SOKAZ forum
Noobek bi udaral malo lopticu!
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Noobek bi udaral malo lopticu!
Sta rec nov na forumu, nikad igral u sokazu, rang amater kojem se nekad posreci dobar udarac. Trazim ekipu u zadnja dva razreda gdje bi mogao zapocetak postelat malo igru pa ako bude islo i zaigrat koji mec, po mogucnosti normalna ekipa koja voli sve sto vole i mladi, skupljanje slicica i salveta i ine normalne stvari ako ne moze i ekipa koja popije i pivu povremeno
Stacioniran na zapadnom djelu zgb-a, znaci malesnica, spansko, precko, stenjevec bi bilo najidealnije a boze moj i ostali djelovi grada dolaze u obzir.
lp
Ivan
Stacioniran na zapadnom djelu zgb-a, znaci malesnica, spansko, precko, stenjevec bi bilo najidealnije a boze moj i ostali djelovi grada dolaze u obzir.
lp
Ivan
sretno stari, konacno jedan normalan post
ak ti seniko ne javi, probaj se navecer prosetat do dvorane u Samoborskoj (50m od crkve prema gradu, na istoj strani, uvuceno u dvoristu neki dom, nemres fulat)...tamo ti igra dosta ekipa, pa se probaj ugurat za koji trening...
ak ti seniko ne javi, probaj se navecer prosetat do dvorane u Samoborskoj (50m od crkve prema gradu, na istoj strani, uvuceno u dvoristu neki dom, nemres fulat)...tamo ti igra dosta ekipa, pa se probaj ugurat za koji trening...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.