| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 02, 2010 9:56 am Naslov
: |
|
|
| wolf (napisa): | ja bih prije rekao croranković i crođilas  |
e moj bolfy samo te gledam !!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: čet pro 02, 2010 12:09 pm Naslov
|
|
živio drug tito i tarantula  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tito
Pridružen/a: 01. 12. 2010. (16:56:33) Postovi: 21 Lokacija: house of the flowers
|
Postano: čet pro 02, 2010 2:48 pm Naslov
|
|
Hvala druže drago mi je videti da još uvijek ima pravih komunista i nakon 30 godina kako sam prešao u virtualno stanje Videli se bumo uskoro  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet pro 03, 2010 9:39 am Naslov
|
|
| Tito (napisa): | Hvala druže drago mi je videti da još uvijek ima pravih komunista i nakon 30 godina kako sam prešao u virtualno stanje Videli se bumo uskoro  |
Javio se, konačno, glas šutljive hrvatske većine. Glas svih onih čiji se duhovni habitus tijekom 45 godina jugoslavenskoga režima sastojao u bespogovornom poštivanju načela potpune kooperacije s totalitarnim sustavom. Iz takve moralne savitljivosti vrlo je lako izvući karakterni profil tipičnog hrvatskog građanina - a on odgovara čovjeku koji se nalazi na pragu svijesti, i ne funkcionira ni kao kralježnjak ili člankonošac, nego kao meduza, mekoga, podatnoga tijela što slobodno pluta na morskoj površini.
Ne želim ulaziti u raspravu s tobom. Vjerojatno si nalik jednom od onih Marinkovićevih likova što gutaju samoglasnike i artikuliraju tek ono što mogu zarežati. Volio bih samo znati imaš li dovoljno hrabrosti (o kućnom odgoju da i ne govorim) da se potpišeš punim imenom i prezimenom. Iza kužnih likova Hiće, šumskoga bandita i sličnih ipak se prelako skrivati.
u svome kultu bit ćeš u stanju još neko vrijeme uživati. No, s obzirom na to da si naviknut tražiti svoje istine po tlu, onako kao što svinje tragaju za žirevima, prilagodit ćeš se, vjerujem, svakoj promjeni. I pronaći novo zlatno tele.
Primi puno pozdrava od običnoga čovjeka čiji je otac proveo četiri godine u zatvoru zbog organiziranog skidanja banditovih slika po zagrebačkim školama. Znam da je misao luksuz koji si mnogi ne mogu priuštiti. Ali, pokušaj u svome malenom mozgu zapamtiti samo jedno: Ugodna egzistencija šutljive hrvatske većine krvavo je razbijena početkom devedesteih godina prošloga stoljeća, i svaki imalo pošten čovjek trebao bi nakon takvog raspleta pogledati dobro u ogledalo i upitati se koliko je, svojom pasivnošću i indolencijom pridonio krvavom razvoju događaja.[/i] |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet pro 03, 2010 10:16 am Naslov
|
|
hahahahahahaahhhah!!!!!!!!!
eto ti ga sad!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet pro 03, 2010 10:36 am Naslov
|
|
Ma idi Jere,što se ti naložiš bez veze...
Čovjek samo testira koliko nam je forum liberalan,i kad će u reštu završit!
Kad mu umre Tito,preostaje mu još jedino !
Ne se živcirati bez veze!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet pro 03, 2010 11:37 am Naslov
|
|
Nisam ljut. Samo bih htio znati ime i prezime tog tipa. Da se potpisao ne bih uopće reagirao. Njemački magazin Bild Tita je uvrstio na listu najvećih masovnih ubojica 20. stoljeća, a kao što sam naveo, cijela me ta priča pogađa na osobnoj razini. Točnije, pogađa cijelu moju obitelj, sa zagrebačke i dalmatinske strane. Nek budala piše što god mu padne napamet, ali ne na ovakav način, pod sigurnim okriljem anonimnosti. Ne mora mijenjati nick, ali trebao bi se predstaviti. Inače, cijela priča o ispitivanju granica između onoga što se pristoji i onoga što je, u najboljem slučaju, najobičnija svinjarija, gubi svaki smisao. Napisao sam dovoljno gluposti na forumu, tako da dobro znam o čemu govorim.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet pro 03, 2010 12:05 pm Naslov
|
|
nitko ga nije ozbiljno shvacao dok je bio hićo, zasto bi ga sad netko ozbiljno shvacao?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 03, 2010 12:32 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | nitko ga nije ozbiljno shvacao dok je bio hićo, zasto bi ga sad netko ozbiljno shvacao?  |
morao bi staviti naočale pa bi ga neki možda i prepoznali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet pro 03, 2010 2:02 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): |
morao bi staviti naočale pa bi ga neki možda i prepoznali  |
prepoznali ili ne, samo zelim reci da dok je hićo bio u pitanju svima je bilo jasno da je rijec o za***anciji (uspjeloj ili neuspjeloj - misljenja su podijeljena ), ne vidim zasto ne bi sada bilo isto.
i mislim da ib sad negdje likuje po "jesam ti rekao da ce nastati problemi" osnovi...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 03, 2010 2:35 pm Naslov
|
|
Ma lako za to što likujem, problem koji ja imam je to da mi ovi novi likovi nisu niti najmanje smiješni ni zabavni, štoviše krajnje su mi bezveze.
