| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 16, 2006 2:32 am Naslov
: Raščerečit travurinu |
|
|
Ovosezonsko pitanje za sve lovce, travare i one koji se s istima druže pa znaju glasi:
Razvlačite li (napinjete, rastežete, štogod) travu prilikom ljepljenja na reket?
Ako da - zašto, ako ne - objasnite!
Bonus informacije: Koliko dugo vam guma obično traje? Koliko često je preljepljujete?
Hvala!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
Pridružen/a: 24. 05. 2005. (09:50:40) Postovi: 83 Lokacija: Planet Zemlja
|
Postano: čet ožu 16, 2006 1:01 pm Naslov
: |
|
|
Ne rastežem odnosno pokušavam da se što manje rastegne.
Ne rastežem iz razloga da mi čepići ostanu što gipkiji.
Mislim da kad je rastegneš da se javlja veća sila u korjenu čepića i brže puca.
Imam spužvu 0.5 i traje mi cijelu godinu odnosno dok prvi ne otpadne ne mijenjam je. Puknu oni puno prije i mjesec dana prije nego otpadne.
U pravilu bi je trebalo mijenjati čim primjetiš da su pri samom dnu čepiča nastale pukotine i kad vidiš razliku u čvrstoći čepića s kojima igraš i ostalih.
U mom slučaju to bi bilo oko 2 do 3 mjeseca. Ne češljam se s njima da potraju što duže.  _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet ožu 17, 2006 2:16 am Naslov
|
|
Ko će men odgovorit na pitanje ako neće jedini forumaški lovac.
Jedan ali vrijedan, zlato adminovo..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
|
Postano: pet ožu 17, 2006 1:23 pm Naslov
|
|
Znaš i sam da i nisam neki lovac.
Koliko se sjećam ima ih još na forumu, koji i forhend spinove vuku.  _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet ožu 17, 2006 3:21 pm Naslov
|
|
Pa ako nisi ti, tko je?
U SOKAZ-u su maksimalno dvojica bolji otebe, od kojih jedan sigurno ne vuče spin, a drugoga nisam nikad vidio. I niti jedan nije na forumu.
Naravno, na forumu je žacko.
On je strpljivo cijelu ovu pauzu između prvenstava utrošio na vježbanje lova i isprobavanje trava, i zasigurno će biti ozbiljna prijetnja u nižim ligama.
Njegov moto je za svaku pohvalu - nije važan renking, važno je da se svi dobro zabavljamo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: pet ožu 17, 2006 5:36 pm Naslov
|
|
Ja sam vježbao, al nisam baš izvježbao taj lov travuljom. Još uvijek me mučilo vraćanje brzog spina i još svašta. Al bar sam se zabavljao i vježbo suigrače na tu mrsku im gumu.
A ti tovare ne provociraj druge lovce jer ti znaš šta neznaš dok neki još nisu to skužili(pa misle da znaju spinat). I drži se ti svojeg forhend spina jer nije tak loš jedino te muči kaj ga ne koristiš u partiji.
I naravno da ću u budućnosti isprobat igrat travuljom u nižim ligama tak da i ja drugima cijedim mast rotacijama ko i vas dvojica. Pa da ih onda vidim!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: sri ožu 22, 2006 10:15 pm Naslov
|
|
Evo ja pokušavam lovit sa travom pa ću malo na meni poznatu temu:
Travu dok lijepim pazim da ju ni malo ne natežem zbog toga jer ju ne bi mogao ravnomjerno nategnuti i onda bi se čepići iskrivili i ne bi trava imala efekt koji bi trebala imati i naravno ne bi mogao s njom kontrirati i napasti(odigrati aktivnije a ne samo gurat lopticu nazad).
Lijepim je kad mi se odlijepi tj kad llepilo popusti onda ju skroz odlijepim i ponovno zalijepim.
