3.liga prolječe 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Izra
Kontakt:

#41 Post Postao/la Izra »

mi ugostili goricu danas, bome je bilo vise drame nego sto bi se ocekivalo. :)

momci su u paru pokazali svoju tezinu :D tako da nismo uspjeli ukrasti bod.

sve u svemu kvalitetan mec, ja zadovoljan sa svojom tricom :)
ib
Site Admin
Kontakt:

#42 Post Postao/la ib »

I ja sam zadovoljan tvojom tricom! :s: :s: :s:

Tonči zbilja odigro ko zmaj, Kameni standardno dobro (izgubio od Trolescua :cerek: za p. d. :ne zna:), a i u paru su odigrali jako dobro, šteta za par meč lopti do boda meh.
No zato sam se ja to the rescue slika pobrinuo da svi bodovi odu gostima :rozi: u školskom primjeru situacije di je dobro doć s četri igrača da jedan može izać odma nakon prvog kruga :brukica:

Al glavno da je oke bilo druženje poslije, i da nas je Boky spasio čekanja noćnog tramvaja :s:

Puno je to dva dana zaredom igrat :znoj:
ČUPKO

#43 Post Postao/la ČUPKO »

ja bas i nisam zadovoljan tvojom tricom :cry: malo vas ostavim same i več se previše opustite,kak ste od trolla mogli zgubit tonči svaka čast al đabe ti bilo radit tricu kad ova dva trolla nisu ništa mogla :gitara: :headbang:
Dren

#44 Post Postao/la Dren »

sva četiri puta kad se igralo u pet setova vi ste gubili, u parovima 14:16!!!

Koliko god momci bili jaki u glavi, mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.

@veš: vidiš ti to, dođe djete tebi a suigrači se izgube...nebi da oni mjenjaju pelene svaki dan?!? :ne zna: :zubo:

bojim se da će i meni takva situacija uletit, mada imam već jednog mjenjača pelena u ekipi :eek:
WaterDog

#45 Post Postao/la WaterDog »

Dren je napisao/la:sva četiri puta kad se igralo u pet setova vi ste gubili, u parovima 14:16!!!

Koliko god momci bili jaki u glavi, mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.

@veš: vidiš ti to, dođe djete tebi a suigrači se izgube...nebi da oni mjenjaju pelene svaki dan?!? :ne zna: :zubo:

bojim se da će i meni takva situacija uletit, mada imam već jednog mjenjača pelena u ekipi :eek:
mjenjača pelena :misli: :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#46 Post Postao/la ib »

ČUPKO je napisao/la:malo vas ostavim same i več se previše opustite,kak ste od trolla mogli zgubit tonči svaka čast al đabe ti bilo radit tricu kad ova dva trolla nisu ništa mogla :gitara: :headbang:
šta se ti javljaš ko da bi ti koga dobio :B:
kolko se sjećam već dan prije si nas ostavio same :E:

oprosti :cry:
Izra
Kontakt:

#47 Post Postao/la Izra »

Dren je napisao/la:Koliko god momci bili jaki u glavi, mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.
najvise mi je zao parova, jer smo imali u petom setu oko 5 mec lopti koje bi nam donijele bod. :( al sta ces kad se decki zainatili i nece nam dat jeftini poen kad nam treba i nece.
Tomaca
Kontakt:

#48 Post Postao/la Tomaca »

tonček :s: ali ostatak ekipe me razočarao ko čoveka
was once Kemilov suigrač
bigdedi

#49 Post Postao/la bigdedi »

Dren je napisao/la:mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.
ma njima je sreca kaj je uopce doslo do 5tog seta... a uopce neznam u kojem to 5tom setu su si oni vidli sansu, jer sanse nisu imali ni u jednom....

tako da stvarno drugacije nije moglo zavrsiti :)

btw: bravo tonci, jos jednom cestitam tricu, a i bodove :E: :E: :E:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Dren

#50 Post Postao/la Dren »

ma jasno, 5. set je 5. set :D
al kad bućo dobije svoj set 11:2 a 3 izgubi sa 11:9, očito je da je moglo bit i drugačije. I kameni je u petom stigao do 9...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
Da ne spominjem tih 5 meč lopti u parovima...mada, mi smo imali 8 jednom prilikom pa smo spušili 12:14 :D :D al ne volim se podsjećat na to, dovoljno mi je što svi sad 10:4 zovu "Dren" u mojoj ekipi :cry:
rope

