NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Raščerečit travurinu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 16, 2006 2:32 am    Naslov : Raščerečit travurinu Citirajte i odgovorite

Ovosezonsko pitanje za sve lovce, travare i one koji se s istima druže pa znaju glasi:

Razvlačite li (napinjete, rastežete, štogod) travu prilikom ljepljenja na reket?
Ako da - zašto, ako ne - objasnite!

Bonus informacije: Koliko dugo vam guma obično traje? Koliko često je preljepljujete?

Hvala! Mig
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tovar

PostPostano: čet ožu 16, 2006 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne rastežem odnosno pokušavam da se što manje rastegne.

Ne rastežem iz razloga da mi čepići ostanu što gipkiji.

Mislim da kad je rastegneš da se javlja veća sila u korjenu čepića i brže puca.

Imam spužvu 0.5 i traje mi cijelu godinu odnosno dok prvi ne otpadne ne mijenjam je. Puknu oni puno prije i mjesec dana prije nego otpadne.

U pravilu bi je trebalo mijenjati čim primjetiš da su pri samom dnu čepiča nastale pukotine i kad vidiš razliku u čvrstoći čepića s kojima igraš i ostalih.

U mom slučaju to bi bilo oko 2 do 3 mjeseca. Ne češljam se s njima da potraju što duže. Smile
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 17, 2006 2:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ko će men odgovorit na pitanje ako neće jedini forumaški lovac.
Jedan ali vrijedan, zlato adminovo.. Kiss Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tovar

PostPostano: pet ožu 17, 2006 1:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znaš i sam da i nisam neki lovac. Rolling Eyes

Koliko se sjećam ima ih još na forumu, koji i forhend spinove vuku. Laughing
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 17, 2006 3:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ako nisi ti, tko je? Misli
U SOKAZ-u su maksimalno dvojica bolji otebe, od kojih jedan sigurno ne vuče spin, a drugoga nisam nikad vidio. I niti jedan nije na forumu.

Naravno, na forumu je žacko.
On je strpljivo cijelu ovu pauzu između prvenstava utrošio na vježbanje lova i isprobavanje trava, i zasigurno će biti ozbiljna prijetnja u nižim ligama.
Njegov moto je za svaku pohvalu - nije važan renking, važno je da se svi dobro zabavljamo! Juhuu Thumbs up
[Vrh]
zacko

PostPostano: pet ožu 17, 2006 5:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam vježbao, al nisam baš izvježbao taj lov travuljom. Još uvijek me mučilo vraćanje brzog spina i još svašta. Al bar sam se zabavljao i vježbo suigrače na tu mrsku im gumu.
A ti tovare ne provociraj druge lovce jer ti znaš šta neznaš dok neki još nisu to skužili(pa misle da znaju spinat). I drži se ti svojeg forhend spina jer nije tak loš jedino te muči kaj ga ne koristiš u partiji.
I naravno da ću u budućnosti isprobat igrat travuljom u nižim ligama tak da i ja drugima cijedim mast rotacijama ko i vas dvojica. Pa da ih onda vidim! Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
migi

PostPostano: sri ožu 22, 2006 10:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo ja pokušavam lovit sa travom pa ću malo na meni poznatu temu:

Travu dok lijepim pazim da ju ni malo ne natežem zbog toga jer ju ne bi mogao ravnomjerno nategnuti i onda bi se čepići iskrivili i ne bi trava imala efekt koji bi trebala imati i naravno ne bi mogao s njom kontrirati i napasti(odigrati aktivnije a ne samo gurat lopticu nazad).

Lijepim je kad mi se odlijepi tj kad llepilo popusti onda ju skroz odlijepim i ponovno zalijepim.

Traje mi zavisno od toga koliko puta zapnem za stol i ne potrgam čepiće.
[Vrh]
tovar

PostPostano: sri ožu 22, 2006 10:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Fulir
Kad je ponovo budeš ljepio stavi dva sloja na drvo jer tad bolje drži i odreži sve šta viri van drva.
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 23, 2006 1:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ruga se
migi (napisa):
i naravno ne bi mogao s njom kontrirati i napasti(odigrati aktivnije a ne samo gurat lopticu nazad).

