16.liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
japanac

#21 Post Postao/la japanac »

Odradili drugo kolo , upisali prvog cenera :) . Realno gledajući protivnici su ipak trebali dobiti koji bod , ali ga treba osvojiti , moji dečki su pokazali psihičku stabilnost ( vrlo cijenjena osobina kod igrača za Guardiolu ) . Iako je meć bio odlučen nisam ulazio u igru da baš vidim koliko moji mogu , a izgleda da mogu puno :top: Audio sustavu zahvaljujemo na gostoljubivosti , pruženom otporu ( bilo je tu lijepih poena ) i želimo puno sreće u nastavku . Sa ovakvim ekipama uvijek smo voljni odigravati prijateljske tekme .
bduralija
Kontakt:

#22 Post Postao/la bduralija »

Tekstilci grabe krupnim koracima prema naprijed... dolazak Gretića bio je pun pogodak prošle sezone, Guardiola zna što radi :)
žao mi A sustava, ipak smo trenirali s njima...
sretno Tekstilci u nastavku sezone... naravno i Audio sustavu puno sreće...
:top:
Hvatljivi

#23 Post Postao/la Hvatljivi »

Drugo kolo bilo napeto s Pešćenicom, završilo 7:3 za nas. Dečki nas solidno napojili, utoplili i namučili. Nije mi ih baš žal, ko Japancu Audio sustava, nema se tu kaj žaliti dečki se čistam dobro drže.
Vidim WeDejci sustavno pregazili i drugog konkurenta i pred širokim auditorijem istakli kandidaturu za tron 16te lige.
Looking forward to see You WD !!!!!!!
:cerek: :cerek:
Gregor

#24 Post Postao/la Gregor »

Čestitam Stupniku na pobjedi.

Kakva je dosadna ova 16. liga, nitko od favorita ne kiksa, ajde krenite. :pfff: :banana:
Hvatljivi

#25 Post Postao/la Hvatljivi »

Najbolje se uči vlastitim primjerom, dajte Vi prvi, a mi bumo već za Vama. :B: :B:
japanac

#26 Post Postao/la japanac »

Fala lepo na ponudi , ipak ne bi . Vi imate prvi priliku i to već u 4. kolu protiv Ive Grading-Omni I. , u gostima . Baš me zanima kak bu to prošlo . Ajde budite kolegijalni , javite gdje i kada je tekma , morti dojdemo malo pogledati :top:
Hvatljivi

#27 Post Postao/la Hvatljivi »

Tam bu svakak sklisko, možda ponesemo kopačke sa 6 čepova :zubo:
Tekma je Vama u susjedstvu, kod Arapovića, termin još neznam.
Javim čim saznam.
Gregor

#28 Post Postao/la Gregor »

O, pa to je derbi idući tjedan. :macevanje: Pa to bu Textilci došli pogledat. Ne znam uopće za koga navijat, možda najbolje da podijelite po bodić svakome i mirna bosna. :eek: :cheer:
Hvatljivi

#29 Post Postao/la Hvatljivi »

Iz prve ruke vijest, Iva g. o. I zgubila 4:6 od Autsajdera.
Gregor je zacopral situaciju , to liči na :E: posla.
.........

#30 Post Postao/la ......... »

uf iz prve ruke znam da su Autsajderi strasno nezgodna ekipa!svak im cast! :top:
vjekkk

#31 Post Postao/la vjekkk »

Hvatljivi je napisao/la:Iz prve ruke vijest, Iva g. o. I zgubila 4:6 od Autsajdera.
Gregor je zacopral situaciju , to liči na :E: posla.
:E: posla, slažem se... :D ...A sad se ne javlja. Bit će da još izvodi rituale :vrag: :rozi: :darkevil: . Znači, zakuhalo se malo :mikroval: . Neka, neka, bit će zanimljivije...
Gregor

#32 Post Postao/la Gregor »

Evo javlja se baba vračara, kaže da je sredila stvar. Reko sam joj divota, sad još samo sredi ekipu iz Stupnika. :eek: :rofl: :rofl: :rofl:
Hvatljivi

#33 Post Postao/la Hvatljivi »

Skompal sam se s čovekom kaj zna Harry Potera i on veli (a čovek je pouzdaniji od tvoje babe) da se bu stvar

:macevanje: u 8. kolu u Stupniku .
japanac

#34 Post Postao/la japanac »

Eto , svi hvataju neka poznanstva i veze a nitko ne bi malo poradio na stolu i trenirao . Treba delati , samo delati :mudri:
japanac

#35 Post Postao/la japanac »

Odradili mi i treće kolo , očekivana pobjeda iako nam je Glasnović ( kombinacija godina i materijala - soft,trava ) radio izvjesne probleme . Ali zato je tu Greta da riješi stvar . Slijedeće kolo u goste kod Učeničkog doma u Selsku , valjda bu ok . Raspored nam ide na ruku , postepeno se diže forma za nadolazeća tri uzastopna tsunamija ( Autsajdere , Pešćenicu , Stupnik ) ali treba biti oprezan i sa ostalim ekipama .
.........

#36 Post Postao/la ......... »

Svaka cast gosponu Iviceku!dobar skalp protiv Macukica :top:

slika
Gregor

#37 Post Postao/la Gregor »

Hvala g. Guardiola na pohvalama, sav sam se zarumenil, morat ću se odužit jednom kavom, nedaj bože da padne pivica. Baš smo dobro odigrali.

Jeste vidli kak je bakica bacila čini na ekipu Stupnika :darkevil: :eek: , nisu ni svijesni da im ovo nije zadnji kiks, a Textilci lagano na vrh :jumping: .

Živjela baka i svi igrači sokaza! :pivo:
Hvatljivi

#38 Post Postao/la Hvatljivi »

Čini tvoje bakice je poništila ona piva kaj ste platili poslije tekme, svaka čast, takvih direktnih konkurenata koji te časte kad im reza ide na ruku je malo u Sokazu. Drugi se isto vesele, al piju sami. :s:
dkiri

#39 Post Postao/la dkiri »

...pozdrav

...eto, mi odradili četvrto kolo i ubilježili prva tri boda u komadu :yesss:

...iduče kolo kod helene...nadamo se nekom bodu :eek:

...a možda i nekom favoritu otmemo koji bod :lux: ko zna
Hvatljivi

#40 Post Postao/la Hvatljivi »

Čestitke Peščenićani, vrijedan skalp.
Mi smo Vaši najvjerniji navijači :lux: :cerek:
Odgovorite