| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Norrin
|
Postano: čet pro 02, 2010 9:55 pm Naslov
: |
|
|
| ib (napisa): | E, a šta je s Pribičevićem?  |
Zar i ti, s istim pitanjem koje baš mene svi pitaju?!
Nema ga do kraja prvenstva , dobio je posao u Americi, koliko znam, i to je sve. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: čet pro 02, 2010 9:58 pm Naslov
|
|
| Viper (napisa): | | Norrin (napisa): | | Laky (Viper) čekamo rezultat protiv Podsuseda) . |
Evo ga evo....šta si nestrpljiv ...iiii jel prema očekivanju  |
E baš si frajer, , vidim, sve vidim, svaka ti čast!!!
Inače, očekivao sam to, naravno, ali sam se potajno nadao da vam možda mogu bod otkinuti, pa da već počnemo slaviti.
Dečki, nemam kaj reći, sportaši ste pravi . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: čet pro 02, 2010 10:55 pm Naslov
|
|
Evo ludnice, sad ću i ja ko ib u matematiku , dakle, zatvorili smo krug na tablici pojedinaca, g. Vidića više ne možemo dohvatiti ako ga netko ne porazi u zadnja 2 kola (možda bude nešto (srednji Ban, nagovorite g. Bosiljevca da odigra kak zna )), ima puno bolju set razliku.
A Miro i ja smo potpuno izjednačeni po broju setova zasad (moj izračun, valjda je točan ), što znači da ako je vjerovati izračunima ib-a, razlika je samo u poenima (nisam ih brojao ).
Sad će biti lov za svaki set i poen do kraja , eto, nema dosade u ovoj ligi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 03, 2010 1:40 am Naslov
|
|
Nisi valjda išao sve setove prvenstva zbrajat?
S pojedincima ti je isto kao s ekipama, gledaju se međusobni susreti prvo, tako da ti je stvar prilično zacementirana ako sva trojica ostanete s istim skorom.
Što ja vidim:
Somek - Puzjak 1:3, Puzjak - Vidić 0:3, Somek - Vidić 3:1
što u međusobnim setovima daje poredak:
1. Vidić 4:3
2. Somek 4:4
3. Puzjak 3:4
Ti možeš biti prvi jedino ako netko probije jablanovečke stupove obrane u iduća dva kola.
Šteta za Pribičevića, al ajde, bar razlog zvuči skroz dobro! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pet pro 03, 2010 8:14 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Nisi valjda išao sve setove prvenstva zbrajat?  |
Jesam, jesam, samo za nas trojicu!
| ib (napisa): | Ti možeš biti prvi jedino ako netko probije jablanovečke stupove obrane u iduća dva kola. : |
Ma ne, nego Podsusedov napad s 2 trave.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 03, 2010 2:46 pm Naslov
|
|
Ko je to?
Ma Puzjak mora izgubit partiju da bi ti bio prvi, to oću reć. S Vidićem (samim) možeš ostat jednak jer si ga direktno dobio. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pet pro 03, 2010 5:05 pm Naslov
|
|
E, sad me sram, svaka čast, ib, potpuno si u pravu .
Još veća ludnica .
Strojalovci, stižem!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub pro 04, 2010 11:25 am Naslov
: STROJAL II - SLOGA NOVOSELEC II |
|
|
E, baš sam zloguki prorok.
Sve knap, al na kraju ipak tih 5:5 točno prema receptu.
Uopće nema smisla pokušavati otkriti tko će biti treći u ligi.
U svakom slučaju mi idemo na svih 6 bodova do kraja zbog regularnosti lige. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub pro 04, 2010 11:37 am Naslov
: BORBA ZA TREĆE MJESTO |
|
|
| Kako je stvarno teško reći tko će biti treći u ligi, a bilo bi fer svima koji imaju šanse da se izbore za to mjesto omogućiti barem borbu, nadam se da će i dečki koji su se do sada pokazali jako korektni odigrati tako do kraja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub pro 04, 2010 10:20 pm Naslov
|
|
Odigrali smo u Zaprešiću, domaćini su nam izašli ususret.
Rezultat je na netu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: ned pro 05, 2010 12:04 am Naslov
: Re: BORBA ZA TREĆE MJESTO |
|
|
| Norrin (napisa): | | Kako je stvarno teško reći tko će biti treći u ligi, a bilo bi fer svima koji imaju šanse da se izbore za to mjesto omogućiti barem borbu, nadam se da će i dečki koji su se do sada pokazali jako korektni odigrati tako do kraja. |
Pa, unatoč neriješenom rezultatu protiv Sloge, iako smo trebali dobit' 6:4 pa čak i 7:3 (svaka čast Planincu, ali Boss nije smio 'zgubit' od Gudičeka), ono što sam htio reći je :
... mi držimo našu sudbinu u našim rukama, kao i Dinamo protiv PAOK-a, a budući će zagrebački modri dobit' PAOK i prezimit' u Europi, tako ćemo i mi dobit' još ove dvije tekme do kraja i bit' zasluženo treći u ovom prvenstvu ...
