NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

9. liga jesen 2010.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Norrin

PostPostano: čet pro 02, 2010 9:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
E, a šta je s Pribičevićem? Confused

Zar i ti, s istim pitanjem koje baš mene svi pitaju?! ROFL
Nema ga do kraja prvenstva Crying , dobio je posao u Americi, koliko znam, i to je sve.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Norrin

PostPostano: čet pro 02, 2010 9:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Viper (napisa):
Norrin (napisa):
Laky (Viper) čekamo rezultat protiv Podsuseda) .

Evo ga evo....šta si nestrpljiv Smoking ...iiii jel prema očekivanju Very Happy Very Happy

E baš si frajer, Very Happy , vidim, sve vidim, svaka ti čast!!!

Inače, očekivao sam to, naravno, ali sam se potajno nadao da vam možda mogu bod otkinuti, pa da već počnemo slaviti.

Dečki, nemam kaj reći, sportaši ste pravi Juhuu Cheer .
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet pro 02, 2010 10:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo ludnice, sad ću i ja ko ib u matematiku ROFL , dakle, zatvorili smo krug na tablici pojedinaca, g. Vidića više ne možemo dohvatiti ako ga netko ne porazi u zadnja 2 kola (možda bude nešto (srednji Ban, nagovorite g. Bosiljevca da odigra kak zna Very Happy )), ima puno bolju set razliku.

A Miro i ja smo potpuno izjednačeni po broju setova zasad (moj izračun, valjda je točan Rolling Eyes ), što znači da ako je vjerovati izračunima ib-a, razlika je samo u poenima (nisam ih brojao ROFL ).

Sad će biti lov za svaki set i poen do kraja Juhuu Juhuu Juhuu , eto, nema dosade u ovoj ligi.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 03, 2010 1:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisi valjda išao sve setove prvenstva zbrajat? Confused

S pojedincima ti je isto kao s ekipama, gledaju se međusobni susreti prvo, tako da ti je stvar prilično zacementirana ako sva trojica ostanete s istim skorom.
Što ja vidim:

Somek - Puzjak 1:3, Puzjak - Vidić 0:3, Somek - Vidić 3:1

što u međusobnim setovima daje poredak:

1. Vidić 4:3
2. Somek 4:4
3. Puzjak 3:4

Ti možeš biti prvi jedino ako netko probije jablanovečke stupove obrane u iduća dva kola. In love

Šteta za Pribičevića, al ajde, bar razlog zvuči skroz dobro!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: pet pro 03, 2010 8:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Nisi valjda išao sve setove prvenstva zbrajat? Confused

Jesam, jesam, samo za nas trojicu! Embarassed Very Happy

ib (napisa):
Ti možeš biti prvi jedino ako netko probije jablanovečke stupove obrane u iduća dva kola. In love:

Ma ne, nego Podsusedov napad s 2 trave. Laughing
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 03, 2010 2:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ko je to? Misli

Ma Puzjak mora izgubit partiju da bi ti bio prvi, to oću reć. S Vidićem (samim) možeš ostat jednak jer si ga direktno dobio.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: pet pro 03, 2010 5:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E, sad me sram, svaka čast, ib, potpuno si u pravu Klanja se .

Još veća ludnica ROFL .

Strojalovci, stižem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub pro 04, 2010 11:25 am    Naslov : STROJAL II - SLOGA NOVOSELEC II Citirajte i odgovorite

E, baš sam zloguki prorok.
Sve knap, al na kraju ipak tih 5:5 točno prema receptu.

Uopće nema smisla pokušavati otkriti tko će biti treći u ligi.

U svakom slučaju mi idemo na svih 6 bodova do kraja zbog regularnosti lige.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub pro 04, 2010 11:37 am    Naslov : BORBA ZA TREĆE MJESTO Citirajte i odgovorite

Kako je stvarno teško reći tko će biti treći u ligi, a bilo bi fer svima koji imaju šanse da se izbore za to mjesto omogućiti barem borbu, nadam se da će i dečki koji su se do sada pokazali jako korektni odigrati tako do kraja.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub pro 04, 2010 10:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odigrali smo u Zaprešiću, domaćini su nam izašli ususret.
Rezultat je na netu.
[Vrh]
STROJAL

PostPostano: ned pro 05, 2010 12:04 am    Naslov : Re: BORBA ZA TREĆE MJESTO Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Kako je stvarno teško reći tko će biti treći u ligi, a bilo bi fer svima koji imaju šanse da se izbore za to mjesto omogućiti barem borbu, nadam se da će i dečki koji su se do sada pokazali jako korektni odigrati tako do kraja.

Pa, unatoč neriješenom rezultatu protiv Sloge, iako smo trebali dobit' 6:4 pa čak i 7:3 (svaka čast Planincu, ali Boss nije smio 'zgubit' od Gudičeka), ono što sam htio reći je :

... mi držimo našu sudbinu u našim rukama, kao i Dinamo protiv PAOK-a, a budući će zagrebački modri dobit' PAOK i prezimit' u Europi, tako ćemo i mi dobit' još ove dvije tekme do kraja i bit' zasluženo treći u ovom prvenstvu ... Cheer Cheer

Naravno, čestitamo ekipi ZABE na korektnoj igri protiv Zaprešića, tako da je sad i 100% sve u našim rukama. Thumbs up
Anatoly

PostPostano: ned pro 05, 2010 12:59 pm    Naslov : Re: BORBA ZA TREĆE MJESTO Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Izgleda da najviše šanse za treće mjesto ima Strojal(btw šteta kaj niste dobili Slogu,navijao sam za vas zbog internih razloga),ako ne kiksa u zadnjem kolu npr. Wink ,a od Zabe naravno očekujemo da idu maksimalno-ne bi ni željeli ništa drugo Wink
[Vrh]
Norrin

PostPostano: ned pro 05, 2010 1:32 pm    Naslov : Re: BORBA ZA TREĆE MJESTO Citirajte i odgovorite

Anatoly (napisa):
zbog internih razloga
Laughing ccc

Ispada da s vama uvijek igramo zadnje kolo, s time da vama ne fali motiva (iako mislim da će biti revijalna utakmica, jer očekujem da SLOGA osvoji svih 6 bodova do kraja (Merkaš bi im eventualno mogao pomrsiti račune)).

