NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Prijedlog za web
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rope

PostPostano: čet pro 02, 2010 9:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
ja bih prije rekao croranković Snajper i crođilas Tenk Beljenje Zubo

e moj bolfy samo te gledam !!!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ČUPKO

PostPostano: čet pro 02, 2010 12:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

živio drug tito i tarantula Gitara Headbang
[Vrh]
Tito

PostPostano: čet pro 02, 2010 2:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala druže Afro drago mi je videti da još uvijek ima pravih komunista Embarassed i nakon 30 godina kako sam prešao u virtualno stanje Komp Videli se bumo uskoro Cestitamo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
dundo bumbo

PostPostano: pet pro 03, 2010 9:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tito (napisa):
Hvala druže Afro drago mi je videti da još uvijek ima pravih komunista Embarassed i nakon 30 godina kako sam prešao u virtualno stanje Komp Videli se bumo uskoro Cestitamo!

Javio se, konačno, glas šutljive hrvatske većine. Glas svih onih čiji se duhovni habitus tijekom 45 godina jugoslavenskoga režima sastojao u bespogovornom poštivanju načela potpune kooperacije s totalitarnim sustavom. Iz takve moralne savitljivosti vrlo je lako izvući karakterni profil tipičnog hrvatskog građanina - a on odgovara čovjeku koji se nalazi na pragu svijesti, i ne funkcionira ni kao kralježnjak ili člankonošac, nego kao meduza, mekoga, podatnoga tijela što slobodno pluta na morskoj površini.
Ne želim ulaziti u raspravu s tobom. Vjerojatno si nalik jednom od onih Marinkovićevih likova što gutaju samoglasnike i artikuliraju tek ono što mogu zarežati. Volio bih samo znati imaš li dovoljno hrabrosti (o kućnom odgoju da i ne govorim) da se potpišeš punim imenom i prezimenom. Iza kužnih likova Hiće, šumskoga bandita i sličnih ipak se prelako skrivati.
u svome kultu bit ćeš u stanju još neko vrijeme uživati. No, s obzirom na to da si naviknut tražiti svoje istine po tlu, onako kao što svinje tragaju za žirevima, prilagodit ćeš se, vjerujem, svakoj promjeni. I pronaći novo zlatno tele.
Primi puno pozdrava od običnoga čovjeka čiji je otac proveo četiri godine u zatvoru zbog organiziranog skidanja banditovih slika po zagrebačkim školama. Znam da je misao luksuz koji si mnogi ne mogu priuštiti. Ali, pokušaj u svome malenom mozgu zapamtiti samo jedno: Ugodna egzistencija šutljive hrvatske većine krvavo je razbijena početkom devedesteih godina prošloga stoljeća, i svaki imalo pošten čovjek trebao bi nakon takvog raspleta pogledati dobro u ogledalo i upitati se koliko je, svojom pasivnošću i indolencijom pridonio krvavom razvoju događaja.[/i]
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: pet pro 03, 2010 10:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hahahahahahaahhhah!!!!!!!!!

eto ti ga sad! Laughing Laughing Laughing
Brod

PostPostano: pet pro 03, 2010 10:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma idi Jere,što se ti naložiš bez veze... Dark evil Uvrijeđen

Čovjek samo testira koliko nam je forum liberalan,i kad će u reštu završit! Facepalm

Kad mu umre Tito,preostaje mu još jedino Osama !

Ne se živcirati bez veze! Pfff
dundo bumbo

PostPostano: pet pro 03, 2010 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam ljut. Samo bih htio znati ime i prezime tog tipa. Da se potpisao ne bih uopće reagirao. Njemački magazin Bild Tita je uvrstio na listu najvećih masovnih ubojica 20. stoljeća, a kao što sam naveo, cijela me ta priča pogađa na osobnoj razini. Točnije, pogađa cijelu moju obitelj, sa zagrebačke i dalmatinske strane. Nek budala piše što god mu padne napamet, ali ne na ovakav način, pod sigurnim okriljem anonimnosti. Ne mora mijenjati nick, ali trebao bi se predstaviti. Inače, cijela priča o ispitivanju granica između onoga što se pristoji i onoga što je, u najboljem slučaju, najobičnija svinjarija, gubi svaki smisao. Napisao sam dovoljno gluposti na forumu, tako da dobro znam o čemu govorim. Smile
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet pro 03, 2010 12:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nitko ga nije ozbiljno shvacao dok je bio hićo, zasto bi ga sad netko ozbiljno shvacao? Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: pet pro 03, 2010 12:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
nitko ga nije ozbiljno shvacao dok je bio hićo, zasto bi ga sad netko ozbiljno shvacao? Confused

morao bi staviti naočale pa bi ga neki možda i prepoznali Hippie
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet pro 03, 2010 2:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

morao bi staviti naočale pa bi ga neki možda i prepoznali Hippie

prepoznali ili ne, samo zelim reci da dok je hićo bio u pitanju svima je bilo jasno da je rijec o za***anciji (uspjeloj ili neuspjeloj - misljenja su podijeljena Zubo ), ne vidim zasto ne bi sada bilo isto.

i mislim da ib sad negdje likuje po "jesam ti rekao da ce nastati problemi" osnovi... Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 03, 2010 2:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma lako za to što likujem, problem koji ja imam je to da mi ovi novi likovi nisu niti najmanje smiješni ni zabavni, štoviše krajnje su mi bezveze. Thumbs down

A svrha prvog od njih, da se ide podjebavat Kemu ne bi li se nakačilo još deset istomišljenika koji će ga lovit u đir je samo pomogla tome da se Pero i ja nezavisno odlučimo za brisanje i eliminaciju (smeća, ne slobode govora).

