| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: uto ožu 22, 2011 4:43 pm Naslov
: Topusko |
|
|
Zovem ja tipa da vidim gdje i na čemu se to igra, i zašto u 15h??
Kaže tip: igra se na 4 stola, a u 15h jer očekuje jedno 4 grupe po 4 igrača pa će ionako završiti brzo. A što ako dođe 50 ljudi?
Bit će da će se skupiti lokalni dečki iz ulice i odigrati da vide tko je prvak.
Neznam koji je kriterij za stavljanje ovakvih turnira (udaljenih preko 100 km) na naslovnicu Sokaza u kojem inače igraju pretežno igrači Zagreba i okolice (90%)
Realno gledano, kolike su šanse da itko iz Zagreba ode na takav turnir?, možda se netko polakomi na to što je u cijeni i besplatno kupanje na bazenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto ožu 22, 2011 4:52 pm Naslov
: |
|
|
Pa šta te briga, na greškama se uči, ako ih zadese..
I zašto se ne žališ na turnire u Poreču, Rijeci, Crikvenici i Osijeku!?
I koji je problem da stavim svaki turnir gdje me organizator mejla da stavim?
The more the merrier, dude!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: uto ožu 22, 2011 5:51 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | I zašto se ne žališ na turnire u Poreču, Rijeci, Crikvenici i Osijeku!?
I koji je problem da stavim svaki turnir gdje me organizator mejla da stavim?
The more the merrier, dude!  |
Pa do nekih turnira se isplati ići i u drugu državu, a kamoli ne u susjednu županiju (halo Peščanci)
A dobro, ako je jedini kriterij da dobiješ zamolbu mailom onda molim:
Datum turnira: 26.03.2011., u 18h
Igra se na jednom stolu, igrači u grupama po 4, prva dva idu dalje u kup sistem.
Kotizacija: 50 kn (nije uključena večera)
Prigodne nagrade za prvu trojicu.
Radujemo se vašem dolasku.
ps
Nije daleko, 284 km, ali se isplati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto ožu 22, 2011 8:44 pm Naslov
|
|
Neka se tvoji ljudi jave mojim ljudima.
I dalje ne kužim, šta si skužio da će turnir bit bezveze, pa si odma usplahiren da šta to ima radit na naslovnici SOKAZ-a?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri ožu 23, 2011 7:20 am Naslov
|
|
Pa kak ne kužiš!
Kemo je na forumu isključivo radi prigovaranja.
Valjda doma nesmije , pa se ovdje rješava stresa... _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: sri ožu 23, 2011 8:53 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Neka se tvoji ljudi jave mojim ljudima.
I dalje ne kužim, šta si skužio da će turnir bit bezveze, pa si odma usplahiren da šta to ima radit na naslovnici SOKAZ-a?
 |
Smisao mojeg posta je da podijelim svoje mišljenje o tom turniru sa ostalima.
To što si stavio taj turnir na naslovnicu podržavam 100%, to znači da stavljaš sve bez protekcije, kao što si i rekao.
Ali, zato postoje ove diskusije da se razdvoji žito od kukolja, i kao što je Brod rekao gdje ćeš bolje i sigurnije mjesto da se malo istreseš.
ps
Daj se malo opusti, post je krenuo kao zafrkancija, ali što god netko kaže u vezi foruma odmah shvaćaš preosobno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri ožu 23, 2011 9:33 am Naslov
|
|
Pa pitanje "što to radi na naslovnici SOKAZ-a" je očito upućeno meni, a ni pitanje ni ne baš opušten ton pitanja mi nisu bili jasni.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: sri ožu 23, 2011 11:55 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Pa pitanje "što to radi na naslovnici SOKAZ-a" je očito upućeno meni, a ni pitanje ni ne baš opušten ton pitanja mi nisu bili jasni.  |
To samo potvrđuje moju teoriju da sve što se ovdje napiše uvijek netko može protumačiti na sasvim drugačiji način od onoga tko je to i napisao.
Dapače, tumačenje često ovisi i o bioprognozi, dobu dana, na koju nogu se ustane ...
"Papir" je vrlo grub materijal, toliko grub da ga ni smajlići ne mogu smekšati.
Mislim da ću se pridružiti onoj većini forumaša koji samo čitaju forum.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri ožu 23, 2011 11:58 am Naslov
|
|
Tko če pisati ak bu svi samo čitali. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri ožu 23, 2011 1:44 pm Naslov
|
|
Kemo kako oćeš, al i dalje mislim da ja tebe nisam "napao" ništa više nego ti mene.
