao!!!
Svakom ponešto:
-vama po jedna velika pobjeda protiv donedavnog prvoligaša
-zoki dokaz da nije sve u školskom spinu i drajfu
(ima nekaj i u pimplu)
-a nama svakom po rundica!!!
...vidim da bi se mi mogli možda pogodit na jesen pa da odmjerimo snage...
Svakom ponešto:
-vama po jedna velika pobjeda protiv donedavnog prvoligaša
-zoki dokaz da nije sve u školskom spinu i drajfu
-a nama svakom po rundica!!!
...vidim da bi se mi mogli možda pogodit na jesen pa da odmjerimo snage...
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Hvala na pohvalama i čestitkama
Tekma je bila stvarno "na nož" i na kraju ispada da je 15 setova završilo u fixu
Marko nas je iznenadio i uzeo skalp svoj trojici, ali smo zato bili posebno napaljeni na Zokija.
Martin ga je dobio u otvorenoj borbi bez puno pimpla, a ja sam mu zagorčao večer lovom i stpljivo čekajući šansu za kontranapad. Na kraju je odlično odrađena partija parova odlučila pobjednika i slavlje je moglo početi.

p.s. za rundu ćemo se lako dogovoriti, sad bar imamo o čemu pričati
Tekma je bila stvarno "na nož" i na kraju ispada da je 15 setova završilo u fixu
Marko nas je iznenadio i uzeo skalp svoj trojici, ali smo zato bili posebno napaljeni na Zokija.
Martin ga je dobio u otvorenoj borbi bez puno pimpla, a ja sam mu zagorčao večer lovom i stpljivo čekajući šansu za kontranapad. Na kraju je odlično odrađena partija parova odlučila pobjednika i slavlje je moglo početi.
p.s. za rundu ćemo se lako dogovoriti, sad bar imamo o čemu pričati