Noobek bi udaral malo lopticu!

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
grza

Noobek bi udaral malo lopticu!

#1 Post Postao/la grza »

Sta rec nov na forumu, nikad igral u sokazu, rang amater kojem se nekad posreci dobar udarac. Trazim ekipu u zadnja dva razreda gdje bi mogao zapocetak postelat malo igru pa ako bude islo i zaigrat koji mec, po mogucnosti normalna ekipa koja voli sve sto vole i mladi, skupljanje slicica i salveta i ine normalne stvari ako ne moze i ekipa koja popije i pivu povremeno :top:

Stacioniran na zapadnom djelu zgb-a, znaci malesnica, spansko, precko, stenjevec bi bilo najidealnije a boze moj i ostali djelovi grada dolaze u obzir.

lp

Ivan
Iceman

#2 Post Postao/la Iceman »

sretno stari, konacno jedan normalan post :s:

ak ti seniko ne javi, probaj se navecer prosetat do dvorane u Samoborskoj (50m od crkve prema gradu, na istoj strani, uvuceno u dvoristu neki dom, nemres fulat)...tamo ti igra dosta ekipa, pa se probaj ugurat za koji trening...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Pale
Kontakt:

#3 Post Postao/la Pale »

Bravo na odlučnosti i napredovanju u igri (rekel mi je Marijan da ti ide super) :top:

Sretno u pronalaženju ekipe :)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
grza

#4 Post Postao/la grza »

Ako ima jos koji igrac koji nema tim zainteresiran za igrati sokaz sljedecu sezonu zadnja liga naravno za pocetak, da se napravi novi tim ili sl. javit se na pm.

Garantiramo ispijanje pive nakon meceva a po potrebi i prije!
Odgovorite