SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Private_Driver
čestitke 5.elementu na ovom skalpu 
Što se tiće Zagreb - Komiža....bome opaka tekma!
Igrali smo dva kola za redom protiv obe ekipe i čak gledali komižu zadnje kolo...što da kažem?
Zagreb igra bolje nego prošlu sezonu. Komiža je u dizanju. Jako neizvjesno. No rekao bih da je kvaliteta na strani Zagreba ali iskustvo na strani Komiže. Dajem blagu prednost Zagrebu samo ako dobro odigraju parove
Što se tiće Zagreb - Komiža....bome opaka tekma!
Igrali smo dva kola za redom protiv obe ekipe i čak gledali komižu zadnje kolo...što da kažem?
Zagreb igra bolje nego prošlu sezonu. Komiža je u dizanju. Jako neizvjesno. No rekao bih da je kvaliteta na strani Zagreba ali iskustvo na strani Komiže. Dajem blagu prednost Zagrebu samo ako dobro odigraju parove
Heh, prognoze su uvijek nezahvalne, no pogađam ih dosta dobro (kao što sam danas pogodio pobjedu petog elementa protiv veluxa)
Mislim da će biti 5:5 između KoMIŽe i STK Zagreb, makar je mišljenje kao i dupe, svatko ga ima...
Čivić igra sve bolje, Palička isto tako, a Harmić me ponajviše iznenadio igrom, dosta je bolji nego prošle godine!
Dečki iz STK Zagreb igraju super i značajno su napredovali od prošle sezone, istina je da su prošle godine napucali KoMIŽu, ali vjerujem da se radilo o nesmotrenom podcjenjivanju, koje se sasvim sigurno neće ponoviti...
Sretno jednima i drugima, mi smo gosti kod Veluxa u srijedu u 19:00! Bit će vatreno do totala!
Mislim da će biti 5:5 između KoMIŽe i STK Zagreb, makar je mišljenje kao i dupe, svatko ga ima...
Čivić igra sve bolje, Palička isto tako, a Harmić me ponajviše iznenadio igrom, dosta je bolji nego prošle godine!
Dečki iz STK Zagreb igraju super i značajno su napredovali od prošle sezone, istina je da su prošle godine napucali KoMIŽu, ali vjerujem da se radilo o nesmotrenom podcjenjivanju, koje se sasvim sigurno neće ponoviti...
Sretno jednima i drugima, mi smo gosti kod Veluxa u srijedu u 19:00! Bit će vatreno do totala!
- Private_Driver
hvala još je dosta kola u sezoni,,dal mi tko moze dati kakvi kratki opis ekipe pohabane gumice,,sutra igramo s njima..unaprijed hvalavjekoslav je napisao/la:čestitam vam na pobjedi protiv veluksa, stvarno ste dokazali svoju snagu sa ovime.
Samo di je rezultat tog meća ???
http://www.sokaz.hr/news/rekreativnoph2011.pdf
- Private_Driver
Pa ja im poznajem samo jednog igrača, Igora Duića... igrali smo međusobno na zimskom vikend turniru, dobio sam ga bez problema 3:0, ali mislim da je on malo slabije odigrao nego što može, a ja sam igrao zaista dobrotuna25 je napisao/la:hvala još je dosta kola u sezoni,,dal mi tko moze dati kakvi kratki opis ekipe pohabane gumice,,sutra igramo s njima..unaprijed hvalavjekoslav je napisao/la:čestitam vam na pobjedi protiv veluksa, stvarno ste dokazali svoju snagu sa ovime.
Samo di je rezultat tog meća ???
http://www.sokaz.hr/news/rekreativnoph2011.pdf
Treći igrač također igra čisti otvoreni pingić s običnim gumama, ne bi vam trebao predstavljati nikakav problem
Eh, ali zato im je prvi igrač Prišlin, igra čisti totalno napadački pingić, s brzim i niskim topspinovima...
Pamet u glavu, nemojte se sjekirati i uživajte u pingiću!
Od srca čestitam mladim Zagrebašima na pobjedi protiv KoMIŽe, priznajem da nisam baš očekivao, ali dečki su jako napredovali, kapa do poda!
- Private_Driver
Ma da, Karlo te može jako dobro zamjeniti.
Žao mi je što je Komiža izgubila, fakat su momci dobri i fer i trude se.
S druge strane, Zagrebaši igraju isto tako i drago mi je da su dobili.
Podjeljeni osjećaji, al igra je takva da netko mora izgubit a neko pobjedit
Bitno je da se fino odigralo i da ste se svi dobro nauživali stolnog.
Ja sam dao prednost Zagrebašima i izgleda da se Pasek malo skulirao i donio prevagu. Svaka čast na nova tri boda, a Komižani će izgleda fakat morat pobjedit velux
Žao mi je što je Komiža izgubila, fakat su momci dobri i fer i trude se.
S druge strane, Zagrebaši igraju isto tako i drago mi je da su dobili.
Podjeljeni osjećaji, al igra je takva da netko mora izgubit a neko pobjedit
Bitno je da se fino odigralo i da ste se svi dobro nauživali stolnog.
Ja sam dao prednost Zagrebašima i izgleda da se Pasek malo skulirao i donio prevagu. Svaka čast na nova tri boda, a Komižani će izgleda fakat morat pobjedit velux
Eto razloga za feštu.WaterDog je napisao/la:i naš omiljeni Dren je na 400 postovaDren je napisao/la:Dec d spirit!![]()
![]()
U svakom slučaju ; DREN u rundi si
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Lijep pozdrav svima, nedavno sam se čuo s Jakićem i Škrebom, dobio je Peti element u gostima protiv Pohabanih gumica 6:4!
Dečki kažu da su Pohabanci odlični (kao i Velux), ali su uspjeli jedva nekako opet u parovima izvući šesti bod, ma taj Peti element je čudo jedno od ekipe!
Jakić je dobio sve tri, Škreblin je izgubio od Prišlina, za kojega kažu da je stvarno razbijač, Pažek je opet igrao ok, ali je izgubio sve tri tekme.
Eto, mi ćemo sutra u goste Veluxu, jako bih volio da dobijemo 6:4, ali puno toga bi nam se moralo poklopiti za to, bojim se da ćemo opet morati povuci-potegni za 5:5, nikad ne reci nikad, ali ljudi stvarno odlično igraju, posebno kao domaćini...
U svakom slučaju, pošto sam ih upoznao, sasvim sigurno neće izostati dobro druženje uz
, pingać ćemo ionako zavšiti najbolje koliko uspijemo i nakon toga si 
Dečki kažu da su Pohabanci odlični (kao i Velux), ali su uspjeli jedva nekako opet u parovima izvući šesti bod, ma taj Peti element je čudo jedno od ekipe!
Eto, mi ćemo sutra u goste Veluxu, jako bih volio da dobijemo 6:4, ali puno toga bi nam se moralo poklopiti za to, bojim se da ćemo opet morati povuci-potegni za 5:5, nikad ne reci nikad, ali ljudi stvarno odlično igraju, posebno kao domaćini...
U svakom slučaju, pošto sam ih upoznao, sasvim sigurno neće izostati dobro druženje uz