20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Private_Driver

#541 Post Postao/la Private_Driver »

Neznam mislim da nerijeseno nece biti, ja kazem ili cete rasturit vi nas ili mi vas :D
Make your move.
Dren

#542 Post Postao/la Dren »

čestitke 5.elementu na ovom skalpu :s:

Što se tiće Zagreb - Komiža....bome opaka tekma!
Igrali smo dva kola za redom protiv obe ekipe i čak gledali komižu zadnje kolo...što da kažem?
Zagreb igra bolje nego prošlu sezonu. Komiža je u dizanju. Jako neizvjesno. No rekao bih da je kvaliteta na strani Zagreba ali iskustvo na strani Komiže. Dajem blagu prednost Zagrebu samo ako dobro odigraju parove :D
55

#543 Post Postao/la 55 »

Heh, prognoze su uvijek nezahvalne, no pogađam ih dosta dobro (kao što sam danas pogodio pobjedu petog elementa protiv veluxa) :mirko:
Mislim da će biti 5:5 između KoMIŽe i STK Zagreb, makar je mišljenje kao i dupe, svatko ga ima... :rofl: :rofl: :rofl:
Čivić igra sve bolje, Palička isto tako, a Harmić me ponajviše iznenadio igrom, dosta je bolji nego prošle godine! :banana:
Dečki iz STK Zagreb igraju super i značajno su napredovali od prošle sezone, istina je da su prošle godine napucali KoMIŽu, ali vjerujem da se radilo o nesmotrenom podcjenjivanju, koje se sasvim sigurno neće ponoviti... :nono: :nono:
Sretno jednima i drugima, mi smo gosti kod Veluxa u srijedu u 19:00! Bit će vatreno do totala! :rlaunch:
Private_Driver

#544 Post Postao/la Private_Driver »

Sve ćemo vidjeti sutra :top:
Make your move.
tuna25

#545 Post Postao/la tuna25 »

danas smo imali najaci ispit do sad svaka cast ekipi velux likovi su iako dosta stari igraju prejebeno.... prepuni iskustva... :confused: :confused:
vjekoslav

#546 Post Postao/la vjekoslav »

čestitam vam na pobjedi protiv veluksa, stvarno ste dokazali svoju snagu sa ovime.

Samo di je rezultat tog meća ???
tuna25

#547 Post Postao/la tuna25 »

vjekoslav je napisao/la:čestitam vam na pobjedi protiv veluksa, stvarno ste dokazali svoju snagu sa ovime.

hvala još je dosta kola u sezoni,,dal mi tko moze dati kakvi kratki opis ekipe pohabane gumice,,sutra igramo s njima..unaprijed hvala

http://www.sokaz.hr/news/rekreativnoph2011.pdf
Private_Driver

#548 Post Postao/la Private_Driver »

Evo odigrali STK Zagreb i Komiža rezultat 6:4 za nas, rezultat je unešen. Čestitke dečkima na dobroj i konkretnoj igri.
Make your move.
55

#549 Post Postao/la 55 »

tuna25 je napisao/la:
vjekoslav je napisao/la:čestitam vam na pobjedi protiv veluksa, stvarno ste dokazali svoju snagu sa ovime.

hvala još je dosta kola u sezoni,,dal mi tko moze dati kakvi kratki opis ekipe pohabane gumice,,sutra igramo s njima..unaprijed hvala

http://www.sokaz.hr/news/rekreativnoph2011.pdf
Pa ja im poznajem samo jednog igrača, Igora Duića... igrali smo međusobno na zimskom vikend turniru, dobio sam ga bez problema 3:0, ali mislim da je on malo slabije odigrao nego što može, a ja sam igrao zaista dobro :yesss: . Čovjek igra pravi čisti pingić i ima normalne gume. Svi (i Mladen) ga možete dobiti, on im je drugi igrač.
Treći igrač također igra čisti otvoreni pingić s običnim gumama, ne bi vam trebao predstavljati nikakav problem :nono: :nono:

