SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ej ej .. kakve cestitke a ostala su jos 2 kola ?
istina da jesmo favoriti .. ali nista nije osigurano ...
jel moram napomenuti da su nam 2 igraca nedavno postali ocevi ..
i da je svaki njihov nastup (kako do sada tako i nadalje) upitan ..
a i gledajuci nasu povijest ..
nismo se bash dokazali protiv slabije rangiranih momcadi ..
sve je to bilo na knap
(dobar stari 6:4
)
dobri jesmo ... ali moramo priznati .. da nas je sreca dosta mazila
ovu sezonu ... (ne igranje bertola vs nas, prislina vs mene ... ima tog josh)
na kraju price ... neka cestitke pricekaju josh malo
istina da jesmo favoriti .. ali nista nije osigurano ...
jel moram napomenuti da su nam 2 igraca nedavno postali ocevi ..
i da je svaki njihov nastup (kako do sada tako i nadalje) upitan ..
a i gledajuci nasu povijest ..
nismo se bash dokazali protiv slabije rangiranih momcadi ..
sve je to bilo na knap
dobri jesmo ... ali moramo priznati .. da nas je sreca dosta mazila
ovu sezonu ... (ne igranje bertola vs nas, prislina vs mene ... ima tog josh)
na kraju price ... neka cestitke pricekaju josh malo
eh, skoro da si nas urekao 
Igramo(te) sutra protiv doktora, Goco ne može jer je sam s malcem, ja sam trebao biti sam s malom, tako da postoji ozbiljna vjerojatnost da igrate samo marko i ti jer mislim da gordan isto nije spreman. (mada, kao da bi to činilo ozbiljniju razliku
)
No, kod mene su se stvari promjenile, tako da bi trebao biti raspoloživ. Ali situacija je takva da se sve mjenja iz sata u sat (u pon ujutro nije bilo upitno, popodne sigurno nisam bio u igri, evo sad vjerojatno jesam
) Vidit ćemo što će biti do sutra popodne 
Igramo(te) sutra protiv doktora, Goco ne može jer je sam s malcem, ja sam trebao biti sam s malom, tako da postoji ozbiljna vjerojatnost da igrate samo marko i ti jer mislim da gordan isto nije spreman. (mada, kao da bi to činilo ozbiljniju razliku
No, kod mene su se stvari promjenile, tako da bi trebao biti raspoloživ. Ali situacija je takva da se sve mjenja iz sata u sat (u pon ujutro nije bilo upitno, popodne sigurno nisam bio u igri, evo sad vjerojatno jesam
- Private_Driver
- Private_Driver
Nisam se predao, ali nismo baš u jakom treningu a osim mene od zadnjeg meca decki nisu primili reket u ruke. Htio bi da nebude tako ali prognoziram 7:3 za Velux.55 je napisao/la:Slažem se s Vjekom, nikada g. Petričević ne ulazi s travom, budi strpljiv i kako sam ti rekao, pazi na rotacije i snagu udaraca koje daješ u travu!, nema unaprijed predaje
, to je za curice. Samo hrabro!
Make your move.
- Private_Driver
7:3, drugi smo sigurno...al pucamo na prvo mjesto.
