Božićni turnir u Prečkom

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

Božićni turnir u Prečkom

#1 Post Postao/la ib »

Dok ne uspijem nać način za pristupit bazi :rolleyes: samo ovako:

http://www.sokaz.hr/news/precko-bozic-2010.pdf
rogi

#2 Post Postao/la rogi »

Ideššš, novčane nagrade... E to je nešto novo!!! :cheer: :cheer: Još ćemo stvarno imati statistiku earningsa u karijeri. :zubo:
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Dren

#3 Post Postao/la Dren »

za dvije odigrane partije i hrpu čekanja, igračima poput mene se ne isplati dolaziti i dati 50kunića

Tako da sumnjam da će se pojaviti itko ispod 15. lige, a u tom slučaju i igrači od 8-15. nemaju baš puno šta tražit...pa će i njih biti malo.
Bojim se da kup sustav nema baš prođu u sokaz turnirima, pa će i odaziv biti loš. Možda lova odigra kakvu ulogu, al i to samo igračima koji misle da mogu i bit među prvima.

Šteta, jer turniri kao Deda ili jesenski sokaz turniri su baš zabavni, mnogo se može naučiti, a i vrijede 50kn jer ipak igraš 3-4 tekme najmanje i to i vrijedi tih 50 kunića.

Ako se može promjenit sustav u grupe u prvom kolu po 4 igrača, 2 idu dalje, onda bi to bilo nešto dobro, ovak...jok.
Pale
Kontakt:

#4 Post Postao/la Pale »

Dren je napisao/la:za dvije odigrane partije i hrpu čekanja, igračima poput mene se ne isplati dolaziti i dati 50kunića

Tako da sumnjam da će se pojaviti itko ispod 15. lige, a u tom slučaju i igrači od 8-15. nemaju baš puno šta tražit...pa će i njih biti malo.
Bojim se da kup sustav nema baš prođu u sokaz turnirima, pa će i odaziv biti loš. Možda lova odigra kakvu ulogu, al i to samo igračima koji misle da mogu i bit među prvima.

Šteta, jer turniri kao Deda ili jesenski sokaz turniri su baš zabavni, mnogo se može naučiti, a i vrijede 50kn jer ipak igraš 3-4 tekme najmanje i to i vrijedi tih 50 kunića.

Ako se može promjenit sustav u grupe u prvom kolu po 4 igrača, 2 idu dalje, onda bi to bilo nešto dobro, ovak...jok.
Slažem se u potpunosti, :top:
Norrin

#5 Post Postao/la Norrin »

E, ib-e, tešku publiku si našao :rofl: , a da znaš da su u pravu.
I postavlja se pitanje ždrijeba itd. :D

Čekam rasplet ;) .
geek
Kontakt:

RE: Božićni turnir

#6 Post Postao/la geek »

"Netko" hoće na brzaka dići lovu ... E, neće.
Zadnja izmjena: geek, dana/u uto pro 07, 2010 5:33 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
wolf
Kontakt:

#7 Post Postao/la wolf »

Bojim se da je u subotu gici gici pa prema tome .... :klopa: :pivo: :trio: :gitara: :cice: mislim da će iz jazbine bit slabi odaziv
ib
Site Admin
Kontakt:

#8 Post Postao/la ib »

Norrin je napisao/la:E, ib-e, tešku publiku si našao :rofl: , a da znaš da su u pravu.
I postavlja se pitanje ždrijeba itd. :D

Čekam rasplet ;) .
Zašto meni to govoriš? :confused: :ne zna:
Norrin

#9 Post Postao/la Norrin »

ib je napisao/la:Zašto meni to govoriš? :confused: :ne zna:
Ti si objavio poziv na turnir, dežurni si krivac za sve. ;)
Naravno da se samo šalim, ti objavljuješ pozive za sve turnire . :D :top:
Dr. BOB