Eh, ali zato im je prvi igrač Prišlin, igra čisti totalno napadački pingić, s brzim i niskim topspinovima... :rlaunch: Navodno je izvrstan igrač, a i skor mu to govori. No, svejedno ja mislim da ga nema u ligi koga ti i Škreba ne možete prebiti, tako isto možete i Prišlina. :cekicem:

Pamet u glavu, nemojte se sjekirati i uživajte u pingiću! :pingic:

Od srca čestitam mladim Zagrebašima na pobjedi protiv KoMIŽe, priznajem da nisam baš očekivao, ali dečki su jako napredovali, kapa do poda! :top: :top: :top:
Pale
Kontakt:

#550 Post Postao/la Pale »

Čestitke Zagrebašima :s:
Dali smo sve od sebe, ali nije išlo :zubo:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#551 Post Postao/la Private_Driver »

Hvala svima,a samo vi od nas ne ocekujte heh kad nitko od nas ništa ne ocekuje tad smo najjači :top: heh slijedece kolo protiv Ore mene nema jer sam na moru( ipak je Uskrs :D ) ali uvjeren sam da moji dečki mogu to srediti i bez moje pomoci. . ..
Make your move.
Dren

#552 Post Postao/la Dren »

Ma da, Karlo te može jako dobro zamjeniti.
Žao mi je što je Komiža izgubila, fakat su momci dobri i fer i trude se.
S druge strane, Zagrebaši igraju isto tako i drago mi je da su dobili. :D
Podjeljeni osjećaji, al igra je takva da netko mora izgubit a neko pobjedit :o
Bitno je da se fino odigralo i da ste se svi dobro nauživali stolnog.
Ja sam dao prednost Zagrebašima i izgleda da se Pasek malo skulirao i donio prevagu. Svaka čast na nova tri boda, a Komižani će izgleda fakat morat pobjedit velux ;)
Pale
Kontakt:

#553 Post Postao/la Pale »

Dren ; PObjedit će mo sve do kraja ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#554 Post Postao/la Dren »

Dec d spirit! :D
WaterDog

#555 Post Postao/la WaterDog »

Snajper vs. BK element u petak 22.04. u 19h Arena Prečko

:D
WaterDog

#556 Post Postao/la WaterDog »

Dren je napisao/la:Dec d spirit! :D
i naš omiljeni Dren je na 400 postova :lux: :lux: :cheer:
Pale
Kontakt:

#557 Post Postao/la Pale »

WaterDog je napisao/la:
Dren je napisao/la:Dec d spirit! :D
i naš omiljeni Dren je na 400 postova :lux: :lux: :cheer:
Eto razloga za feštu. :rofl: :rofl: :rofl:
U svakom slučaju ; DREN u rundi si ;)

Dren

#558 Post Postao/la Dren »

400??? bome veselo :rofl:
55

#559 Post Postao/la 55 »

Lijep pozdrav svima, nedavno sam se čuo s Jakićem i Škrebom, dobio je Peti element u gostima protiv Pohabanih gumica 6:4! :s: :s: :s:
Dečki kažu da su Pohabanci odlični (kao i Velux), ali su uspjeli jedva nekako opet u parovima izvući šesti bod, ma taj Peti element je čudo jedno od ekipe! :lol: :lol: :lol: Jakić je dobio sve tri, Škreblin je izgubio od Prišlina, za kojega kažu da je stvarno razbijač, Pažek je opet igrao ok, ali je izgubio sve tri tekme. :eek: :eek: :eek:

Eto, mi ćemo sutra u goste Veluxu, jako bih volio da dobijemo 6:4, ali puno toga bi nam se moralo poklopiti za to, bojim se da ćemo opet morati povuci-potegni za 5:5, nikad ne reci nikad, ali ljudi stvarno odlično igraju, posebno kao domaćini... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
U svakom slučaju, pošto sam ih upoznao, sasvim sigurno neće izostati dobro druženje uz :pivo: :zivili: :drunk: , pingać ćemo ionako zavšiti najbolje koliko uspijemo i nakon toga si :cestitamo:
55

#560 Post Postao/la 55 »

Ora, svaka vam čast, bogme su vam ovi bodovi bili prijeko potrebni! :top: :top: :top:
Odgovorite