20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mcanadi

#721 Post Postao/la mcanadi »

ej ej .. kakve cestitke a ostala su jos 2 kola ? :confused:

istina da jesmo favoriti .. ali nista nije osigurano ...
jel moram napomenuti da su nam 2 igraca nedavno postali ocevi ..
i da je svaki njihov nastup (kako do sada tako i nadalje) upitan ..

a i gledajuci nasu povijest ..
nismo se bash dokazali protiv slabije rangiranih momcadi ..
sve je to bilo na knap :znoj: (dobar stari 6:4 :) )

dobri jesmo ... ali moramo priznati .. da nas je sreca dosta mazila
ovu sezonu ... (ne igranje bertola vs nas, prislina vs mene ... ima tog josh)

na kraju price ... neka cestitke pricekaju josh malo :cheer:
Dren

#722 Post Postao/la Dren »

eh, skoro da si nas urekao :eek:
Igramo(te) sutra protiv doktora, Goco ne može jer je sam s malcem, ja sam trebao biti sam s malom, tako da postoji ozbiljna vjerojatnost da igrate samo marko i ti jer mislim da gordan isto nije spreman. (mada, kao da bi to činilo ozbiljniju razliku :zubo: )

No, kod mene su se stvari promjenile, tako da bi trebao biti raspoloživ. Ali situacija je takva da se sve mjenja iz sata u sat (u pon ujutro nije bilo upitno, popodne sigurno nisam bio u igri, evo sad vjerojatno jesam :rolleyes: ) Vidit ćemo što će biti do sutra popodne :rofl:
Private_Driver

#723 Post Postao/la Private_Driver »

STK ZAGREB-VELUX srijeda 18.30 Kušlanova, makar cemo izgubit glatko nadam se da cemo se dobro zabaviti.
Make your move.
vjekoslav

#724 Post Postao/la vjekoslav »

Nemoj sa takvim stavom gledati utakmicu gotovo je kada završi utakmica samo polako i pamet u glavu ne srljaj na travu igraj mekano nabacuj loptice u nju jer on neće da uđe sa njom vjeruj mi
55

#725 Post Postao/la 55 »

Slažem se s Vjekom, nikada g. Petričević ne ulazi s travom, budi strpljiv i kako sam ti rekao, pazi na rotacije i snagu udaraca koje daješ u travu! :top: , nema unaprijed predaje :predaja: , to je za curice. Samo hrabro! :lux:
Private_Driver

#726 Post Postao/la Private_Driver »

55 je napisao/la:Slažem se s Vjekom, nikada g. Petričević ne ulazi s travom, budi strpljiv i kako sam ti rekao, pazi na rotacije i snagu udaraca koje daješ u travu! :top: , nema unaprijed predaje :predaja: , to je za curice. Samo hrabro! :lux:
Nisam se predao, ali nismo baš u jakom treningu a osim mene od zadnjeg meca decki nisu primili reket u ruke. Htio bi da nebude tako ali prognoziram 7:3 za Velux.
Make your move.
55

#727 Post Postao/la 55 »

Sinoć je Peti element pobijedio protiv PBZ-a 9:1! Ukazao im se i četvrti igrač, Marcelo Zelenčić (zapravo im je on treći igrač) i u jedinom meču koji je odigrao u sezoni pobijedio Branka Barduna 3:0, bez treninga je već mjesecima! :s: :s: Samo zamišljam što bi bilo da im je igrao cijelu sezonu... :confused: :confused:
Dren

#728 Post Postao/la Dren »

ehehehe kasno marc(ell)o na kosovo stiže :zubo:

Mi izgleda kompletni večeras...pa javimo kad osiguramo drugo mjesto ;)
55

#729 Post Postao/la 55 »

Dren je napisao/la:ehehehe kasno marc(ell)o na kosovo stiže :zubo:

Mi izgleda kompletni večeras...pa javimo kad osiguramo drugo mjesto ;)
Super! U koliko sati igrate i gdje? :ne zna: :ne zna: Sretno! U slobodnom prijevodu, izgubite da budete s nama i slijedeće sezone! :top: :top: Kako ćemo mi :pivo: :zivili: :drunk: , a također i :pingic: :macevanje: bez vas? :cry: :cry: :cry:
Pale
Kontakt:

#730 Post Postao/la Pale »

Dren je napisao/la: Mi izgleda kompletni večeras...pa javimo kad osiguramo drugo mjesto ;)

:top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#731 Post Postao/la Private_Driver »

STK ZAGREB-VELUX ARHITEKTI 5:5, stavim rezultate cim cu imati malo više vremena.
Make your move.
Dren

#732 Post Postao/la Dren »

7:3, drugi smo sigurno...al pucamo na prvo mjesto.
Ovo nam je jedinstvena prilika da imamo pehar na kojem piše 1.mjesto, sumnjam da ćemo ikad više imati tu priliku :D

A kad budemo u 70tima onda možda i ogrebemo onu nulu, da se možemo turbo hvalit unucima - tko će tad znat jel bila druga ili dvadeseta liga u pitanju :zubo:

A što se ostalih dvadesetoligaša tiće, ako ne završimo u istoj lizi uskoro, onda ćemo morat bolje aktivirat te prijateljske susrete! il u slikama:
:pingic: :cheer: :pobjeda: :vidiga: :ajooj:
:klopa: :zivili: :drunk: :bljak:
:rospija: :predaja:
Šljiva

#733 Post Postao/la Šljiva »

Drago mi je da igrate(':top:')(':partijana:')cijelu sezonu i da moj nećak nema problema s(':biggun:')realizacijom odnosno da njegovi protivnici(':rolleyes:')imaju problema s(':vidiga:')(':otvaraj:')realizacijom.(':cestitamo:')na sigurnom (':s:') 2.mjestu a možda se posreći(':cerek:')
i 1.pozicija(':)') I mi smo u 11.ligi za sada(':top:')prvi i to moramo samo(':five:')potvrditi u zadnjem kolu protiv zadnjeg(':frajer:')na tablici i onda otići na(':pivo:')(':zivili:') a vjerovatno i na(':klopa:')
Još jedamput (':lol:')bravo Marko i dećki(':s:')(':s:')(':s:')
Ivica,za prijatelje Šljiva
Pale
Kontakt:

#734 Post Postao/la Pale »

Ikota je napisao/la: KoMIŽa vs Pohabane gumice Prečko "Arena" Četvrtak 12.5. u 19h

Mislim da je vrijeme da odnesemo sva 3 boda jednoj od "ozbiljnijih" ekipa :E:
Bod bu ko kuća, ali idemo na iznenađenje kola :D

Odnjeli smo sva 3 :cheer: :cheer: :cheer:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#735 Post Postao/la Dren »

Čestitke i Komiži i Zagrebašima. Svaka čast, šteta što ovu formu niste našli ranije!
Ako zagrebaši dobiju pohabane eto ih na 4.om mjestu jer protiv veluxa imaju više poena (mečevi i setovi izjednačeni) :D

A evo i kako stvari stoje trojica od četiri Čanadija koja igraju u Sokazu su trofejna, a tko zna šta bi bilo da je četvrti bio zdrav! Čestitke transagramu :s:
Private_Driver

#736 Post Postao/la Private_Driver »

Komiža hvala puno, ajd nakon svega da je i nas sreca jednom pomazila. U utorak u 19 h kod Arapovića se vjerojatno odlucuje o sigurnom putniku u 19. ligu jer ce jedna momcad sigurno odustati, a 5. je vec klimav :top: ukratko lijepa prilika nam se pruža i mi bi trebali to zgrabiti. Hvala Komiža opet :E:
Make your move.
55

#737 Post Postao/la 55 »

Dren je napisao/la:Čestitke i Komiži i Zagrebašima. Svaka čast, šteta što ovu formu niste našli ranije!
Ako zagrebaši dobiju pohabane eto ih na 4.om mjestu jer protiv veluxa imaju više poena (mečevi i setovi izjednačeni) :D

A evo i kako stvari stoje trojica od četiri Čanadija koja igraju u Sokazu su trofejna, a tko zna šta bi bilo da je četvrti bio zdrav! Čestitke transagramu :s:
Bravo mladi Zagrebaši, još jednom ste pokazali zube na domaćem terenu, ali pokazali ste i pravi "borbeni" karakter! :mljacko:
Na početku meča su vas Veluxovci :cekicem: i to s 3:0, ali ste vi čak i poveli 5:4, pa su se oni morali vaditi u parovima... :znoj: :znoj: Stvarno nam je liga izvrsna i vrlo izjednačena! :cestitamo:

Eh, a sada pitanje za pivu :pivo: , tko su ova dvojica :clint: :clint: ? Pa naravno, to su Čivić i Palička! Jesu vam zaista Pohabanci pomogli neigranjem Prišlina, ali valja dobiti i Duića i Plešea u toliko mečeva... dečki, svaka vam čast!!! :s: :s: :s: Definitivno ste osvjetlali i svoj obraz, ali i obraz naše prošlosezonske 21. lige... pogledajte samo kako dobro stojimo svi skupa na tablici, fakat smo bili jako dobra liga, ali i sada smo! :top: :top: :top:
Eto, razveseliše me Palička i Čivić tricama, samo naprijed dečki! Za vikend dajem prognozu zadnjeg kola, mogao bi mi se slobodno poneko i pridružiti, zajedno smo jači! :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol:
Lijep pozdrav svima! :w: :w:
Private_Driver

#738 Post Postao/la Private_Driver »

55 hvala puno za savjete, ali ipak sam popušio protiv trave. . .gusce nego inace ali jesam. . .nije mi suđeno :cry: i da hvala na čestitkama, makar smo igrali kod Veluxa tako da je i teren bio gostujuć :D
Make your move.
Spin
Kontakt:

#739 Post Postao/la Spin »

Hmm, nisu nam došli u najjačem sastavu ali nećemo se buniti.
Da je Ikota želio igrati parove mogli smo dobiti 8:2.
Koliko god se ja trudio samnom je teško dobiti parove :D

Ikota je ujedno i napravio svoju prvu tricu za KoMIžu :cheer:
Marijan ima jednu, moja šesta ;)

Iako je već dosta toga jasno, o ligi ću dati komentar nakon završnog kola.

lp ligašima :)
tuna25

#740 Post Postao/la tuna25 »

Odgovorite