NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Topusko

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: uto ožu 22, 2011 4:43 pm    Naslov : Topusko Citirajte i odgovorite

Zovem ja tipa da vidim gdje i na čemu se to igra, i zašto u 15h??

Kaže tip: igra se na 4 stola, a u 15h jer očekuje jedno 4 grupe po 4 igrača pa će ionako završiti brzo. A što ako dođe 50 ljudi?

Bit će da će se skupiti lokalni dečki iz ulice i odigrati da vide tko je prvak.

Neznam koji je kriterij za stavljanje ovakvih turnira (udaljenih preko 100 km) na naslovnicu Sokaza u kojem inače igraju pretežno igrači Zagreba i okolice (90%) Confused

Realno gledano, kolike su šanse da itko iz Zagreba ode na takav turnir?, možda se netko polakomi na to što je u cijeni i besplatno kupanje na bazenu Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto ožu 22, 2011 4:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa šta te briga, na greškama se uči, ako ih zadese..

I zašto se ne žališ na turnire u Poreču, Rijeci, Crikvenici i Osijeku!? Confused

I koji je problem da stavim svaki turnir gdje me organizator mejla da stavim?
The more the merrier, dude! Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kemil

PostPostano: uto ožu 22, 2011 5:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
I zašto se ne žališ na turnire u Poreču, Rijeci, Crikvenici i Osijeku!? Confused

I koji je problem da stavim svaki turnir gdje me organizator mejla da stavim?
The more the merrier, dude! Cheer

Pa do nekih turnira se isplati ići i u drugu državu, a kamoli ne u susjednu županiju (halo Peščanci) Smile

A dobro, ako je jedini kriterij da dobiješ zamolbu mailom onda molim:

Datum turnira: 26.03.2011., u 18h
Igra se na jednom stolu, igrači u grupama po 4, prva dva idu dalje u kup sistem.
Kotizacija: 50 kn (nije uključena večera)
Prigodne nagrade za prvu trojicu.
Radujemo se vašem dolasku.
ps
Nije daleko, 284 km, ali se isplati. Juhuu
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto ožu 22, 2011 8:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Neka se tvoji ljudi jave mojim ljudima. Evil

Rolling Eyes

I dalje ne kužim, šta si skužio da će turnir bit bezveze, pa si odma usplahiren da šta to ima radit na naslovnici SOKAZ-a? Very Happy

Pojma nemam
[Vrh]
Brod

PostPostano: sri ožu 23, 2011 7:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa kak ne kužiš!
Kemo je na forumu isključivo radi prigovaranja.
Valjda doma nesmije Rospija , pa se ovdje rješava stresa...
Kemil

PostPostano: sri ožu 23, 2011 8:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Neka se tvoji ljudi jave mojim ljudima. Evil

Rolling Eyes

I dalje ne kužim, šta si skužio da će turnir bit bezveze, pa si odma usplahiren da šta to ima radit na naslovnici SOKAZ-a? Very Happy

Pojma nemam

Smisao mojeg posta je da podijelim svoje mišljenje o tom turniru sa ostalima.

To što si stavio taj turnir na naslovnicu podržavam 100%, to znači da stavljaš sve bez protekcije, kao što si i rekao.

Ali, zato postoje ove diskusije da se razdvoji žito od kukolja, i kao što je Brod rekao gdje ćeš bolje i sigurnije mjesto da se malo istreseš. Cekicem po glavi

ps
Daj se malo opusti, post je krenuo kao zafrkancija, ali što god netko kaže u vezi foruma odmah shvaćaš preosobno Pivo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 23, 2011 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa pitanje "što to radi na naslovnici SOKAZ-a" je očito upućeno meni, a ni pitanje ni ne baš opušten ton pitanja mi nisu bili jasni. Mig
[Vrh]
Kemil

PostPostano: sri ožu 23, 2011 11:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Pa pitanje "što to radi na naslovnici SOKAZ-a" je očito upućeno meni, a ni pitanje ni ne baš opušten ton pitanja mi nisu bili jasni. Mig

To samo potvrđuje moju teoriju da sve što se ovdje napiše uvijek netko može protumačiti na sasvim drugačiji način od onoga tko je to i napisao.
Dapače, tumačenje često ovisi i o bioprognozi, dobu dana, na koju nogu se ustane ...
"Papir" je vrlo grub materijal, toliko grub da ga ni smajlići ne mogu smekšati.

Mislim da ću se pridružiti onoj većini forumaša koji samo čitaju forum.
Komp
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 23, 2011 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tko če pisati ak bu svi samo čitali.

