SOKAZ forum
3.liga prolječe 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
I ja sam zadovoljan tvojom tricom!

Tonči zbilja odigro ko zmaj, Kameni standardno dobro (izgubio od Trolescua
za p. d.
), a i u paru su odigrali jako dobro, šteta za par meč lopti do boda meh.
No zato sam se ja to the rescue
pobrinuo da svi bodovi odu gostima
u školskom primjeru situacije di je dobro doć s četri igrača da jedan može izać odma nakon prvog kruga 
Al glavno da je oke bilo druženje poslije, i da nas je Boky spasio čekanja noćnog tramvaja
Puno je to dva dana zaredom igrat
Tonči zbilja odigro ko zmaj, Kameni standardno dobro (izgubio od Trolescua
No zato sam se ja to the rescue
Al glavno da je oke bilo druženje poslije, i da nas je Boky spasio čekanja noćnog tramvaja
Puno je to dva dana zaredom igrat
sva četiri puta kad se igralo u pet setova vi ste gubili, u parovima 14:16!!!
Koliko god momci bili jaki u glavi, mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.
@veš: vidiš ti to, dođe djete tebi a suigrači se izgube...nebi da oni mjenjaju pelene svaki dan?!?

bojim se da će i meni takva situacija uletit, mada imam već jednog mjenjača pelena u ekipi
Koliko god momci bili jaki u glavi, mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.
@veš: vidiš ti to, dođe djete tebi a suigrači se izgube...nebi da oni mjenjaju pelene svaki dan?!?
bojim se da će i meni takva situacija uletit, mada imam već jednog mjenjača pelena u ekipi
mjenjača pelenaDren je napisao/la:sva četiri puta kad se igralo u pet setova vi ste gubili, u parovima 14:16!!!
@veš: vidiš ti to, dođe djete tebi a suigrači se izgube...nebi da oni mjenjaju pelene svaki dan?!?![]()
najvise mi je zao parova, jer smo imali u petom setu oko 5 mec lopti koje bi nam donijele bod.Dren je napisao/la:Koliko god momci bili jaki u glavi, mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.
ma njima je sreca kaj je uopce doslo do 5tog seta... a uopce neznam u kojem to 5tom setu su si oni vidli sansu, jer sanse nisu imali ni u jednom....Dren je napisao/la:mislim da je sva 4 puta dobit 5ti set više manje - sreća. Šteta bodova, moglo je fakat završit drugačije.
tako da stvarno drugacije nije moglo zavrsiti
btw: bravo tonci, jos jednom cestitam tricu, a i bodove
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ma jasno, 5. set je 5. set 
al kad bućo dobije svoj set 11:2 a 3 izgubi sa 11:9, očito je da je moglo bit i drugačije. I kameni je u petom stigao do 9...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
Da ne spominjem tih 5 meč lopti u parovima...mada, mi smo imali 8 jednom prilikom pa smo spušili 12:14
al ne volim se podsjećat na to, dovoljno mi je što svi sad 10:4 zovu "Dren" u mojoj ekipi 
al kad bućo dobije svoj set 11:2 a 3 izgubi sa 11:9, očito je da je moglo bit i drugačije. I kameni je u petom stigao do 9...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
Da ne spominjem tih 5 meč lopti u parovima...mada, mi smo imali 8 jednom prilikom pa smo spušili 12:14
imat ćeš prilike upoznati bigdedija i vidjeti da kad on igra (a i njegovi, pretpostavljam isto) da peti set odigra toliko hladnokrvno i smireno da nakon prelaska na drugu stranu stola u petom setu se jednostavno smrznešDren je napisao/la:...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
ovaj put cak nije tako izgledalo, sve do 9:9 gdje je na servu od kamenog odigrao 2 poena za koja se pitas "sto je ranije s tim cekao".rope je napisao/la:imat ćeš prilike upoznati bigdedija i vidjeti da kad on igra (a i njegovi, pretpostavljam isto) da peti set odigra toliko hladnokrvno i smireno da nakon prelaska na drugu stranu stola u petom setu se jednostavno smrznešDren je napisao/la:...to je samo jedna prasica razlike, bez obzira koliko bolje protivnik igrao.
hvala decki za cestitke, trolesku i boki su malo spustili gard (sto stol, sto fortuna) a ja sam bio raspolozen za grabljenje pruzenih prilika.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u čet ožu 31, 2011 1:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
i zato ga volimobigdedi je napisao/la: ma njima je sreca kaj je uopce doslo do 5tog seta... a uopce neznam u kojem to 5tom setu su si oni vidli sansu, jer sanse nisu imali ni u jednom....
tako da stvarno drugacije nije moglo zavrsiti
btw: bravo tonci, jos jednom cestitam tricu, a i bodove![]()
![]()
ćuj kak se cjeli forum skupio ko muhe kad sam odigro ko papak GDJE STE BILI DAN PRIJE?
ahahahaib je napisao/la:To sam se i ja pitao nakon zadnja dva poena s Rajkom!Izra je napisao/la:ovaj put cak nije tako izgledalo, sve do 9:9 gdje je na servu od kamenog odigrao 2 poena za koja se pitas "sto je ranije s tim cekao".Zašto me prije nije ubijao s tom servom i s forhend servom koja mu je imho zajebanija
sad mi je sve jasno, i bigdedijev komentar također.
Pa momci su se poigravali s vama