Tito je pretpostavljam trebao biti osveta za to "gušenje demokracije", samo što taj eto nije ni smiješan ni provokativan.
Al eto, željeli ste demokraciju, imate je kao i dosad, do ove granice je stvarno svejedno.

To oće li spominjanje Geringa, Hitlera, Tita ili Tuđmana (jeej, već se veselim! Rolling Eyes) nekoga naživcirat ili povrijedit ma iz kojeg razloga ionako nije bitno, dapače, to i jest bila originalna zamisao sa Kemom (Hićo) i valjda sa mnom (Tito).

Možda se fejlalo s nama dvojicom, al evo, uspjeli ste iznervirat treću osobu. Bar nešto.
Ćestitamo Cestitamo! mission accomplished! Nastavite uživati u dobrom humoru. Thumbs up
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet pro 03, 2010 3:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

krivo mi je sto sam propustio hiću pa ne mogu evaluirati njegovu humoristicnu vrijednost ali mislim da se ovo sve skupa preozbiljno shvaca.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 03, 2010 3:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kao i inače u Hrvatskoj fašizam, komunizam i sve vezano za to. Ne znam gdje živiš da ti je ta činjenica promakla Smile

Po meni je onda bolje biti oprezan oko tih tema, nego kao stanoviti humorist uzeti slobodu i pravdu u svoje ruke i ići provjeravati ima li i u SOKAZ-u ljudi koji ih dosta ozbiljno i osobno shvaćaju.

I eto, izgleda da ima. Što ćemo sad?

Provocirati ih? Smijat im se? Kopat po tome? Praviti se da nismo mogli bez takvih tema i govora, da "nismo mi u krivu jer nemamo mi problem"?
Prilično neosjetljivo i sebično, al opet, urnebesno zabavno reklo bi se! Pojma nemam
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet pro 03, 2010 4:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za one koji neznaju , ( a takvih je malo) ja sam kreirao i hiću i tita pa ... izvolte , moj broj telefona imate svi , slušam gdje sam to ja prešao granice dobrog ponašanja .. da ne nerviramo IB-a i ostale

P.S. Jere, fala na onom budala Beljenje
dundo bumbo

PostPostano: sub pro 04, 2010 3:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Postoji jedna stvar koju biste svi trebali znati. Hićin post morao je biti maknut ne zbog toga što ta vrst zajebancije nekome ne paše, nego zato tako nalaže zakon. Ako mislite da pretjerujem, sjetite se samo što se prije pet-šest godina dogodilo Ivici Kosteliću kada je, pred početak važne slalomske utrke izjavio da je spreman isto kao i njemački vojnik prije bitke za Staljingrad. Da ste ostavili Hićin profil malo dulje na web-stranici,mogao je nastradati i Bolfan i administrator. Kada Hrvatska uđe u Europsku uniju učinak takvih zakonskih odredbi proširit će se i na ono što se može protumačiti kao veličanje zločinačkog, komunističkog režima. Meni, iskreno, takva vrst represivne politike ne odgovara. Za političku korektnost boli me ona stvar, ali neke stvari ipak ne mogu progutati. Ako ne možete drukčije interpretirati moje komentare, ili se sa mnom politički ne slažete, slobodni ste sve skupa protumačiti kao osobni animozitet i ogorčenost. Ali, čuditi se što netko kome su komunisti zatvorili ili poubijali dio uže rodbine i nacionalizirali čitavu imovinu, preozbiljno shvaća frivolno pisanje o takvim pitanjima, e to je ipak, previše ( ista stvar, jasno, vrijedila bi i za sve žrtve fašističkog režima).

P.S. Da sam znao da si to ti Bolfane, ne bih te nazvao budalom. I sam, uostalom, dobro znadeš da o tebi imam puno bolje mišljenje. Napisao bih, vjerojatno, da si se ponio kao kreten, a to je već puno drukčije. Smile
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sub pro 04, 2010 4:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kokice
I love this game!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 04, 2010 10:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa jesam ja odma napiso!

ib (napisa):
wolf (napisa):
Da nam je forum (čitaj admin Andjeo i navodno glavni krivac rope Azdaja ) demokratičniji

i Ustav, da Sad

Mislim da je ovo zrelo za završiti sa! Mudri djed Moli
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: ned pro 05, 2010 11:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I još samo da vas sve lijepo zamolim da više Kemi ne kalemite te prikolice,neg si otvorite sami svoj post pa si trkeljajte tam!!!
Brod

PostPostano: pon pro 06, 2010 7:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je,baš ste mu se nasrali po topicu!
Ako može banfička neka ikonica,na koju bi Kemo kliknul, pa da ne vidi svo to smeće,sigurno će ga uzrujati... Laughing
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 06, 2010 10:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pere me militantno raspoloženje, nemojte me ljutit! Tenk
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.