Šteta ako si se uvrijedio, al mogo sam se onda komotno i ja i onaj siroti organizator pogotovo.
A doba dana i bioprognoza su ovdje uvijek povoljni hvala na pitanju!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri ožu 23, 2011 1:47 pm Naslov
|
|
 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri ožu 23, 2011 1:59 pm Naslov
: Re: Topusko |
|
|
| Kemil (napisa): | Zovem ja tipa da vidim gdje i na čemu se to igra, i zašto u 15h??
Kaže tip: igra se na 4 stola, a u 15h jer očekuje jedno 4 grupe po 4 igrača pa će ionako završiti brzo. A što ako dođe 50 ljudi?
|
Ja to baš nebi shvaćao doslovno! Čim su to poslali ib-u da stavi na naslovnicu znači da ipak ne očekuju samo lokalne dečke!
Uostalom, zašto bi na svakom turniru trebala biti gomila prvoligaša iz SOKAZ-a.
Osim toga, to se može shvatiti i kao besplatna reklama - pogotovo na stranici koju čita veliki broj zaljubljenika u pingač (Kako iz okolnih sela tako i šire). Velike su mogućnosti Interneta!
Jedini problem može biti ako se prijavi puno igrača pa se turnir može protegnuti dugo u noć!
Ali, ako se sjećaš, to se događalo i u Pešći pa se niko nije bunio!!
A možda to govoriš da nitko ni dođe, a ti se fino ukupao i osvojio turnir!
Baš si nekako mislim da odem i popravim si plivačku kondiciju!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bare
|
Postano: čet ožu 24, 2011 3:26 pm Naslov
|
|
| i što onda, jel ima zainteresiranih za turnir ili svi šute u nadi da ovi "dobri" neće doći? pa da mogu pomesti lokalce, osvojiti turnit, okupati se...i sve to za 30 kn? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: ned ožu 27, 2011 11:58 am Naslov
: Re: Topusko |
|
|
| Kemil (napisa): | Zovem ja tipa da vidim gdje i na čemu se to igra, i zašto u 15h??
Neznam koji je kriterij za stavljanje ovakvih turnira (udaljenih preko 100 km) na naslovnicu Sokaza u kojem inače igraju pretežno igrači Zagreba i okolice (90%)
Realno gledano, kolike su šanse da itko iz Zagreba ode na takav turnir?, možda se netko polakomi na to što je u cijeni i besplatno kupanje na bazenu  |
Evo da nam Kemo bude miran, nekoliko informacije o turniru u Topuskom iz "prve ruke".
Potegnuo ja s prijateljem do Topuskog i nije nam bilo žao!! (on čak nije ni igrao!)
Udaljenost Topuskog od Jaruna je točno 74 km!! (a ne preko 100)
Jedino u čemu je Kemo bio u pravu je broj natjecatelja (<20), ali je to na kraju ispalo taman - par grupa od 5-6 igrača tako da je svako u grupi odigrao najmanje 4 meča, a 4 prvoplasirana su išla dalje u kup sistem.
Sve je išlo jako brzo i bilo je gotovo do 18.30.
Nakon toga u njihovom kafiću i gledanje repke protiv Gruzije ( ), a zatim sve do 23h
Naravno, neki su se pacali i veći dio dana.
Povratak doma u sitnim jutarnjim satima!
Organizatori su inače bili jako ugodni i susretljivi, premda malo neiskusni.
Ovo im je bio 1. turnir i žele ga ponovit pa su nas čak pitali da li je bilo u redu i što bi trebalo promijeniti i popraviti za ubuduće!
Ukratko, rezultati:
Polufinale:
I. Tomić - T. Jelinić 3:0
D. Buršić - R. Ramuščak 3:2
za 3. mj: Ramuščak - Jelinić 3:2
finale: Buršić - Tomić 3:1 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ožu 27, 2011 12:03 pm Naslov
|
|
Ajd super.
Iskreno, da nisam sletio noć prije, i da nisam imao turnir voditelja, i ja bi vjerojatno pokušao s izvjesnim forumašima nadoknadit propuštanje Čateža ove godine
Turniri s bazenima ili morem
Bravo Dugi! i hvala na izvještaju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|