NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2010
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod jr.

PostPostano: pet pro 17, 2010 1:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kak su dečki dobri,tak dobro i španaju!!!!!!! Klanja se

SOKAZ čuuuuuuvaaaaj seeeeeeee!!!!!!! Thumbs up
japanac

PostPostano: pet pro 17, 2010 9:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo , završila naša sezona iz snova . Reanimatori pobijeđeni lakše nego što smo očekivali , nakon 1:4 više i nije bilo ozbiljnijeg otpora . Hvala svima na čestitkama a na nama je da to opravdamo . Puno nam je značila dvorana za vježbanje kao i međusobni susreti sa već prisutnim ekipama , kojima se zahvaljujemo na fer pristupu ( primili nas skoro kao ravnopravne sebi , odlika kvalitenih igrača i ljudi ! . Ne bih nikoga posebno izdvajao ali Zoki je samo jedan Klanja se ) .
Rezime sezone - izgleda da je prva tekma sa Nezgodama bila derbi sezone , a da to nismo ni mi ni oni znali , sa Avanturistima u sredini sezone bilo je veliko iskušenja a zadnja sa Reanimatorom potvrda kvalitete i koncentriranosti kroz čitavo vrijeme . Jednostavno , uspjeli smo postići sinergiju volje , znanja i mladosti ekipe . Dečki su igrali super , jedan drugoga izvlačili kada je trebalo , bili međusobna podrška i samo tako treba nastaviti . Ja osobno malo igrao i više uživao na tribinama , ali nije mi krivo jer se dosta ispušem na treninzima i prijateljskim tekmama .
Svim EKIPAM u ligi kao i članovima sokaza puno zdravlja i sreće u Novoj godini kao i sretan Božić .
16. DOLAZIMO Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rogi

PostPostano: pet pro 17, 2010 9:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke Tekstilcima, kod vas je očigledan drastičan napredak. Sjećam se da se prije godinu dana protiv vas moglo i s dva igrača izvući remi, a danas je to nemoguće. Very Happy Bravo dečki, svaka čast, svaki trening se isplati!! Juhuu Klanja se
ČUPKO

PostPostano: pet pro 17, 2010 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

četitam wedeovci Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Gitara Headbang i sretan Djed Mraz
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: pet pro 17, 2010 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Još da nije onaj Brod onak galamil za susjednim stolom bilo bi i 10:0 Laughing Laughing Zubo
Apolon

PostPostano: pet pro 17, 2010 10:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni je zao sto textilci nece doc u 17. na revans Very Happy al valjda cemo odigrati neku opet prijateljsku preko zime? Smile sretno decki u 16. ligi,i krocite dvokorakom i dalje,da vas nebi stigli Zubo
[Vrh]
Gregor

PostPostano: pet pro 17, 2010 11:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima na čestitkama, nisam očekivao ovoliko pozdrava, kaj će tek biti kad osvojimo 16. ROFL ROFL ROFL

Znaš kaj dobiš kad spojiš dalmatinca, istrijana, purgera i Guardiolu na klupi (koji ulazi u igru kad zagusti)???
Dobiš jeeeeeeeeeeeeeeeeeebačku ekipu za 18. ligu Cheer

Prvak Prvak Prvak Prvak Pobjeda Prvak Prvak Prvak

Svima puno sreće i zdravlja u narednim danima i uspješnu 2011. g.!!!

Pozdrav!!! Pivo
[Vrh]
vjekkk

PostPostano: pet pro 17, 2010 2:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima na podršci! Bez svih vas sa strane to ne bi bilo moguće. Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
bduralija

PostPostano: pet pro 17, 2010 2:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kao prvo čestitke WD Tekstilcima na osvojenom 1. mjestu u 18. ligi... žao mi je da su nam sada zbrisali 2 stepenice

da su ozbiljno shvatili sezonu vidjelo se u prvom kolu u Utrinama, kada smo (AGF4) igrali s Avanturistima... došli su nas pogledati da vide u kakvoj su im formi najozbiljniji protivnici... no oni nisu znali da AGF4 ulazi u sezonu slično kao i Sorry, s 2 slomljena igrača (čitaj napukle tetive)...
sezona mi je prošla najbrže do sada, te ovim putem pozdravljam sve sudionike 18. lige jesen 2010.
Sinoć smo igrali s Bukovcem koji je kako sam shvatio krenuo u sezonu poput nas, mislili su da će odlaskom najboljeg igrača ispast iz lige, no to se ni njima ni nama na sreću nije dogodilo Smile
puno bi se toga moglo napisati, na najvažnije je da svi koji žele igrati slijedeću sezonu prvo budu živi, a zatim i zdravi da se opet družimo...
sretno!!!
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 17, 2010 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke dvoranskim mladim snagama! Klanja se Klanja se Klanja se

Nisam ni znao pedigre breakdown, al sad mi je sve jasno \m/ Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.