NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Trajnost "trava" ???

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Slavonac

PostPostano: uto ruj 05, 2006 2:48 pm    Naslov : Trajnost "trava" ??? Citirajte i odgovorite

Molim sve one koji imaju iskustva sa travama za mišljenje.
Kupio sam travu RITC Friendship 837. Već nakon nekoliko treninga prištići su počeli otpadati. Promjenio sam ju sa novom, misleći da je ova bila dugo na skladištu, i .... opet isto - prištići brzo otpadaju.
Da li se radi o gumi loše kvalitete ili nečemu drugom. Molim za mišljenja, iskustva, savjete. Sad Confused
ib
Site Admin

PostPostano: čet ruj 07, 2006 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili guma ne valja, ili prejako lupaš Zubo Za kakvu igru je koristiš? Makar, čini mi se da za kineske gume vrijedi uvriježeno mišljenje da su manje kvalitetne od ovih s imenom, pa lako moguće da je i do toga.

Probaj uzeti drugu travu, to bi trebalo dati odgovor..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Slavonac

PostPostano: čet ruj 07, 2006 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koristim ju za napadačku igru bliže stolu ( za što je i predviđena ) i lupam prilično snažno kontre na spinove. Moguće je da je i to razlog otpadanja prištića ( ali ovako brzo ???? ) , ali sam bliže razmišljanju o kvaliteti jeftinijih kineskih guma i potrebi zamjene sa nekom kvalitetnijom.
U svakom slučaju zahvaljujem na iskazanom mišljenju Exclamation
travaroš s dva srajvera

PostPostano: sri ruj 20, 2006 8:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne iz vlastitog iskustva nego iz pročitanog na vanjskim st forumima, problem je isključivo u starim gumama koje čuče po skladištima godinama. treba ti friška roba, a kao dućan koji se hvali isključivo friškom robom (što prema vlastitom iskustvu mogu potvrditi da je bilo tako u slučaju polutrave) mogu preporučiti www.zeropong.com. plaćaš 15 USD dostave al gume su povoljne i isplati se financijski direkt ako uzmeš dvije, a dobiješ dobru robu Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sri ruj 20, 2006 10:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ak bus narucivo od njih, javi mi se i pogledaj moj post za sunarucitelja... Juhuu
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Slavonac

PostPostano: sri ruj 20, 2006 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem se na informacijama.
U međuvremenu sam naručio preko Dandoy sporta najnoviju travu Dr. Noybauer Inferno, isprobao sam ju i oduševio sam se njezinim mogućnostima i kontrolom.
Ova trava je dosta skuplja i pretpostavljam kvalitetnija od Friendshipovih pa ću nakon nekog vremena vidjeti kako će se ona ponašati.
Još jednom hvala na raspr Juhuu avi.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.