NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: uto lis 11, 2011 10:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo opet friško s tekme.
i opet 6:4, al na sreću ovaj put za nas Cheer Cheer Cheer
momci zakon, dočekali nas s pivom i orahovicom Klanja se i specifičnim stolnim tenisom koji nam je pojeo živaca za cijelu sezonu!
Al na kraju, kad sagledam stvari ovako hladan, predobro - jedan izraziti spiner, jedan bloker travom (obe strane trava, zakon Very Happy Very Happy Very Happy ) i jedan all around igrač - sokaz u malom u jednoj ekipi! Živi gušt za igrat, al meč protiv 2xtravara ću dugo pamtit - probao sam sve u prva 2 seta i glatko ih izgubio. A onda sam odlučio očeličit živce i ne griješiti. I za nevjerovat, uspio sam u tome, mada sam se poslije 5og seta tresao ko prut! al eto taj preokret nam izgleda donio bodove (uz zbilja pristojnu igru u paru)
što se tiće raspodjele partija, ovaj put ja tricu, č dvicu a elez u ništa (al napreduje Wink)
Žugec

PostPostano: uto lis 11, 2011 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

stara taktika, ali niste se dali Thumbs up - kad već igra šteka, radler, orehica... Very Happy
Svaka čast na IZUZETNO fer i poštenoj igri i hvala vam na tome - zaista je bio gušt igrati, dobro ne baš i izgubiti, ali neko mora i to. Crying
bumo još koju trening bacili? Svi su moji za!
bok i sretno!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuna25

PostPostano: uto lis 11, 2011 10:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
tuna25 (napisa):
auuuu jebali smo ježa u ovoj ligi bit ce velikih okršaja..ma bitno je da se druzimo ,,rezultati ce doci sami od sebe.. Cheer

ae, jeste vi odigrali svoje prvo kolo? ništa ne javljate!

jesmo igrali smo s INPUT-om.. dobili 6-4
škreba 3
ja-2
i novi igrac 1
parove izgubili
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nedihgu

PostPostano: uto lis 11, 2011 11:28 pm    Naslov : Pozdrav svima! :-) Citirajte i odgovorite

Evo... Da se javim svima, a posebno Drenu Bilanoviću(krvniku). Plazi jezik Kako život, Dren? Evo... Kao što je Antun napisao... Pobjedili smo 6:4! Dobro smo igrali i zadovoljni smo pobjedom s obzirom na to da smo u dva meča okrenuli 0:2 u setovima. Eto... Tako to ide u sportu. Sretno svima dalje. Wink
[Vrh]
tuna25

PostPostano: uto lis 11, 2011 11:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tuna25 (napisa):
Dren (napisa):
tuna25 (napisa):
auuuu jebali smo ježa u ovoj ligi bit ce velikih okršaja..ma bitno je da se druzimo ,,rezultati ce doci sami od sebe.. Cheer

ae, jeste vi odigrali svoje prvo kolo? ništa ne javljate!

jesmo igrali smo s INPUT-om.. dobili 6-4
škreba 3
ja-2
i novi igrac 1
parove izgubili

eo vako ekipa input je jako zrela momcad igraju stolni uhhh i jos toliko godina ,,imaju jednog jakoi nezgodnog travaša
frajer cuda radi,,,nemam pojma kako ga je matej uspio sredit mislim da je kljucna stvar bila agresija. ROFL ,,ostala dva ok igraca s kojima se da igrat all upamtite istina da su dosta sporiji al zato im glava radi 100na sat..
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet lis 13, 2011 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žugec (napisa):
stara taktika, ali niste se dali Thumbs up - kad već igra šteka, radler, orehica... Very Happy
Svaka čast na IZUZETNO fer i poštenoj igri i hvala vam na tome - zaista je bio gušt igrati, dobro ne baš i izgubiti, ali neko mora i to. Crying
bumo još koju trening bacili? Svi su moji za!
bok i sretno!

