SOKAZ forum
16.liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Tekstilci i dalje nastavljau sa pobjedama
, mada je malo bilo čupavo u jednom trenutku protiv Učeničkog doma . No , sada je bio Stipin dan pa se dobro završilo . Greta malo indisponiran a Vjeko standardan , kad treba bod za pobjedu on je navek tu
. Protivnik nezgodan a Pejazić izvrstan , sama ekipa Učeničkog doma neki oblik plutajuće mine , neko bu naletil to je ziher .
Peščenica je dobro došla a valjda bu pobjedio bolji , ali sve je to u božjim rukama
Peščenica je dobro došla a valjda bu pobjedio bolji , ali sve je to u božjim rukama
- Loptica Pong
dkiri je napisao/la:...koja sestrinskapa ja sam bil na kotlu
![]()
...istina da mi je Bolfi pomagaltj.odmagal
![]()
...nadamo se bar nekojposlije naše tekme pa nek pobijedi bolji
![]()
Naravno, s njima smo igrali, a svi zajedno
Nek pobijedi bolji, a nadam se da smo to mi
Bravo kukičari moji!!!
Štef careeeee!!!!!!!!!!
bogami,puno teže gostovanje nego kaj sam si zamišljal da bu bilo...u biti nisam o tom razmišljal
al mi je neopisivo drago da ste im uzeli sva 3 boda.
Još pokoje kolo i sa sigurnošću mogu reć' da ste prvaci proljeća u 16oj!
Skorašnji tata drži fige...
Štef careeeee!!!!!!!!!!
bogami,puno teže gostovanje nego kaj sam si zamišljal da bu bilo...u biti nisam o tom razmišljal
Još pokoje kolo i sa sigurnošću mogu reć' da ste prvaci proljeća u 16oj!
Skorašnji tata drži fige...
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Tekstilci u suradnji sa Tumijem
završili prvi dio sezone pobjedom , očekivana pobjeda tim više što je protivnik došao sa dva igrača . Teksitlci si malo poboljšali gol razliku . Sada kada je pokoren donji dio tablice krečemo prema vrhu , prvi je na redu Autsajder
Ekipa postigla potrebnu formu , gume pripremljene , ima mentalitet pobjednika , jaku klupu i jedva čeka da ju pustim sa lanca
Slijedeće tri tekme - Autsajderi , Peščenica i Stupnik vjerojatno odlučuju o vrhu tablice s time da su protivnici već okusili i nerješeno a i poraz .
Odbrojavanje počelo , neka pobjedi bolji
Ekipa postigla potrebnu formu , gume pripremljene , ima mentalitet pobjednika , jaku klupu i jedva čeka da ju pustim sa lanca
Slijedeće tri tekme - Autsajderi , Peščenica i Stupnik vjerojatno odlučuju o vrhu tablice s time da su protivnici već okusili i nerješeno a i poraz .
Odbrojavanje počelo , neka pobjedi bolji
Baba u liku dede imala kontraefekt ( nešto ko trava u ping pongu).
Sol na ranu bi mogli bit dečki s Pešće, oni također vole napušene gume.
Sreću mi kvari spoznaja da iduće Srijede i u Stupnik dolazi pošiljka opojnih tvari, nadam se samo da nebuju prošli doping kontrolu.
U svakom slučaju kolo iza toga praznik u Stupniku, stižu WeDejci
, taj tjedan nema škole, vozi izvanredna autobusna linija za horde navijača-huligana, općina ne radi, dežura samo komunalni redar.
Sol na ranu bi mogli bit dečki s Pešće, oni također vole napušene gume.
Sreću mi kvari spoznaja da iduće Srijede i u Stupnik dolazi pošiljka opojnih tvari, nadam se samo da nebuju prošli doping kontrolu.
U svakom slučaju kolo iza toga praznik u Stupniku, stižu WeDejci
Izgleda da Hvatljivi ima bolje veze , ipak je Harry jači od babe . Tekstilci okusili prvi poraz , ali i to je dio natjecanja . U mojim kalkulacija prije tekme nigdje nije bili predviđeno da Stipe neće dobiti niti jednu partiju , šta mu bi
Tak da nam je falila ta jedna pobjeda bar za nerješeno , ali ovaj puta nije išlo jer Autsajderi ipak imaju kvalitetu . Naša stara boljka su i dalje "materijalisti" , no tu pomaže samo iskustvo pa će i to doći sa vremenom
Slijedeća dva kola na oštrici - prvo doma sa Peščenicom a zatim u goste kod Stupnika , s time da Stupnik slijedeće kolo dočekuje Autsajdere . Kak bu to završilo samo nebo zna .
No , u svakom slučaju još uvijek sami odlučujemo o sebi pa se treba nadati boljim vremenima
Slijedeća dva kola na oštrici - prvo doma sa Peščenicom a zatim u goste kod Stupnika , s time da Stupnik slijedeće kolo dočekuje Autsajdere . Kak bu to završilo samo nebo zna .
No , u svakom slučaju još uvijek sami odlučujemo o sebi pa se treba nadati boljim vremenima
Čestitke ekipi Autsajdera na pobjedi, zasluženo.
E sad ima nešto što je pričao tata od mog, meni jako dragog prijatelja, a ide ovako. Bila je nekakakva priča o kolačima od čije je žene bolji kolač i tako pa kaže: ona baklava, ma to je super kolač, ali tko ga voli, a ja ga ne volim!
Pa nastave oni priču i počeli pričati o ping pongu, kad opet isti tata kaže: ma super su mi materijali u pingiču, ali tko to voli, ja ne volim!
U toj priči koda sam vidio se, ne volim ni baklavu ni materijale u pigiću!
Živjele čokoladne napolitanke i igrači sa normalnim reketima u pingaču!

E sad ima nešto što je pričao tata od mog, meni jako dragog prijatelja, a ide ovako. Bila je nekakakva priča o kolačima od čije je žene bolji kolač i tako pa kaže: ona baklava, ma to je super kolač, ali tko ga voli, a ja ga ne volim!
Pa nastave oni priču i počeli pričati o ping pongu, kad opet isti tata kaže: ma super su mi materijali u pingiču, ali tko to voli, ja ne volim!
U toj priči koda sam vidio se, ne volim ni baklavu ni materijale u pigiću!
Živjele čokoladne napolitanke i igrači sa normalnim reketima u pingaču!