#10 Post Postao/la Dr. BOB »

mislim da svatko normalan nebi trebao otići na ovaj turnir...u prosjeku doći će 50tak ljudi. to je 2500 kn...ukupni fond nagrada je 650 kn...a šta s ostatkom???ok treba platit dvoranu al čovječe neće je platiti toliko baš...očito da netko ima korist od toga što se mali ljudi poput nas idu tamo igrati i popričati...onda rađe odem u svoju dvoranu i pozovem si koga god hoću i igram s njim! šta nije tako?

stvarno su se potrošili u vražju mater...300kn prva nagrada s tim da 50 daš odmah znači 250 dobiješ...s tim da čekaš cijeli usrani dan jer si pri kraju ždrijeba....pa čekaš da odigra ovaj, pa onaj, onda pauza jer je neki od 100+ godina zamalo umro tražeći reket po torbi, onda taj isti dođe na stol i podere te 3:0 jer te naravno ohladio i razje**** do kraja...

Možda ovaj komentar valja zadržati za sebe...ali eto iznimke...da i ja nekad i nekad budem aktivan na ovom forumu.

Pozdrav svima
rope

#11 Post Postao/la rope »

Dr. BOB je napisao/la:mislim da svatko normalan nebi trebao otići na ovaj turnir...u prosjeku doći će 50tak ljudi. to je 2500 kn...ukupni fond nagrada je 650 kn...a šta s ostatkom???ok treba platit dvoranu al čovječe neće je platiti toliko baš...očito da netko ima korist od toga što se mali ljudi poput nas idu tamo igrati i popričati...onda rađe odem u svoju dvoranu i pozovem si koga god hoću i igram s njim! šta nije tako?
ma potpisujem :top: :top: za 50 kuna mi se stvarno ne igra kup sistem ("čitaj jedna do 2 tekme")
sux

#12 Post Postao/la sux »

potpuno se slažem da 50 kuna kotizacije vrijedi isključivo za odigravanje po grupama, ili je u cijeni uračunat ručak! ;)
Brod

#13 Post Postao/la Brod »

Pa ima i utješna,jelte...
A dobro,moglo je i jeftinije kad je već Božićni! :(
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
rope

#14 Post Postao/la rope »

Brod je napisao/la:Pa ima i utješna,jelte. (
ima za samo za one kaj izgube u 1. kolo....
Brod

#15 Post Postao/la Brod »

Ima jedan Božićni turnir tog dana,al to nije ovaj u Prečkom... :klopa: :klopa: :klopa: :partijana: :gitara: :gitara:

I fali neki dobar smajlić gdje se krčka kotlić... :top:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Dren

#16 Post Postao/la Dren »

Jel tko bio? I kako je prošlo? baš me zanima
Kemil
Kontakt:

#17 Post Postao/la Kemil »

Dren je napisao/la:Jel tko bio? I kako je prošlo? baš me zanima
Ja bio, izgubio u polu finalu od Marinkovića ...

Lijepo zvuči zadnja rečenica, ali je poanta da je bilo cca nekih 9 ljudi (Marinković prvi nositelj, Kalac drugi ...).

Turnir je možda bio promašen, ali ja sam ispunio svrhu dolaska jer sam igrao od 8.30 do 13h.
Prvo 3 meča turnira, a nakon toga par sati treninga s Marinkom koji si je dao truda u pokušaju ispravljanja moje nepopravljive tehnike.

I sve to za 50 kn. :)

Kemil
Zadnja izmjena: Kemil, dana/u pon pro 20, 2010 10:08 am, ukupno mijenjano 1 put.
Norrin

#18 Post Postao/la Norrin »

Kemil je napisao/la:a nakon toga par sati treninga s Marinkom koji si je dao truda u pokušaju ispravljanja moje nepopravljive tehnike.
Svaka čast g. Marinkoviću, ovo je najljepši post u zadnje vrijeme. :s:
Iceman

#19 Post Postao/la Iceman »

haha, zakon...

bravo Kemil! :s:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Private_Driver

#20 Post Postao/la Private_Driver »

Hahaha ja bio i mogu reci dobro potrosio vrijeme. . . .prosao kolo izgubio od Kemila u drugom( bilo super igrati) i igrao finale utjesno. . .ugl bila je super zabava i nesto sam i naucio. . . .
Odgovorite