ehehehe, ma i kad je igra dobra, za svaki slučaj (kad smo domačini) primjenjujemo tu taktiku Pivo + Mudri djed = Drunk
Na žalost, ovi mladi sokazovci (mislio bi mladi & naivni) ne padaju na tu foru al zato stari uvijek zagrizu (mada smo imali slučajeva kad nam se obilo o glavu - naime, igraju bolje pod gasom ROFL )
Što se tiče fer igranja, nekako smo postavili to ovako: ako su protivnici fer, mi ćemo pokušat bit još bolji. Tako da ovaj tvoj komentar dosta govori i o vašoj ekipi Thumbs up
Što se treninga tiče, mi smo naravski za, ali ovaj put vi gostujete Zubo
samo se moramo malo organizirat jerbo smo u stisci s vremenom.
Javimo se par dana prije. Uglavnom treniramo utorkom i četvrtkom.
Dren

PostPostano: pet lis 14, 2011 8:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

opa, evo kompletirano drugo kolo Klanja se
fali samo rezultat iz prvog kola, al i s njim u igri - dijelimo četvrto mjesto ROFL - sa 5-6 ekipa, al valja se hvalit Very Happy

Čestitke 100%tnim ekipama, a izgleda da se i favoriti lagano profiliraju;
Početnici izgledaju kao najkvalitetnija ekipa. u drugi razred bi stavio Novoselčane, Mladost, Bolnicu, Input i 5Element. Tu bi trebali tražiti kandidate za 2. i 3. mjesto. Ostalih 6 ekipa (uključujući i nas) će se najvjerojatnije borit za 6.-9. mjesto odnosno ostanak.
Ipak, liga je fino izjednačena, i ovisno o danu, mislim da svak svakoga može pobjediti...pa ćak ni početnici nisu sigurni od pokojeg poraza.
A i sezona je tek počela, i s malo više treninga (ili manje treninga kod protivnika, jel?), mogu se mnoge stvari okrenuti.
Bit će zabavno i napeto do kraja, to je sigurno Cheer Cheer
Jopa

PostPostano: pet lis 14, 2011 8:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo jučer odigrali i mi naš meč..
Ukratko napeto se kretao rezultat, 2 meča bila okrenuta nakon 0:2..
na kraju dobili opet gusto 6:4 Smile

pps. ja odigrao ne baš najbolje..osjeti se neigranje preko ljeta Laughing

Sljedeći tjedan igramo sa Jo-jo ekipom, četvrtak, na njihovom terenu...
Tako da im ovim putem zahvaljujem javno na domaćinstvu...

ps. meč Zavod za statistiku vs Amaciz III završio 5:5
Žugec

PostPostano: pet lis 14, 2011 11:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
fali samo rezultat iz prvog kola, al i s njim u igri - dijelimo četvrto mjesto ROFL - sa 5-6 ekipa, al valja se hvalit Very Happy

Početnici izgledaju kao najkvalitetnija ekipa. u drugi razred bi stavio Novoselčane, Mladost, Bolnicu, Input i 5Element. Tu bi trebali tražiti kandidate za 2. i 3. mjesto. Ostalih 6 ekipa (uključujući i nas) će se najvjerojatnije borit za 6.-9. mjesto odnosno ostanak.
Ipak, liga je fino izjednačena, i ovisno o danu, mislim da svak svakoga može pobjediti...pa ćak ni početnici nisu sigurni od pokojeg poraza.
A i sezona je tek počela, i s malo više treninga (ili manje treninga kod protivnika, jel?), mogu se mnoge stvari okrenuti.

Slažem se u dobroj mjeri s napisanim.
Mi imamo slobodan utorak, pa ak ste za treningić....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pet lis 14, 2011 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žugec (napisa):
Mi imamo slobodan utorak, pa ak ste za treningić....

nismo još utanačili slijedeći susret pa ne znam kad smo slobodni.
javimo se Wink
tuna25

PostPostano: pet lis 14, 2011 10:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

najjaci si majke mi kapa dole stari,,odlican si i strucan analizator samo tak nastavi imas moju podrsku.. Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon lis 17, 2011 11:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ehehe, ne bih se složio da sam najjači, al da mi je zabavno, jest Wink

inače, mi sutra igramo protiv inputa, pa Sorry, sorry. Zubo dogovorit ćemo treningić neki drugi put!
Žugec

PostPostano: pon lis 17, 2011 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ehehe, ne bih se složio da sam najjači, al da mi je zabavno, jest Wink

inače, mi sutra igramo protiv inputa, pa Sorry, sorry. Zubo dogovorit ćemo treningić neki drugi put!