#51 Post Postao/la rope »

Dren je napisao/la:...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
imat ćeš prilike upoznati bigdedija i vidjeti da kad on igra (a i njegovi, pretpostavljam isto) da peti set odigra toliko hladnokrvno i smireno da nakon prelaska na drugu stranu stola u petom setu se jednostavno smrzneš
Tomaca
Kontakt:

#52 Post Postao/la Tomaca »

:hihihi:
was once Kemilov suigrač
vjekkk

#53 Post Postao/la vjekkk »

Tonči :top:
Bućo :flop:
Neki crni oblak se nadvio nad vama ovu sezonu :darkevil:
Imamo mi u ekipi babu vračaru, pa ako vam zatreba, javite... :E: :zubo: :E: :zubo:
Izra
Kontakt:

#54 Post Postao/la Izra »

rope je napisao/la:
Dren je napisao/la:...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
imat ćeš prilike upoznati bigdedija i vidjeti da kad on igra (a i njegovi, pretpostavljam isto) da peti set odigra toliko hladnokrvno i smireno da nakon prelaska na drugu stranu stola u petom setu se jednostavno smrzneš
ovaj put cak nije tako izgledalo, sve do 9:9 gdje je na servu od kamenog odigrao 2 poena za koja se pitas "sto je ranije s tim cekao". :confused:

hvala decki za cestitke, trolesku i boki su malo spustili gard (sto stol, sto fortuna) a ja sam bio raspolozen za grabljenje pruzenih prilika. :)
Zadnja izmjena: Izra, dana/u čet ožu 31, 2011 1:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ib
Site Admin
Kontakt:

#55 Post Postao/la ib »

bigdedi je napisao/la: ma njima je sreca kaj je uopce doslo do 5tog seta... a uopce neznam u kojem to 5tom setu su si oni vidli sansu, jer sanse nisu imali ni u jednom....

tako da stvarno drugacije nije moglo zavrsiti :)

btw: bravo tonci, jos jednom cestitam tricu, a i bodove :E: :E: :E:
i zato ga volimo :cerek: :cerek: :cerek:

:mikrocerek:

ćuj kak se cjeli forum skupio ko muhe kad sam odigro ko papak GDJE STE BILI DAN PRIJE? :azdaja: :darkevil: slika
ib
Site Admin
Kontakt:

#56 Post Postao/la ib »

Izra je napisao/la:ovaj put cak nije tako izgledalo, sve do 9:9 gdje je na servu od kamenog odigrao 2 poena za koja se pitas "sto je ranije s tim cekao". :confused:
To sam se i ja pitao nakon zadnja dva poena s Rajkom! :zubo: Zašto me prije nije ubijao s tom servom i s forhend servom koja mu je imho zajebanija :bonk:
Dren

#57 Post Postao/la Dren »

ib je napisao/la:
Izra je napisao/la:ovaj put cak nije tako izgledalo, sve do 9:9 gdje je na servu od kamenog odigrao 2 poena za koja se pitas "sto je ranije s tim cekao". :confused:
To sam se i ja pitao nakon zadnja dva poena s Rajkom! :zubo: Zašto me prije nije ubijao s tom servom i s forhend servom koja mu je imho zajebanija :bonk:
ahahaha
sad mi je sve jasno, i bigdedijev komentar također.
Pa momci su se poigravali s vama :B:
ib
Site Admin
Kontakt:

#58 Post Postao/la ib »

Kontam da bi te mogo benat za tvoje dobro! :mudri:
Previše trošiš vremena na forum za jednog svježeg papu! :E:
Dren

#59 Post Postao/la Dren »

:rofl:

žena i mala mi izlaze sutra tek pa me puca nervoza...najlakše mi se ispucat ovdje, pa i po cjenu bana :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#60 Post Postao/la ib »

Onda smo se dogovorili :cestitamo: :top:
Danas benčina, sutra responsible parenting! :cheer:

Zahvalit ćeš mi kad Lara uvati formativne godine :clint:
Odgovorite