Traje mi zavisno od toga koliko puta zapnem za stol i ne potrgam čepiće. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
|
Postano: sri ožu 22, 2006 10:26 pm Naslov
|
|
Kad je ponovo budeš ljepio stavi dva sloja na drvo jer tad bolje drži i odreži sve šta viri van drva. _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet ožu 23, 2006 1:14 am Naslov
|
|
| migi (napisa): | | i naravno ne bi mogao s njom kontrirati i napasti(odigrati aktivnije a ne samo gurat lopticu nazad). |
Ih, pa tko se brine još za ovo?
Sve to su urbane legende, jel tako tovare? Trava nad stolom služi samo zato da bi se izgledalo otužno i nesposobno, i na samilost se dobivali ziceri za promašivanje.
Nikada nisam vidio osobu koja zna lupat travom a da nije imala tri noge i barem sedam prstiju na svakoj ruci.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Free runner
|
Postano: čet ožu 23, 2006 7:44 am Naslov
|
|
Trava je hendikep,kao i ostali materijali.S druge strane pravo je blago za nekog ko ne zna vuć spin  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
|
Postano: čet ožu 23, 2006 9:48 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): |
| migi (napisa): | | i naravno ne bi mogao s njom kontrirati i napasti(odigrati aktivnije a ne samo gurat lopticu nazad). |
Sve to su urbane legende, jel tako tovare? Trava nad stolom služi samo zato da bi se izgledalo otužno i nesposobno, i na samilost se dobivali ziceri za promašivanje.
Nikada nisam vidio osobu koja zna lupat travom a da nije imala tri noge i barem sedam prstiju na svakoj ruci.
 |
Pa nemoj tako, znam ja i one koji lupaju s travom, a isto tako znam da ni oni ne znaju gdje će ta lopta završiti.
Ja travom dižem zicere (čitaj, pobjegne visoka) pa spašavam živu glavu. Pročitaj potpis!
Što u 2. HL ne prolazi, bar dok ih ne naučim bolje dizati.  _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: sub ožu 25, 2006 9:18 am Naslov
|
|
| ib (napisa): |
 |
Ja mogu samo reći da je sve stvar treninga i da se sa travom može jako aktivno igrati a ne samo gurati loptica! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: čet stu 02, 2006 6:27 pm Naslov
|
|
evo da nešto kažem i na ovu temu sa kašnjenjem(nikad nije kasno)
igram 6-7 godina kao lovac(prije ALL) i mogu iz osobnog iskustva reći da sam sigurni pobjednik protiv igrača sa slabijim spoznajama o rotacijama loptice(bez obzira na drvo i gume),ali kada imam za protivnika koji zna odgovoriti na to(većina školovanih igrača )onda dolazi do izražaja hendikep materijala koliko god mi to pokušavali ublažiti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: čet stu 02, 2006 8:42 pm Naslov
|
|
Ja sam jedan od onih igrača koji uvijek ima problema s materijalom, bez obzira da li je trava, soft ili anti-spin.
Odlučio sam pošto ih nemogu pobijediti da im se pridružim, iako znam da ću i dalje imati s tom vrstom igrača probleme ali ujedno i mislim da ču postati i ja taj "problem" onima koji su ko ja.
Naručio sam si travu od Dr. Neubauera Roulette jer po njezinim karakteristikama mislim da se da i odigrati ofenzivno, stavio bi ju na drvo Donic Defplay Senso koje ima kontrolu 10 a brzinu 6 jedino neznam kaj sam s drugom gumom jer do sad s obje strane igram s srajverima, dal da i nju mjenjam ili ne.
Od vas dečki me intersira da li neko igra s tom travom i dali je to drvo dobro za nju?
Pozdrav svima, ak još ko opće prati tu temu koja je davno otvorena. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: čet stu 02, 2006 11:03 pm Naslov
|
|
o travama općenito je pisao "SLAVONAC"na web stranici svoga kluba www.stk-brod.hr i on sam igra sa jednom travom od dr.Neubauer(skalpel ili inferno).dosta opširno piše o nekim travama dao si je truda tako da nije naodmet to pročitati
o forhendu pročitaj postove na tu temu od icemana,tovara i drugih majstora  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|