nije hitno
igramo, biće šupljih dana, pa onda... Juhuu
[Vrh]
55

PostPostano: uto lis 18, 2011 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opaaa, iskrene čestitke Bridževcima, posebno mom senseiu Drenu Klanja se Klanja se Klanja se , gledao sam samo meč protiv gospodina Perhača, ali Dren je to odigrao fakat vrhunski Clint , naravno, Perhač ima travu, protiv mnogih suparnika to bude velika prednost, ali ne i protiv sensei Bilanovića! Thumbs up
Čanadi mi igra u vrlo sumnjivoj formi... Brukica , ali dovest će se on u staru formu i opet sve redom prebijati Cekicem po glavi , a ne poklanjati toliko poena Mad jumping , vjerujem da je totalno popizdio nakon meča protiv Perhača, ali nije ga išlo baš u tom meču, dvije-tri ključne loptice... Dark evil
Eto, moram vam malo "pogurati" forum Bla bla , niste mi baš u nekoj ludoj formi, a i majstor Bilanović nesebično pomaže forum naše 19. lige... Headbang , lijep pozdrav svima iz 18. lige! Mah mah
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto lis 18, 2011 11:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae Zubo dec d spirit! Klanja se

hvala na pohvalama, ne bi bio ovako dobar da nemam takvog sparing partnera! Wink

Inače, dobro je prošlo kako je moglo bit. naravski 6:4 al mi smo već skoro i zaboravili kako je odigrat drugi rezultat! Very Happy
Momci znaju igrat i jako su neugodni, al kod mene se dobro posložilo, Č jest bio malo indisponiran, al to je naša krivica. Naime, zaboravili smo mu reč da prva tri igrača od ove sezone dobijaju medalje Ajooj pa nije imao tu "dodatnu" motivaciju. al poslije meča s perhačem smo mu priopćili i tu novinu pa je odmah počeo bolje igrat. Tako da smo u paru osvojili prvih 19 poena Eeeek! (odnosno imali smo i skor 25:3 al su poslije momci iz Inputa posložili karte i čak imali 9:7 al smo uspjeli iskopat taj set - na sreću i protivničke prste Very Happy)

Još kad nam se ostali momci uigraju...bit će fešta!
Pale

PostPostano: sri lis 19, 2011 1:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Briđevcima iskrene čestitke na pobjedi Thumbs up

Dren.... a kaj da ti velim , Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Čanadi - pa može i on koju izgubit kad ima tebe koji uvjek potegne kad treba

Dremel bu opet došel na svoje, sva sreća da nebum opet Ja taj na kojem bu proigral Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri lis 19, 2011 7:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

Dremel bu opet došel na svoje, sva sreća da nebum opet Ja taj na kojem bu proigral Thumbs up

Laughing ROFL Laughing

Inače kako su ovi 5EL počeli igrat, prava elementarna nepogoda u 18.oj Eeeek!
nedihgu

PostPostano: čet lis 20, 2011 9:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I sretno Inercapitalu! Uživajte!

Zadnja promjena: nedihgu; čet lis 20, 2011 9:34 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
nedihgu

PostPostano: čet lis 20, 2011 9:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Ikota (napisa):

Laughing ROFL Laughing

Inače kako su ovi 5EL počeli igrat, prava elementarna nepogoda u 18.oj Eeeek!

Tako je, care! A međusobno smo tek u zadnjem kolu, tak da možemo uživat do tada, a onda okršaj. Mad Čestitka na pobjedi i sretno dalje! Cheer
[Vrh]
Jopa

PostPostano: pet lis 21, 2011 9:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pobjeda jučer Smile
3 u nizu, nije loše..

Odmah da pohvalim dvoranu (nalazi se u Popovcu, pored Sesveta). Prava stolnoteniska, više stolova, super svjetlo, odličan pod, odlični stolovi.
I zahvaljujem se još jednom na gostoprimstvu.

Meč je brzo otišao na našu stranu 6:1. Inače momci nisu loši uopće, samo smo jučer bili sva trojica vrlo dobri.

Tako da jedva čekamo slj. kolo i (pokušaj Very Happy ) osvete od prošle godine protiv dečkiju iz Novoselca.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.