Što znači da neriješeno između STROJAL-a i PODSUSED-a ... ma ne, neću više ništa komentirati prije nego što se odigra predzadnje kolo.

Ako sve bude prema planu do zadnjeg kola, STROJAL će imati uzavrelu atmosferu u svojoj dvorani.
To se ne propušta!!!!!!!!!!! Juhuu Cheer
[Vrh]
Anatoly

PostPostano: ned pro 05, 2010 1:43 pm    Naslov : Re: BORBA ZA TREĆE MJESTO Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Anatoly (napisa):
zbog internih razloga
Laughing ccc

Ispada da s vama uvijek igramo zadnje kolo, s time da vama ne fali motiva (iako mislim da će biti revijalna utakmica, jer očekujem da SLOGA osvoji svih 6 bodova do kraja (Merkaš bi im eventualno mogao pomrsiti račune)).

Što znači da neriješeno između STROJAL-a i PODSUSED-a ... ma ne, neću više ništa komentirati prije nego što se odigra predzadnje kolo.

Ako sve bude prema planu do zadnjeg kola, STROJAL će imati uzavrelu atmosferu u svojoj dvorani.
To se ne propušta!!!!!!!!!!! Juhuu Cheer
Moglo bi biti svašta,stvarno uzbudljiva borba za treće mjesto koju je zakuhao Pribičević Wink ,mislim da će Sloga i HEP igrati neriješeno-imam takav filing Zubo ,i ako Strojal kiksa protiv "dvije trave"....uf Rolling Eyes ,onda nas čeka ogromni izazov u zadnjem kolu,a sve je moguće-i Barca je kiksala doma protiv Herculesa mislim na početku prvenstva Beljenje u svakom slučaju-veselim se jakoj tekmi Smile
[Vrh]
Norrin

PostPostano: ned pro 05, 2010 1:52 pm    Naslov : ITD IDE NA POBJEDU Citirajte i odgovorite

Čekao sam da se moj prijatelj Ban upeca na ovo moje copranje neriješenog između STROJAL-a i PODSUSED-a, a kad ono, druga riba ROFL, točno, ako SLOGA ne pobijedi HEP-a vi ste u igri.

Doduše, mi nismo Barca Very Happy , ali gušt je kompliment (ako je to bio Confused ROFL - onaj dio s Herculesom je problematičan Laughing ).

Ma eto, sad i ja jedva čekam našu tekmu za 2 tjedna. Juhuu
[Vrh]
Anatoly

PostPostano: sri pro 08, 2010 12:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Pa kaj to rade moji najdraži?!
Tigar dobije partiju i odmah je tu pobjeda ROFL , još kad g. Vunderl dobije 2, i par, ludilo. Klanja se

Vidi se da je HEP igrao u oslabljenom sastavu, ali ipak, GOLUB-i su bili pravi ORLOV-i.

Ostanak u ligi je još uvijek utopija, ali ovo iznenađenje bi moglo značiti i čudo na kraju, svaka čast. Thumbs up Juhuu Klanja se

Uff,GOLUB-i su stvarno pravi ORLOV-i,igali smo samo dvojica protiv njih,i još izgubimo prvu partiju protiv gosp Vunderla(ja nažalost),a i još nas čeka strašni gosp Horvat Crying Sad ,i uspjeli smo iščupat pobjedu-najviše zahvaljujući mom kolegi Deanu koji je odigrao perfektnu tekmu Klanja se Klanja se...još smo u igri!!! Juhuu Juhuu
[Vrh]
rope

PostPostano: sri pro 08, 2010 10:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

9oligaši stvarno ste fantastični u manje od 2 kola do kraja se zna tko je prvi i drugi i tko ispada, a tko će biti 3, a tko 9 Confused Confused Confused
[Vrh]
dean1

PostPostano: sri pro 08, 2010 11:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

to znaci da je liga jako izjednacena velika konkurencija .
neka dugo nisam igrao tako uzbudljivu ligu ako izuzmeno zabu svako svakoga moze dobiti jako nepredvidljivo.
zato je pingac zanimljiv Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dario

PostPostano: sri pro 08, 2010 11:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

looool pa sta ce to biti, ekipa mi se raspisala po forumu, a i nasli su kada ce se raspisati na kraju prvenstva... Zubo
cestitam na jucerasnjoj pobjedi, sigurno vam nije bilo lako bez kapetana... Plazi jezik
dean1

PostPostano: sri pro 08, 2010 11:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jako smo se mucili Crying trebala nam je njegova prisutnos kao moralna podrska Evil
salu na stranu bilo bi lakse da si bio tu Juhuu Juhuu

ali borba do kraja
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 4 / 6.

Forum(o)Bir: