16.liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#41 Post Postao/la wolf »

Mora da ste ih prvo dobro :pivo: :zivili: a onda :tuctuc: i na kraju :pobjeda: pa :bicedobro: :zubo:
vjekkk

#42 Post Postao/la vjekkk »

Bravo Pešča. Treba uzet Limi, tvrdi su oni... :top: .
A i mi smo vaši vjerni navijači, pošto ste nas zadnji puta tako dobro ugostili tj. vaša sestrinska ekipa, al svejedno... :cheer: :cheer: :cheer: :pivo: :pivo: :zivili: :zivili:
dkiri

#43 Post Postao/la dkiri »

...koja sestrinska ;) pa ja sam bil na kotlu :klopa:

...istina da mi je Bolfi pomagal :zivili: tj.odmagal :drunk:

...nadamo se bar nekoj :pivo: poslije naše tekme pa nek pobijedi bolji :lux:

...vidimo se u 7-mom kolu :)
japanac

#44 Post Postao/la japanac »

Tekstilci i dalje nastavljau sa pobjedama :) , mada je malo bilo čupavo u jednom trenutku protiv Učeničkog doma . No , sada je bio Stipin dan pa se dobro završilo . Greta malo indisponiran a Vjeko standardan , kad treba bod za pobjedu on je navek tu :top: . Protivnik nezgodan a Pejazić izvrstan , sama ekipa Učeničkog doma neki oblik plutajuće mine , neko bu naletil to je ziher .
Peščenica je dobro došla a valjda bu pobjedio bolji , ali sve je to u božjim rukama ;)
Loptica Pong

#45 Post Postao/la Loptica Pong »

Odigran i gradski derbi Doma sportova dvorane 3; 16. lige
Audio sustavi vs. Autsajderi: 5:5.
Bila je dobra i napeta bitka. Svatko je iskoristio svoje prilike. Čestitke tekstilu na daljnjoj pobjedi.
vjekkk

#46 Post Postao/la vjekkk »

dkiri je napisao/la:...koja sestrinska ;) pa ja sam bil na kotlu :klopa:

...istina da mi je Bolfi pomagal :zivili: tj.odmagal :drunk:

...nadamo se bar nekoj :pivo: poslije naše tekme pa nek pobijedi bolji :lux:

Naravno, s njima smo igrali, a svi zajedno :pivo: i :klopa: . Bolf je sigurno odmagal, a piva poslije tekme je zagarantirana :zivili:
Nek pobijedi bolji, a nadam se da smo to mi :zubo: :zubo:
Brod jr.

#47 Post Postao/la Brod jr. »

Bravo kukičari moji!!!
Štef careeeee!!!!!!!!!! :s:
bogami,puno teže gostovanje nego kaj sam si zamišljal da bu bilo...u biti nisam o tom razmišljal :eek: al mi je neopisivo drago da ste im uzeli sva 3 boda. :D
Još pokoje kolo i sa sigurnošću mogu reć' da ste prvaci proljeća u 16oj! :lux:

Skorašnji tata drži fige... :five:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
japanac

#48 Post Postao/la japanac »

Tekstilci u suradnji sa Tumijem :) završili prvi dio sezone pobjedom , očekivana pobjeda tim više što je protivnik došao sa dva igrača . Teksitlci si malo poboljšali gol razliku . Sada kada je pokoren donji dio tablice krečemo prema vrhu , prvi je na redu Autsajder :D
Ekipa postigla potrebnu formu , gume pripremljene , ima mentalitet pobjednika , jaku klupu i jedva čeka da ju pustim sa lanca :zubo:
Slijedeće tri tekme - Autsajderi , Peščenica i Stupnik vjerojatno odlučuju o vrhu tablice s time da su protivnici već okusili i nerješeno a i poraz .
Odbrojavanje počelo , neka pobjedi bolji :top:
dkiri

#49 Post Postao/la dkiri »

...čestitke tekstilcima :s: :s: :s:

...do skorog viđenja :lux: :lux: :lux:
wolf
Kontakt:

#50 Post Postao/la wolf »

Pa to bu pravi derbi :lux: ovi Peščeničanci same trice slažu u zadnje vreme :s: :s: :s:.Kaj mogu ja doć "gledat":rolleyes: derbi ? :zubo:
dkiri

#51 Post Postao/la dkiri »

...pa se razme :zivili: :pingic: :duplo: :vozi: :azdaja:
Hvatljivi

#52 Post Postao/la Hvatljivi »

Gorim od želje saznat rezu WDT:AUTSAJDERI, čak smo bili na mjestu okršaja u dogovoreno vrijeme ( i počistili Selsku 8:2), no nije bilo nikog od spomenutog dvojca.
Kaj se zbilo, nije se od straha niko pojavil!!!???
:ceka:
japanac

#53 Post Postao/la japanac »

Dečki iz Autsajdera tražili odgodu ( bolest i tako to ) , a Vi baš i niste trebali tak dobro počistiti Selsku , svaka čast :top:
Postaje sve zanimljivije .
wolf
Kontakt:

#54 Post Postao/la wolf »

Alo Peščanci :s: :s: pa kaj nije dosta da ti (Kićo) i Štef slažete trice :eek: nego sad i Brla mora trice pisat :wow: svaka čast :s: :s: :s:

P.S. da niste izumili kakvu novu vrstu pripreme ili kombinacije , npr. prvo :zivili: pa tek onda :klopa: tak da protivnik malo :zzz: pa vas krenulo :top: :zubo:
dkiri

#55 Post Postao/la dkiri »

...ma ne ...sada si režemo prste :lol: :lol: :lol:

...pa ti si naš čoek...odma si nas skužil... imamo nove pripreme :zivili: :trio: :znoj: :pingic: :bljak: :facepalm:

...pa tko izdrži...vidim da bi se ti uklopil u našu ekipu :s: :s: :eek:

...valjda se vidimo kod vas iduči tjedan :lux: :pivo: :klopa: navodno si ti ekonom :rofl:

...dolazimo na revanš od zimskog kupa...mora neko osvetit prvu ekipu :banana:
Gregor

#56 Post Postao/la Gregor »

Čestitke ekipama Stupnika i Pešći. Vidim to se drapa protivnike po 10:0 bez srama.
Ja vam savjetujem da negdje kiksate, jer ću morat zvat svoju babu vračaru :mudri: (sa bradom), da baci nekakav prašak za oduzimanje bodova :darkevil: .

Uskoro se vidimo! :leti: :spring:
Hvatljivi

#57 Post Postao/la Hvatljivi »

Baba u liku dede imala kontraefekt ( nešto ko trava u ping pongu).
Sol na ranu bi mogli bit dečki s Pešće, oni također vole napušene gume.

Sreću mi kvari spoznaja da iduće Srijede i u Stupnik dolazi pošiljka opojnih tvari, nadam se samo da nebuju prošli doping kontrolu.

U svakom slučaju kolo iza toga praznik u Stupniku, stižu WeDejci :lux: , taj tjedan nema škole, vozi izvanredna autobusna linija za horde navijača-huligana, općina ne radi, dežura samo komunalni redar.
japanac

#58 Post Postao/la japanac »

Izgleda da Hvatljivi ima bolje veze , ipak je Harry jači od babe . Tekstilci okusili prvi poraz , ali i to je dio natjecanja . U mojim kalkulacija prije tekme nigdje nije bili predviđeno da Stipe neće dobiti niti jednu partiju , šta mu bi :ne zna: Tak da nam je falila ta jedna pobjeda bar za nerješeno , ali ovaj puta nije išlo jer Autsajderi ipak imaju kvalitetu . Naša stara boljka su i dalje "materijalisti" , no tu pomaže samo iskustvo pa će i to doći sa vremenom :top:
Slijedeća dva kola na oštrici - prvo doma sa Peščenicom a zatim u goste kod Stupnika , s time da Stupnik slijedeće kolo dočekuje Autsajdere . Kak bu to završilo samo nebo zna .
No , u svakom slučaju još uvijek sami odlučujemo o sebi pa se treba nadati boljim vremenima :)
dkiri

#59 Post Postao/la dkiri »

...sada tek vidim da smo mi sa Autsajderima dobro i prošli a mogli smo i sva tri boda maznuti...vodili 5-2 a onda koda nas je ,,šlagiralo,,

...sve u svemu počinje rasplet :lux: a možda i zaplet :rofl: vidjet čemo več iduči tjedan :zubo:
Gregor

#60 Post Postao/la Gregor »

Čestitke ekipi Autsajdera na pobjedi, zasluženo.

E sad ima nešto što je pričao tata od mog, meni jako dragog prijatelja, a ide ovako. Bila je nekakakva priča o kolačima od čije je žene bolji kolač i tako pa kaže: ona baklava, ma to je super kolač, ali tko ga voli, a ja ga ne volim!
Pa nastave oni priču i počeli pričati o ping pongu, kad opet isti tata kaže: ma super su mi materijali u pingiču, ali tko to voli, ja ne volim!

U toj priči koda sam vidio se, ne volim ni baklavu ni materijale u pigiću!

Živjele čokoladne napolitanke i igrači sa normalnim reketima u pingaču!

:spring:
Odgovorite