| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Slavonac
Pridružen/a: 04. 09. 2006. (14:47:32) Postovi: 159 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: uto ruj 05, 2006 2:48 pm Naslov
: Trajnost "trava" ??? |
|
|
Molim sve one koji imaju iskustva sa travama za mišljenje.
Kupio sam travu RITC Friendship 837. Već nakon nekoliko treninga prištići su počeli otpadati. Promjenio sam ju sa novom, misleći da je ova bila dugo na skladištu, i .... opet isto - prištići brzo otpadaju.
Da li se radi o gumi loše kvalitete ili nečemu drugom. Molim za mišljenja, iskustva, savjete.  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ruj 07, 2006 10:40 am Naslov
: |
|
|
Ili guma ne valja, ili prejako lupaš Za kakvu igru je koristiš? Makar, čini mi se da za kineske gume vrijedi uvriježeno mišljenje da su manje kvalitetne od ovih s imenom, pa lako moguće da je i do toga.
Probaj uzeti drugu travu, to bi trebalo dati odgovor.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: čet ruj 07, 2006 2:05 pm Naslov
|
|
Koristim ju za napadačku igru bliže stolu ( za što je i predviđena ) i lupam prilično snažno kontre na spinove. Moguće je da je i to razlog otpadanja prištića ( ali ovako brzo ???? ) , ali sam bliže razmišljanju o kvaliteti jeftinijih kineskih guma i potrebi zamjene sa nekom kvalitetnijom.
U svakom slučaju zahvaljujem na iskazanom mišljenju  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri ruj 20, 2006 8:09 am Naslov
|
|
ne iz vlastitog iskustva nego iz pročitanog na vanjskim st forumima, problem je isključivo u starim gumama koje čuče po skladištima godinama. treba ti friška roba, a kao dućan koji se hvali isključivo friškom robom (što prema vlastitom iskustvu mogu potvrditi da je bilo tako u slučaju polutrave) mogu preporučiti www.zeropong.com. plaćaš 15 USD dostave al gume su povoljne i isplati se financijski direkt ako uzmeš dvije, a dobiješ dobru robu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri ruj 20, 2006 10:51 am Naslov
|
|
ak bus narucivo od njih, javi mi se i pogledaj moj post za sunarucitelja...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: sri ruj 20, 2006 1:42 pm Naslov
|
|
Zahvaljujem se na informacijama.
U međuvremenu sam naručio preko Dandoy sporta najnoviju travu Dr. Noybauer Inferno, isprobao sam ju i oduševio sam se njezinim mogućnostima i kontrolom.
Ova trava je dosta skuplja i pretpostavljam kvalitetnija od Friendshipovih pa ću nakon nekog vremena vidjeti kako će se ona ponašati.
Još jednom hvala na raspr avi. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|