Odradili drugo kolo , upisali prvog cenera . Realno gledajući protivnici su ipak trebali dobiti koji bod , ali ga treba osvojiti , moji dečki su pokazali psihičku stabilnost ( vrlo cijenjena osobina kod igrača za Guardiolu ) . Iako je meć bio odlučen nisam ulazio u igru da baš vidim koliko moji mogu , a izgleda da mogu puno Audio sustavu zahvaljujemo na gostoljubivosti , pruženom otporu ( bilo je tu lijepih poena ) i želimo puno sreće u nastavku . Sa ovakvim ekipama uvijek smo voljni odigravati prijateljske tekme .
Tekstilci grabe krupnim koracima prema naprijed... dolazak Gretića bio je pun pogodak prošle sezone, Guardiola zna što radi
žao mi A sustava, ipak smo trenirali s njima...
sretno Tekstilci u nastavku sezone... naravno i Audio sustavu puno sreće...
Drugo kolo bilo napeto s Pešćenicom, završilo 7:3 za nas. Dečki nas solidno napojili, utoplili i namučili. Nije mi ih baš žal, ko Japancu Audio sustava, nema se tu kaj žaliti dečki se čistam dobro drže.
Vidim WeDejci sustavno pregazili i drugog konkurenta i pred širokim auditorijem istakli kandidaturu za tron 16te lige.
Looking forward to see You WD !!!!!!!
Fala lepo na ponudi , ipak ne bi . Vi imate prvi priliku i to već u 4. kolu protiv Ive Grading-Omni I. , u gostima . Baš me zanima kak bu to prošlo . Ajde budite kolegijalni , javite gdje i kada je tekma , morti dojdemo malo pogledati
O, pa to je derbi idući tjedan. Pa to bu Textilci došli pogledat. Ne znam uopće za koga navijat, možda najbolje da podijelite po bodić svakome i mirna bosna.
Odradili mi i treće kolo , očekivana pobjeda iako nam je Glasnović ( kombinacija godina i materijala - soft,trava ) radio izvjesne probleme . Ali zato je tu Greta da riješi stvar . Slijedeće kolo u goste kod Učeničkog doma u Selsku , valjda bu ok . Raspored nam ide na ruku , postepeno se diže forma za nadolazeća tri uzastopna tsunamija ( Autsajdere , Pešćenicu , Stupnik ) ali treba biti oprezan i sa ostalim ekipama .
Čini tvoje bakice je poništila ona piva kaj ste platili poslije tekme, svaka čast, takvih direktnih konkurenata koji te časte kad im reza ide na ruku je malo u Sokazu. Drugi se isto vesele, al piju sami.