Naravno, čestitamo ekipi ZABE na korektnoj igri protiv Zaprešića, tako da je sad i 100% sve u našim rukama.  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Anatoly
|
Postano: ned pro 05, 2010 12:59 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | | Kako je stvarno teško reći tko će biti treći u ligi, a bilo bi fer svima koji imaju šanse da se izbore za to mjesto omogućiti barem borbu, nadam se da će i dečki koji su se do sada pokazali jako korektni odigrati tako do kraja. | Izgleda da najviše šanse za treće mjesto ima Strojal(btw šteta kaj niste dobili Slogu,navijao sam za vas zbog internih razloga),ako ne kiksa u zadnjem kolu npr. ,a od Zabe naravno očekujemo da idu maksimalno-ne bi ni željeli ništa drugo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: ned pro 05, 2010 1:32 pm Naslov
|
|
| Anatoly (napisa): | | zbog internih razloga | ccc
Ispada da s vama uvijek igramo zadnje kolo, s time da vama ne fali motiva (iako mislim da će biti revijalna utakmica, jer očekujem da SLOGA osvoji svih 6 bodova do kraja (Merkaš bi im eventualno mogao pomrsiti račune)).
Što znači da neriješeno između STROJAL-a i PODSUSED-a ... ma ne, neću više ništa komentirati prije nego što se odigra predzadnje kolo.
Ako sve bude prema planu do zadnjeg kola, STROJAL će imati uzavrelu atmosferu u svojoj dvorani.
To se ne propušta!!!!!!!!!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Anatoly
|
Postano: ned pro 05, 2010 1:43 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | | Anatoly (napisa): | | zbog internih razloga | ccc
Ispada da s vama uvijek igramo zadnje kolo, s time da vama ne fali motiva (iako mislim da će biti revijalna utakmica, jer očekujem da SLOGA osvoji svih 6 bodova do kraja (Merkaš bi im eventualno mogao pomrsiti račune)).
Što znači da neriješeno između STROJAL-a i PODSUSED-a ... ma ne, neću više ništa komentirati prije nego što se odigra predzadnje kolo.
Ako sve bude prema planu do zadnjeg kola, STROJAL će imati uzavrelu atmosferu u svojoj dvorani.
To se ne propušta!!!!!!!!!!!  | Moglo bi biti svašta,stvarno uzbudljiva borba za treće mjesto koju je zakuhao Pribičević ,mislim da će Sloga i HEP igrati neriješeno-imam takav filing ,i ako Strojal kiksa protiv "dvije trave"....uf ,onda nas čeka ogromni izazov u zadnjem kolu,a sve je moguće-i Barca je kiksala doma protiv Herculesa mislim na početku prvenstva u svakom slučaju-veselim se jakoj tekmi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: ned pro 05, 2010 1:52 pm Naslov
: ITD IDE NA POBJEDU |
|
|
Čekao sam da se moj prijatelj Ban upeca na ovo moje copranje neriješenog između STROJAL-a i PODSUSED-a, a kad ono, druga riba , točno, ako SLOGA ne pobijedi HEP-a vi ste u igri.
Doduše, mi nismo Barca , ali gušt je kompliment (ako je to bio - onaj dio s Herculesom je problematičan ).
Ma eto, sad i ja jedva čekam našu tekmu za 2 tjedna.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Anatoly
|
Postano: sri pro 08, 2010 12:15 am Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Pa kaj to rade moji najdraži?!
Tigar dobije partiju i odmah je tu pobjeda , još kad g. Vunderl dobije 2, i par, ludilo.
Vidi se da je HEP igrao u oslabljenom sastavu, ali ipak, GOLUB-i su bili pravi ORLOV-i.
Ostanak u ligi je još uvijek utopija, ali ovo iznenađenje bi moglo značiti i čudo na kraju, svaka čast.  |
Uff,GOLUB-i su stvarno pravi ORLOV-i,igali smo samo dvojica protiv njih,i još izgubimo prvu partiju protiv gosp Vunderla(ja nažalost),a i još nas čeka strašni gosp Horvat ,i uspjeli smo iščupat pobjedu-najviše zahvaljujući mom kolegi Deanu koji je odigrao perfektnu tekmu ...još smo u igri!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 08, 2010 10:54 am Naslov
|
|
9oligaši stvarno ste fantastični u manje od 2 kola do kraja se zna tko je prvi i drugi i tko ispada, a tko će biti 3, a tko 9  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dean1
|
Postano: sri pro 08, 2010 11:18 am Naslov
|
|
to znaci da je liga jako izjednacena velika konkurencija .
neka dugo nisam igrao tako uzbudljivu ligu ako izuzmeno zabu svako svakoga moze dobiti jako nepredvidljivo.
zato je pingac zanimljiv  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: sri pro 08, 2010 11:39 am Naslov
|
|
looool pa sta ce to biti, ekipa mi se raspisala po forumu, a i nasli su kada ce se raspisati na kraju prvenstva...
cestitam na jucerasnjoj pobjedi, sigurno vam nije bilo lako bez kapetana...  _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dean1
|
Postano: sri pro 08, 2010 11:46 am Naslov
|
|
jako smo se mucili trebala nam je njegova prisutnos kao moralna podrska