SOKAZ forum
Nova Tumarina jazbina - treninzi
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ajde šibnite mi točnu adresu na pm i/ili neki tel broj na koji se mogu javit kad dođem, ukoliko primate pridošlice.
Moji su svi zalegli od gripe ili previše blagdanske hrane a ja idem slijedeći tjedan pa da iskoristim priliku da odigram nešto.
Ako ne primate pridošlice ili mislite da će biti previše igrača, mogu navratit samo na druženje da upoznam više sve te forumske veličine
(hehehe al nosim reket
)
Moji su svi zalegli od gripe ili previše blagdanske hrane a ja idem slijedeći tjedan pa da iskoristim priliku da odigram nešto.
Ako ne primate pridošlice ili mislite da će biti previše igrača, mogu navratit samo na druženje da upoznam više sve te forumske veličine
decki su proslavili pobjedu, ko zna kako bi bilo da sam se pojavio.wolf je napisao/la:Kaj morate preispitatiib je napisao/la:utrine vjerojatno odrađuju noćnu danas![]()
![]()
![]()
poraz od Keme ili slavite pobjedu
?
dren to ti je krizanje selske i horvacanske, zgrada odmah nasuprot tramvajske stanice "knezija"... odes sa straznje strane zgrade i pise ti na vratima hstk juzna tresnjevka.
admin i ja stizemo oko 9, tad valjda nece biti guzva tako da smatraj se pozvanim.
Slavimo kratkotrajnu kompletnost
i pobjedu naravno 
Drene, ode ti je Ježeva kućica, duga zgrada u centru slike, križanje Selske i Horvaćanske.
Mi ćemo doć tek iza 9, ne znam otkad dokad će ostale forumaške zvijezde biti u dvorani.
Dođi kad oćeš, moš i prije ako te nije briga šta ne znaš nikoga
ali nemoj se nadat puno igranju ako bude gužva, jer jazbinski aboriđini ipak imaju prioritet i spremni su iskoristiti ga! 
Ne znam oće li i gospodin Jež osobno biti u dvorani, to bi bilo lipo
Drene, ode ti je Ježeva kućica, duga zgrada u centru slike, križanje Selske i Horvaćanske.
Mi ćemo doć tek iza 9, ne znam otkad dokad će ostale forumaške zvijezde biti u dvorani.
Dođi kad oćeš, moš i prije ako te nije briga šta ne znaš nikoga
Ne znam oće li i gospodin Jež osobno biti u dvorani, to bi bilo lipo
hehehe, hvala svima na gostoprimstvu. Legende ste 
Žao mi je samo što se nisam više družio s wolfijem, zokom i thammom... da jesam ne bih imao upalu mišića jer je poznato da je piva dobra protiv toga, a i naučio bih kartat
Al eto, usprkos pivama, naigrao sam se ko nikad i nisam bio TOLIKO loš. Hvala svim sparing partnerima na strpljenju i "podukama"(čitaj sapunanju
).
Ipak svi su puno jači od mene, i iako sam očekivao nešto slično ugodno sam iznenađen razinom igre u ježevoj kućici
Posebno me Brod išamarao, ne paše mi nikako jer za razliku od njegovih postova ovdje, igra mu je inteligentna

Igru protiv utrinaša neću ni spominjat jer me sram. Osim protiv Veša. On me dobio na prasice.

Sigurno ću navratit još koji put, ako ništa bar na pivu
Al vraćam se bolji i jači
Žao mi je samo što se nisam više družio s wolfijem, zokom i thammom... da jesam ne bih imao upalu mišića jer je poznato da je piva dobra protiv toga, a i naučio bih kartat
Al eto, usprkos pivama, naigrao sam se ko nikad i nisam bio TOLIKO loš. Hvala svim sparing partnerima na strpljenju i "podukama"(čitaj sapunanju
Ipak svi su puno jači od mene, i iako sam očekivao nešto slično ugodno sam iznenađen razinom igre u ježevoj kućici
Posebno me Brod išamarao, ne paše mi nikako jer za razliku od njegovih postova ovdje, igra mu je inteligentna
Igru protiv utrinaša neću ni spominjat jer me sram. Osim protiv Veša. On me dobio na prasice.
Sigurno ću navratit još koji put, ako ništa bar na pivu
Al vraćam se bolji i jači