Brod je napisao/la:Danas ću probat isprintat rasporede za svih 11. kola.
MOLE SE KAPETANI EKIPA DA BUDU AŽURNI KOD DOGOVARANJA UTAKMICA I NUDJENJA TERMINA,TE DA ISTE PRAVOVREMENO UPISUJU U RASPORED NA OGLASNOJ PLOČI,A MOŽDA NE BI BILO ZGOREG I OVDJE U OVAJ TOPIC!!!
Ne bi bilo loše da medjusobno održavate komunikaciju mobitelom,sms-om,mailom ili privatnim porukama tu na forumu kako bi se izbjegli eventualni problemi oko preklapanja ponudjenih termina.
I zna se,ko brži njegova djevojka!
jel moguće sad kad počinje sezona, a zna se raspored tko je kada gost a kad domaćin dati svakoj momčadi unaprijed dva rezervirana tjedna termina, možda bi bilo lakše, ovak moram ići u dvoranu gledati dva slobodna termina pa to nuditi ekipi s kojom igramo pa čekati njihovu potvrdu koja može biti i drugi dan pa to upisivati a možda je već upisano odnosno zauzeto...
ne znam, samo razmišljam, gledam jel postoji neki jednostavniji način...
možda da stavimo raspored ovdje, tablicu neku
prošlu sezonu nisam oko toga baš puno vodio brigu pa nisam posve upućen. ustvari, kaj je meni, pa dr. etkern je kapetan
bravo druže...usput tko je bio kapetan prošle sezone?
wolf je napisao/la:Do sad je sve funkcioniralo dobro i kad je bilo više ekipa , pa ne vidim zašto bi sad bilo drugačije ali prijedlog hvale vrijedan
O, predsjednik ima glasnogovornika! Drago mi je, ja sam glasnogovornik ekipe dr.etkern. ne mislim da ne funkcionira, samo razmišljam o jednostavnijem pristupu problematici, ako postoji, te da do istog dođemo zajedničkim promišljanjem, ako ima zainteresiranih...
U tjednu imaš 20 termina(5 dana sa po 4 termina).Domačinstava je 6 po tjednu(osim 1. kolo kad ih je 7),i ak su svi kapetani momčadi normalni ja tu ne vidim problem.
Ak se malo čujete medju sobom vrlo je lako dogovoriti se ko šta nudi,dakle sve je na vama.
Stavljati raspored na forum nema smisla jer dobar dio momčadi na forumu nije-bar za sada.
A i biti kapetan nije samo mrtvo slovo na papiru,treba se malo potruditi,osim ak nisi Srki.
Da trebat ćeš tu i tamo potegnut do dvorane bacit oko na raspored(al moraš ovak i onak odtrenirat tu i tamo),osim ak nemaš avatara koji bi to radio umjesto tebe.
Obavijest korisnicima južnotrešnjevačke dvorane:
Zapisali smo tekmu sljedeći tjedan u petak 11.3., ali došlo je do promjene tako da je pravi termin srijeda 9.3. u 19:30! Nadam se da nismo prouzročili terminski kaos u dvorani.
I to je sve, nema nikakvih drugih novosti