| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: pet svi 06, 2011 9:45 am Naslov
: |
|
|
| Zole000 (napisa): | E da , dva Čanadija su nepobjediva , pogotovo kad ti mlađi zapapri pa nakon njega moraš na masažu Jer dušu ispustiš da se nekako isčupaš .
A stariji je zna tačno kako i kada , svaka čast I nije pomoglo ni 2 : 0 u startu ! S time da uzmemo u obzir da imate problem sa koljenom odigrali ste
Zaslužena pobjeda !!!!!!!!!
PS. Nadam se da je D. uspio zaspat juče , on je sigurno streso par pivkana ))) |
Hvala na potpori Zole000 i vjerovanju u nas i ekipu OperatorII.(' ').Dećki iz Operatora II igraju dobar(' ') i to su pokazali u srazu s ekipom A1 direkt II(' ')(' ')(' ').S tom njihovom pobjedom(' ')mi smo zasjeli na vrh(' ')i nadam se da čemo tu i ostati(' ').A1 direkt II je odigrala 5 : 5 s nama(' ')i ima pozitivniji skor u setovima(' ') što znaći mi moramo imati bar 1 bod više od njih(' ')da bi mogli mirno(' ') _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopi
|
Postano: pon svi 09, 2011 4:22 pm Naslov
|
|
Hvala, trudimo se pa što bude
Sretno u 9-oj, pozdrav,
David |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sri svi 11, 2011 12:29 pm Naslov
: Predzadnje 10 kolo |
|
|
I ako teško uspjeli smo(' ')premostiti dobru ekipu HŽ-infrastruktura(' ').Poveli smo 4:1(' ')i onda poslije Damirovog poraza i 4:2 ja sam(' ')
neodgovorno,neobjašnjivo (' ') ušao u meć s Bolkovcem i bez prave borbe(' ')(' ') izgubio u 5 setova(' ').Bez emocija,bez prave(' '),bez (' ')(' ').I moji se našli u čudu(' ')jer nisu naučeni da ja gubim(' ').Čak je i moj Tomislav prva 2 seta protiv Kolovrata odigrao u(' ')(' ').Krajem 2 seta je tek počeo (' ')(' ')i sve je sjelo na mjesto(' ').U paru smo obiteljski(' ')(' ')(' ')dobro odigrali i 6:4 za nas! (' ')(' ')(' ').Malo teže nego što smo oćekivali(' ')ali pobjedi se ne gleda u (' ').Zadovoljni(' ')smo otišli na(' '). _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopi
|
Postano: sri svi 11, 2011 9:02 pm Naslov
|
|
| Evo samo za info, dobili smo Čistoću u predzadnjem kolu, zapisnik će unijet voditelj, lp |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: čet svi 12, 2011 7:28 am Naslov
|
|
| Jopi (napisa): | | Evo samo za info, dobili smo Čistoću u predzadnjem kolu, zapisnik će unijet voditelj, lp |
Čestitke operatoru.
S ovom pobjedom sigurno nećete ispasti.
Da ste izgubili, a zet nekako dobije trans, ne bi bilo dobro.
Pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: čet svi 12, 2011 8:29 am Naslov
|
|
| mirus (napisa): | | Jopi (napisa): | | Evo samo za info, dobili smo Čistoću u predzadnjem kolu, zapisnik će unijet voditelj, lp |
Čestitke operatoru.
S ovom pobjedom sigurno nećete ispasti.
Da ste izgubili, a zet nekako dobije trans, ne bi bilo dobro.
Pozdrav |
Mi čemo pošteno u punom sastavu odigrati zadnje kolo!(' ') _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopi
|
Postano: čet svi 12, 2011 9:48 pm Naslov
|
|
Moram priznat da nisam gledao parove u zadnjim kolima. Ovo se ne odnosi na ovogodišnje ekipe, ali lani je bilo stvarno čudnovatih rezultata u zadnjih par kola.
Ove sezone je bilo super jer nije bilo izuzetno jakih ekipa, sa svima se dalo igrati pa su mečevi bili zanimljivi, nadam se da će biti slično i sljedeće sezone.
Hvala na čestitkama, pozdrav. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub svi 21, 2011 1:55 pm Naslov
: Zadnje 11.kolo |
|
|
Do kraja neizvjesno(' ')u 11.Ligi.U zadnjem kolu pobjedili(' ')smo ZET III (' ')koji nam se suprostavio(' ')(' ')u najjaćem izdanju(' ')s Žlimenom na čelu.Htjeli su nas(' ')uhvatiti na (' ')odnosno da naletimo na(' ').U tom slućaju(' ')nebi bili(' ') nego odlićna momčad "NOVAKI"(' ').
Međutim(' ')moj sinek(' ') i ja odigrali(' ')smo(' ')i pokazali(' ')kako se igra(' ')i ko je zaslužio(' ')(' ')tj. tko je(' ')
Idemo u 9.ligu(' ')!Lijepi pozdrav svim ućesnicima 11.lige(' ')
Na kraju smo otišli na(' ')i na(' ')u restoran Stara Sava.(' ') _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub lip 25, 2011 2:53 pm Naslov
: Čestitke najboljima ! |
|
|
Čestitke najboljima na prolazu u 9 -u i 10 -u ligu !
Bravo i nama koji smo ostali u 11 -oj
A onima koji su ispali iz lige što brži povratak na prave staze ....
Hvala svima na igrama i ugodnom druženju , koje od jeseni postaje još ugodnije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|