NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11.liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šljiva

PostPostano: pet svi 06, 2011 9:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zole000 (napisa):
E da , dva Čanadija su nepobjediva , pogotovo kad ti mlađi zapapri pa nakon njega moraš na masažu Smile Jer dušu ispustiš da se nekako isčupaš .
A stariji je Mudri djed zna tačno kako i kada , svaka čast I nije pomoglo ni 2 : 0 u startu ! S time da uzmemo u obzir da imate problem sa koljenom odigrali ste Thumbs up Thumbs up Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Zaslužena pobjeda !!!!!!!!!

PS. Nadam se da je D. uspio zaspat juče , on je sigurno streso par pivkana Smile)))

Hvala na potpori Zole000 i vjerovanju u nas i ekipu OperatorII.('In love').Dećki iz Operatora II igraju dobar('Pingic') i to su pokazali u srazu s ekipom A1 direkt II('Klanja se')('Klanja se')('Klanja se').S tom njihovom pobjedom('Very Happy')mi smo zasjeli na vrh('Juhuu')i nadam se da čemo tu i ostati('FU').A1 direkt II je odigrala 5 : 5 s nama('Klanja se')i ima pozitivniji skor u setovima('Klap') što znaći mi moramo imati bar 1 bod više od njih('Cool')da bi mogli mirno('Zzz')
Jopi

PostPostano: pon svi 09, 2011 4:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala, trudimo se pa što bude Smile

Sretno u 9-oj, pozdrav,

David
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Šljiva

PostPostano: sri svi 11, 2011 12:29 pm    Naslov : Predzadnje 10 kolo Citirajte i odgovorite

I ako teško uspjeli smo('Smile')premostiti dobru ekipu HŽ-infrastruktura('Juhuu').Poveli smo 4:1('Thumbs up')i onda poslije Damirovog poraza i 4:2 ja sam('Confused')
neodgovorno,neobjašnjivo ('Question') ušao u meć s Bolkovcem i bez prave borbe('Ne ne')('Eeeek!') izgubio u 5 setova('Thumbs down').Bez emocija,bez prave('Box'),bez ('Znoj')('Srami se').I moji se našli u čudu('Wow')jer nisu naučeni da ja gubim('Facepalm').Čak je i moj Tomislav prva 2 seta protiv Kolovrata odigrao u('Strah')('Bljak').Krajem 2 seta je tek počeo ('Misli')('Thumbs up')i sve je sjelo na mjesto('Very Happy').U paru smo obiteljski('Thumbs up')('Headbang')('Laughing')dobro odigrali i 6:4 za nas! ('Cheer')('In love')('Juhuu').Malo teže nego što smo oćekivali('Wink')ali pobjedi se ne gleda u ('Zubeki').Zadovoljni('Very Happy')smo otišli na('Pivo').
Jopi

PostPostano: sri svi 11, 2011 9:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo samo za info, dobili smo Čistoću u predzadnjem kolu, zapisnik će unijet voditelj, lp
[Vrh]
mirus

PostPostano: čet svi 12, 2011 7:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Evo samo za info, dobili smo Čistoću u predzadnjem kolu, zapisnik će unijet voditelj, lp

Čestitke operatoru.
S ovom pobjedom sigurno nećete ispasti.
Da ste izgubili, a zet nekako dobije trans, ne bi bilo dobro.

Pozdrav
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Šljiva

PostPostano: čet svi 12, 2011 8:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mirus (napisa):
Jopi (napisa):

Čestitke operatoru.
S ovom pobjedom sigurno nećete ispasti.
Da ste izgubili, a zet nekako dobije trans, ne bi bilo dobro.

Pozdrav

Mi čemo pošteno u punom sastavu odigrati zadnje kolo!('Thumbs up')
Jopi

PostPostano: čet svi 12, 2011 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moram priznat da nisam gledao parove u zadnjim kolima. Ovo se ne odnosi na ovogodišnje ekipe, ali lani je bilo stvarno čudnovatih rezultata u zadnjih par kola.

Ove sezone je bilo super jer nije bilo izuzetno jakih ekipa, sa svima se dalo igrati pa su mečevi bili zanimljivi, nadam se da će biti slično i sljedeće sezone.

Hvala na čestitkama, pozdrav.
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub svi 21, 2011 1:55 pm    Naslov : Zadnje 11.kolo Citirajte i odgovorite

Do kraja neizvjesno('Klap')u 11.Ligi.U zadnjem kolu pobjedili('Thumbs up')smo ZET III ('Laughing')koji nam se suprostavio('Macevanje')('Box')u najjaćem izdanju('Wink')s Žlimenom na čelu.Htjeli su nas('In love')uhvatiti na ('Zzz')odnosno da naletimo na('Glavom u zid').U tom slućaju('Thumbs down')nebi bili('Prvak') nego odlićna momčad "NOVAKI"('Klanja se').
Međutim('Ne ne')moj sinek('Kiss') i ja odigrali('Laughing')smo('Jumping')i pokazali('Headbang')kako se igra('Pingic')i ko je zaslužio('Gitara')('Pehar')tj. tko je('Prvak')
Idemo u 9.ligu('Thumbs up')!Lijepi pozdrav svim ućesnicima 11.lige('Fulir')
Na kraju smo otišli na('Klopa')i na('Pivo')u restoran Stara Sava.('Zivili')
Zole000

PostPostano: sub lip 25, 2011 2:53 pm    Naslov : Čestitke najboljima ! Citirajte i odgovorite

Čestitke najboljima na prolazu u 9 -u i 10 -u ligu ! Juhuu Juhuu
Bravo i nama koji smo ostali u 11 -oj Thumbs up Thumbs up
A onima koji su ispali iz lige što brži povratak na prave staze .... Fulir Fulir

Hvala svima na igrama i ugodnom druženju , koje od jeseni postaje još ugodnije Cestitamo! Cestitamo! Cestitamo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.