Ih, pa tko se brine još za ovo?

Sve to su urbane legende, jel tako tovare? Trava nad stolom služi samo zato da bi se izgledalo otužno i nesposobno, i na samilost se dobivali ziceri za promašivanje.

Nikada nisam vidio osobu koja zna lupat travom a da nije imala tri noge i barem sedam prstiju na svakoj ruci.
Amen
[Vrh]
Free runner

PostPostano: čet ožu 23, 2006 7:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Very Happy Trava je hendikep,kao i ostali materijali.S druge strane pravo je blago za nekog ko ne zna vuć spin Cool
[Vrh]
tovar

PostPostano: čet ožu 23, 2006 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ruga se
migi (napisa):
i naravno ne bi mogao s njom kontrirati i napasti(odigrati aktivnije a ne samo gurat lopticu nazad).

Sve to su urbane legende, jel tako tovare? Trava nad stolom služi samo zato da bi se izgledalo otužno i nesposobno, i na samilost se dobivali ziceri za promašivanje.

Nikada nisam vidio osobu koja zna lupat travom a da nije imala tri noge i barem sedam prstiju na svakoj ruci.
Amen

Pa nemoj tako, znam ja i one koji lupaju s travom, a isto tako znam da ni oni ne znaju gdje će ta lopta završiti.

Ja travom dižem zicere (čitaj, pobjegne visoka) pa spašavam živu glavu. Pročitaj potpis!
Što u 2. HL ne prolazi, bar dok ih ne naučim bolje dizati. Zubo
migi

PostPostano: sub ožu 25, 2006 9:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ruga se
migi (napisa):

Amen

Ja mogu samo reći da je sve stvar treninga i da se sa travom može jako aktivno igrati a ne samo gurati loptica!
[Vrh]
Đuka

PostPostano: čet stu 02, 2006 6:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo da nešto kažem i na ovu temu sa kašnjenjem(nikad nije kasno) Smile
igram 6-7 godina kao lovac(prije ALL) i mogu iz osobnog iskustva reći da sam sigurni pobjednik protiv igrača sa slabijim spoznajama o rotacijama loptice(bez obzira na drvo i gume),ali kada imam za protivnika koji zna odgovoriti na to(većina školovanih igrača Klanja se )onda dolazi do izražaja hendikep materijala koliko god mi to pokušavali ublažiti Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
masterinsider

PostPostano: čet stu 02, 2006 8:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam jedan od onih igrača koji uvijek ima problema s materijalom, bez obzira da li je trava, soft ili anti-spin.
Odlučio sam pošto ih nemogu pobijediti da im se pridružim, iako znam da ću i dalje imati s tom vrstom igrača probleme ali ujedno i mislim da ču postati i ja taj "problem" onima koji su ko ja.
Naručio sam si travu od Dr. Neubauera Roulette jer po njezinim karakteristikama mislim da se da i odigrati ofenzivno, stavio bi ju na drvo Donic Defplay Senso koje ima kontrolu 10 a brzinu 6 jedino neznam kaj sam s drugom gumom jer do sad s obje strane igram s srajverima, dal da i nju mjenjam ili ne.
Od vas dečki me intersira da li neko igra s tom travom i dali je to drvo dobro za nju?
Pozdrav svima, ak još ko opće prati tu temu koja je davno otvorena.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Đuka

PostPostano: čet stu 02, 2006 11:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

o travama općenito je pisao "SLAVONAC"na web stranici svoga kluba www.stk-brod.hr i on sam igra sa jednom travom od dr.Neubauer(skalpel ili inferno).dosta opširno piše o nekim travama Juhuu dao si je truda tako da nije naodmet to pročitati Thumbs up
o forhendu pročitaj postove na tu temu od icemana,tovara i drugih majstora Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.