A svrha prvog od njih, da se ide podjebavat Kemu ne bi li se nakačilo još deset istomišljenika koji će ga lovit u đir je samo pomogla tome da se Pero i ja nezavisno odlučimo za brisanje i eliminaciju (smeća, ne slobode govora).
Tito je pretpostavljam trebao biti osveta za to "gušenje demokracije", samo što taj eto nije ni smiješan ni provokativan.
Al eto, željeli ste demokraciju, imate je kao i dosad, do ove granice je stvarno svejedno.
To oće li spominjanje Geringa, Hitlera, Tita ili Tuđmana (jeej, već se veselim! ) nekoga naživcirat ili povrijedit ma iz kojeg razloga ionako nije bitno, dapače, to i jest bila originalna zamisao sa Kemom (Hićo) i valjda sa mnom (Tito).
Možda se fejlalo s nama dvojicom, al evo, uspjeli ste iznervirat treću osobu. Bar nešto.
Ćestitamo mission accomplished! Nastavite uživati u dobrom humoru.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet pro 03, 2010 3:24 pm Naslov
|
|
| krivo mi je sto sam propustio hiću pa ne mogu evaluirati njegovu humoristicnu vrijednost ali mislim da se ovo sve skupa preozbiljno shvaca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet pro 03, 2010 3:38 pm Naslov
|
|
Kao i inače u Hrvatskoj fašizam, komunizam i sve vezano za to. Ne znam gdje živiš da ti je ta činjenica promakla
Po meni je onda bolje biti oprezan oko tih tema, nego kao stanoviti humorist uzeti slobodu i pravdu u svoje ruke i ići provjeravati ima li i u SOKAZ-u ljudi koji ih dosta ozbiljno i osobno shvaćaju.
I eto, izgleda da ima. Što ćemo sad?
Provocirati ih? Smijat im se? Kopat po tome? Praviti se da nismo mogli bez takvih tema i govora, da "nismo mi u krivu jer nemamo mi problem"?
Prilično neosjetljivo i sebično, al opet, urnebesno zabavno reklo bi se!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet pro 03, 2010 4:12 pm Naslov
|
|
Za one koji neznaju , ( a takvih je malo) ja sam kreirao i hiću i tita pa ... izvolte , moj broj telefona imate svi , slušam gdje sam to ja prešao granice dobrog ponašanja .. da ne nerviramo IB-a i ostale
P.S. Jere, fala na onom budala  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: sub pro 04, 2010 3:05 pm Naslov
|
|
Postoji jedna stvar koju biste svi trebali znati. Hićin post morao je biti maknut ne zbog toga što ta vrst zajebancije nekome ne paše, nego zato tako nalaže zakon. Ako mislite da pretjerujem, sjetite se samo što se prije pet-šest godina dogodilo Ivici Kosteliću kada je, pred početak važne slalomske utrke izjavio da je spreman isto kao i njemački vojnik prije bitke za Staljingrad. Da ste ostavili Hićin profil malo dulje na web-stranici,mogao je nastradati i Bolfan i administrator. Kada Hrvatska uđe u Europsku uniju učinak takvih zakonskih odredbi proširit će se i na ono što se može protumačiti kao veličanje zločinačkog, komunističkog režima. Meni, iskreno, takva vrst represivne politike ne odgovara. Za političku korektnost boli me ona stvar, ali neke stvari ipak ne mogu progutati. Ako ne možete drukčije interpretirati moje komentare, ili se sa mnom politički ne slažete, slobodni ste sve skupa protumačiti kao osobni animozitet i ogorčenost. Ali, čuditi se što netko kome su komunisti zatvorili ili poubijali dio uže rodbine i nacionalizirali čitavu imovinu, preozbiljno shvaća frivolno pisanje o takvim pitanjima, e to je ipak, previše ( ista stvar, jasno, vrijedila bi i za sve žrtve fašističkog režima).
P.S. Da sam znao da si to ti Bolfane, ne bih te nazvao budalom. I sam, uostalom, dobro znadeš da o tebi imam puno bolje mišljenje. Napisao bih, vjerojatno, da si se ponio kao kreten, a to je već puno drukčije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sub pro 04, 2010 4:23 pm Naslov
|
|
I love this game! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sub pro 04, 2010 10:08 pm Naslov
|
|
Pa jesam ja odma napiso!
| ib (napisa): | | wolf (napisa): | Da nam je forum (čitaj admin i navodno glavni krivac rope ) demokratičniji |
i Ustav, da  |
Mislim da je ovo zrelo za završiti sa!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned pro 05, 2010 11:27 pm Naslov
|
|
I još samo da vas sve lijepo zamolim da više Kemi ne kalemite te prikolice,neg si otvorite sami svoj post pa si trkeljajte tam!!! _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon pro 06, 2010 7:44 am Naslov
|
|
Je,baš ste mu se nasrali po topicu!
Ako može banfička neka ikonica,na koju bi Kemo kliknul, pa da ne vidi svo to smeće,sigurno će ga uzrujati...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon pro 06, 2010 10:55 am Naslov
|
|