Ovo nam je jedinstvena prilika da imamo pehar na kojem piše 1.mjesto, sumnjam da ćemo ikad više imati tu priliku
A kad budemo u 70tima onda možda i ogrebemo onu nulu, da se možemo turbo hvalit unucima - tko će tad znat jel bila druga ili dvadeseta liga u pitanju
A što se ostalih dvadesetoligaša tiće, ako ne završimo u istoj lizi uskoro, onda ćemo morat bolje aktivirat te prijateljske susrete! il u slikama:

Ovo nam je jedinstvena prilika da imamo pehar na kojem piše 1.mjesto, sumnjam da ćemo ikad više imati tu priliku
A kad budemo u 70tima onda možda i ogrebemo onu nulu, da se možemo turbo hvalit unucima - tko će tad znat jel bila druga ili dvadeseta liga u pitanju
A što se ostalih dvadesetoligaša tiće, ako ne završimo u istoj lizi uskoro, onda ćemo morat bolje aktivirat te prijateljske susrete! il u slikama:
Drago mi je da igrate('
')(':partijana:')cijelu sezonu i da moj nećak nema problema s(':biggun:')realizacijom odnosno da njegovi protivnici(':rolleyes:')imaju problema s(':vidiga:')(':otvaraj:')realizacijom.(':cestitamo:')na sigurnom (':s:') 2.mjestu a možda se posreći(':cerek:')
i 1.pozicija(':)') I mi smo u 11.ligi za sada('
')prvi i to moramo samo('
')potvrditi u zadnjem kolu protiv zadnjeg(':frajer:')na tablici i onda otići na(':pivo:')(':zivili:') a vjerovatno i na(':klopa:')
Još jedamput (':lol:')bravo Marko i dećki(':s:')(':s:')(':s:')
i 1.pozicija(':)') I mi smo u 11.ligi za sada('
Još jedamput (':lol:')bravo Marko i dećki(':s:')(':s:')(':s:')
Ivica,za prijatelje Šljiva
Ikota je napisao/la: KoMIŽa vs Pohabane gumice Prečko "Arena" Četvrtak 12.5. u 19h
Mislim da je vrijeme da odnesemo sva 3 boda jednoj od "ozbiljnijih" ekipa![]()
Bod bu ko kuća, ali idemo na iznenađenje kola
Odnjeli smo sva 3
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Čestitke i Komiži i Zagrebašima. Svaka čast, šteta što ovu formu niste našli ranije!
Ako zagrebaši dobiju pohabane eto ih na 4.om mjestu jer protiv veluxa imaju više poena (mečevi i setovi izjednačeni)
A evo i kako stvari stoje trojica od četiri Čanadija koja igraju u Sokazu su trofejna, a tko zna šta bi bilo da je četvrti bio zdrav! Čestitke transagramu
Ako zagrebaši dobiju pohabane eto ih na 4.om mjestu jer protiv veluxa imaju više poena (mečevi i setovi izjednačeni)
A evo i kako stvari stoje trojica od četiri Čanadija koja igraju u Sokazu su trofejna, a tko zna šta bi bilo da je četvrti bio zdrav! Čestitke transagramu
- Private_Driver
Komiža hvala puno, ajd nakon svega da je i nas sreca jednom pomazila. U utorak u 19 h kod Arapovića se vjerojatno odlucuje o sigurnom putniku u 19. ligu jer ce jedna momcad sigurno odustati, a 5. je vec klimav
ukratko lijepa prilika nam se pruža i mi bi trebali to zgrabiti. Hvala Komiža opet 
Make your move.
Bravo mladi Zagrebaši, još jednom ste pokazali zube na domaćem terenu, ali pokazali ste i pravi "borbeni" karakter!Dren je napisao/la:Čestitke i Komiži i Zagrebašima. Svaka čast, šteta što ovu formu niste našli ranije!
Na početku meča su vas Veluxovci
Eh, a sada pitanje za pivu
Eto, razveseliše me Palička i Čivić tricama, samo naprijed dečki! Za vikend dajem prognozu zadnjeg kola, mogao bi mi se slobodno poneko i pridružiti, zajedno smo jači!
Lijep pozdrav svima!
- Private_Driver
Hmm, nisu nam došli u najjačem sastavu ali nećemo se buniti.
Da je Ikota želio igrati parove mogli smo dobiti 8:2.
Koliko god se ja trudio samnom je teško dobiti parove
Ikota je ujedno i napravio svoju prvu tricu za KoMIžu
Marijan ima jednu, moja šesta
Iako je već dosta toga jasno, o ligi ću dati komentar nakon završnog kola.
lp ligašima
Da je Ikota želio igrati parove mogli smo dobiti 8:2.
Koliko god se ja trudio samnom je teško dobiti parove
Ikota je ujedno i napravio svoju prvu tricu za KoMIžu
Marijan ima jednu, moja šesta
Iako je već dosta toga jasno, o ligi ću dati komentar nakon završnog kola.
lp ligašima