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri ožu 23, 2011 12:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hićo bi pisao ali ... Visi Crying Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 23, 2011 1:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kemo kako oćeš, al i dalje mislim da ja tebe nisam "napao" ništa više nego ti mene. Pojma nemam
Šteta ako si se uvrijedio, al mogo sam se onda komotno i ja Uvrijeđen i onaj siroti organizator pogotovo.

A doba dana i bioprognoza su ovdje uvijek povoljni hvala na pitanju! Thumbs up Spring
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sri ožu 23, 2011 1:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Predaja Grouphug Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Burke

PostPostano: sri ožu 23, 2011 1:59 pm    Naslov : Re: Topusko Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):

Kaže tip: igra se na 4 stola, a u 15h jer očekuje jedno 4 grupe po 4 igrača pa će ionako završiti brzo. A što ako dođe 50 ljudi?

Ja to baš nebi shvaćao doslovno! Čim su to poslali ib-u da stavi na naslovnicu znači da ipak ne očekuju samo lokalne dečke!
Uostalom, zašto bi na svakom turniru trebala biti gomila prvoligaša iz SOKAZ-a. Misli
Osim toga, to se može shvatiti i kao besplatna reklama - pogotovo na stranici koju čita veliki broj zaljubljenika u pingač (Kako iz okolnih sela tako i šire). Velike su mogućnosti Interneta! Mudri djed
Jedini problem može biti ako se prijavi puno igrača pa se turnir može protegnuti dugo u noć! Rolling Eyes
Ali, ako se sjećaš, to se događalo i u Pešći pa se niko nije bunio!! Smoking

A možda to govoriš da nitko ni dođe, a ti se fino ukupao i osvojio turnir! Pehar Raspa nokte Laughing
Baš si nekako mislim da odem i popravim si plivačku kondiciju!! Plok plok!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: sri ožu 23, 2011 5:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I nas desetak luftbrenzera se je nešto dogovaralo Misli pa ak bude gužva još bolje Zubo
Bare

PostPostano: čet ožu 24, 2011 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i što onda, jel ima zainteresiranih za turnir ili svi šute u nadi da ovi "dobri" neće doći? pa da mogu pomesti lokalce, osvojiti turnit, okupati se...i sve to za 30 kn?
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned ožu 27, 2011 11:58 am    Naslov : Re: Topusko Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):

Neznam koji je kriterij za stavljanje ovakvih turnira (udaljenih preko 100 km) na naslovnicu Sokaza u kojem inače igraju pretežno igrači Zagreba i okolice (90%) Confused

Realno gledano, kolike su šanse da itko iz Zagreba ode na takav turnir?, možda se netko polakomi na to što je u cijeni i besplatno kupanje na bazenu Very Happy

Evo da nam Kemo bude miran, nekoliko informacije o turniru u Topuskom iz "prve ruke".
Potegnuo ja s prijateljem do Topuskog i nije nam bilo žao!! (on čak nije ni igrao!)
Udaljenost Topuskog od Jaruna je točno 74 km!! (a ne preko 100)
Jedino u čemu je Kemo bio u pravu je broj natjecatelja (<20), ali je to na kraju ispalo taman - par grupa od 5-6 igrača tako da je svako u grupi odigrao najmanje 4 meča, a 4 prvoplasirana su išla dalje u kup sistem.
Sve je išlo jako brzo i bilo je gotovo do 18.30.
Nakon toga Pivo u njihovom kafiću i gledanje repke protiv Gruzije ( Ne ne Glavom u zid Maaamaaaa Poop ), a zatim sve do 23h Plok plok!
Naravno, neki su se pacali i veći dio dana.
Povratak doma u sitnim jutarnjim satima!
Organizatori su inače bili jako ugodni i susretljivi, premda malo neiskusni.
Ovo im je bio 1. turnir i žele ga ponovit pa su nas čak pitali da li je bilo u redu i što bi trebalo promijeniti i popraviti za ubuduće!

Ukratko, rezultati:

Polufinale:
I. Tomić - T. Jelinić 3:0
D. Buršić - R. Ramuščak 3:2

za 3. mj: Ramuščak - Jelinić 3:2
finale: Buršić - Tomić 3:1
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ožu 27, 2011 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajd super.

Iskreno, da nisam sletio noć prije, i da nisam imao turnir voditelja, i ja bi vjerojatno pokušao s izvjesnim forumašima nadoknadit propuštanje Čateža ove godine Tuzni

Turniri s bazenima ili morem Plok plok!

Bravo Dugi! Juhuu i hvala na izvještaju.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.