|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet pro 17, 2010 1:20 am Naslov
: |
|
|
Kak su dečki dobri,tak dobro i španaju!!!!!!!
SOKAZ čuuuuuuvaaaaj seeeeeeee!!!!!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: pet pro 17, 2010 9:15 am Naslov
|
|
Evo , završila naša sezona iz snova . Reanimatori pobijeđeni lakše nego što smo očekivali , nakon 1:4 više i nije bilo ozbiljnijeg otpora . Hvala svima na čestitkama a na nama je da to opravdamo . Puno nam je značila dvorana za vježbanje kao i međusobni susreti sa već prisutnim ekipama , kojima se zahvaljujemo na fer pristupu ( primili nas skoro kao ravnopravne sebi , odlika kvalitenih igrača i ljudi ! . Ne bih nikoga posebno izdvajao ali Zoki je samo jedan ) .
Rezime sezone - izgleda da je prva tekma sa Nezgodama bila derbi sezone , a da to nismo ni mi ni oni znali , sa Avanturistima u sredini sezone bilo je veliko iskušenja a zadnja sa Reanimatorom potvrda kvalitete i koncentriranosti kroz čitavo vrijeme . Jednostavno , uspjeli smo postići sinergiju volje , znanja i mladosti ekipe . Dečki su igrali super , jedan drugoga izvlačili kada je trebalo , bili međusobna podrška i samo tako treba nastaviti . Ja osobno malo igrao i više uživao na tribinama , ali nije mi krivo jer se dosta ispušem na treninzima i prijateljskim tekmama .
Svim EKIPAM u ligi kao i članovima sokaza puno zdravlja i sreće u Novoj godini kao i sretan Božić .
16. DOLAZIMO  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet pro 17, 2010 9:31 am Naslov
|
|
Čestitke Tekstilcima, kod vas je očigledan drastičan napredak. Sjećam se da se prije godinu dana protiv vas moglo i s dva igrača izvući remi, a danas je to nemoguće. Bravo dečki, svaka čast, svaki trening se isplati!!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: pet pro 17, 2010 10:04 am Naslov
|
|
četitam wedeovci i sretan  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: pet pro 17, 2010 10:34 am Naslov
|
|
Meni je zao sto textilci nece doc u 17. na revans al valjda cemo odigrati neku opet prijateljsku preko zime? sretno decki u 16. ligi,i krocite dvokorakom i dalje,da vas nebi stigli  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: pet pro 17, 2010 11:21 am Naslov
|
|
Hvala svima na čestitkama, nisam očekivao ovoliko pozdrava, kaj će tek biti kad osvojimo 16.
Znaš kaj dobiš kad spojiš dalmatinca, istrijana, purgera i Guardiolu na klupi (koji ulazi u igru kad zagusti)???
Dobiš jeeeeeeeeeeeeeeeeeebačku ekipu za 18. ligu
Svima puno sreće i zdravlja u narednim danima i uspješnu 2011. g.!!!
Pozdrav!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekkk
|
Postano: pet pro 17, 2010 2:18 pm Naslov
|
|
Hvala svima na podršci! Bez svih vas sa strane to ne bi bilo moguće.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet pro 17, 2010 2:43 pm Naslov
|
|
kao prvo čestitke WD Tekstilcima na osvojenom 1. mjestu u 18. ligi... žao mi je da su nam sada zbrisali 2 stepenice
da su ozbiljno shvatili sezonu vidjelo se u prvom kolu u Utrinama, kada smo (AGF4) igrali s Avanturistima... došli su nas pogledati da vide u kakvoj su im formi najozbiljniji protivnici... no oni nisu znali da AGF4 ulazi u sezonu slično kao i Sorry, s 2 slomljena igrača (čitaj napukle tetive)...
sezona mi je prošla najbrže do sada, te ovim putem pozdravljam sve sudionike 18. lige jesen 2010.
Sinoć smo igrali s Bukovcem koji je kako sam shvatio krenuo u sezonu poput nas, mislili su da će odlaskom najboljeg igrača ispast iz lige, no to se ni njima ni nama na sreću nije dogodilo
puno bi se toga moglo napisati, na najvažnije je da svi koji žele igrati slijedeću sezonu prvo budu živi, a zatim i zdravi da se opet družimo...
sretno!!!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 17, 2010 3:29 pm Naslov
|
|
Čestitke dvoranskim mladim snagama!
Nisam ni znao pedigre breakdown, al sad mi je sve jasno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|