OOOooo precedniče , a kad buš ti došel u dvoranu ?? možda bi mogel pričekat dostavu u 6 ? stiže grape (i ostalo naravno) da banfičkini gosti ne žeđaju previše
ib je napisao/la:Bolfinjo oces da spojimo termine, da se ljudi ne “pretreniraju“?
Nakon dužeg vijećanja dogovor je pao , nema smisla da se pretreniramo pa će danas osim torte i pive biti i predjelo
dakle članovi tumarine jazbine - welcome ( Melti jesi čuo ??-to i tebe ide )
Stolovi ( i mrežice ) složeni jučer popodne proba odrađena , stolovi "rules" čak i Hrga manje psuje dok igra a Krc ...ubija čuvaj se peta ligo (a i ostale)
ja ne vidim nikakvu razliku, zadnji put sam na starom stolu od ib-a izgubio 3:2 i jucer sam isto izgubio 3:2. ocekivao sam da ce bit bar malo bolje. brod jel se moze jos zamjenit za neke bolje?
Može,može
Sad ćemo mi dva nova naručit samo za tebe!
Mali ne lupaj po forumu gluposti nego se ulovi čokljanja !
Vidim ja, ti bi stol koji sam radi poene al takvog još nisu smislili!
Velili pozdrav svima Tumarovcima, ma gdje god bili, nadam se da su se svi proveli super na praznicima!!! Svaka čast za nove stolove, al meni je ipak najvažnije da ostaje stara ekipa!!! Živjeli momci i Tonči isto !!!
ajd, bas mi je drago...mozda sad bude gostujucim ekipama ipak malo lakse
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Kolko ja znam ništa novog nije odlučeno , i dalje se tolerira trening s vanjskima ali samo tokom ljetne pauze kao i dosad , što ne znači da nemogu doći na čašicu razgovora i kavicu ili nedaj bog pref i , btw ima li koga danas raspoloženog za malo treninga ?