|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: uto lis 11, 2011 10:33 pm Naslov
: |
|
|
evo opet friško s tekme.
i opet 6:4, al na sreću ovaj put za nas
momci zakon, dočekali nas s pivom i orahovicom i specifičnim stolnim tenisom koji nam je pojeo živaca za cijelu sezonu!
Al na kraju, kad sagledam stvari ovako hladan, predobro - jedan izraziti spiner, jedan bloker travom (obe strane trava, zakon ) i jedan all around igrač - sokaz u malom u jednoj ekipi! Živi gušt za igrat, al meč protiv 2xtravara ću dugo pamtit - probao sam sve u prva 2 seta i glatko ih izgubio. A onda sam odlučio očeličit živce i ne griješiti. I za nevjerovat, uspio sam u tome, mada sam se poslije 5og seta tresao ko prut! al eto taj preokret nam izgleda donio bodove (uz zbilja pristojnu igru u paru)
što se tiće raspodjele partija, ovaj put ja tricu, č dvicu a elez u ništa (al napreduje ) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: uto lis 11, 2011 10:40 pm Naslov
|
|
stara taktika, ali niste se dali - kad već igra šteka, radler, orehica...
Svaka čast na IZUZETNO fer i poštenoj igri i hvala vam na tome - zaista je bio gušt igrati, dobro ne baš i izgubiti, ali neko mora i to.
bumo još koju trening bacili? Svi su moji za!
bok i sretno! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: uto lis 11, 2011 10:59 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | tuna25 (napisa): | auuuu jebali smo ježa u ovoj ligi bit ce velikih okršaja..ma bitno je da se druzimo ,,rezultati ce doci sami od sebe..  |
ae, jeste vi odigrali svoje prvo kolo? ništa ne javljate! |
jesmo igrali smo s INPUT-om.. dobili 6-4
škreba 3
ja-2
i novi igrac 1
parove izgubili |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: uto lis 11, 2011 11:28 pm Naslov
: Pozdrav svima! :-) |
|
|
Evo... Da se javim svima, a posebno Drenu Bilanoviću(krvniku). Kako život, Dren? Evo... Kao što je Antun napisao... Pobjedili smo 6:4! Dobro smo igrali i zadovoljni smo pobjedom s obzirom na to da smo u dva meča okrenuli 0:2 u setovima. Eto... Tako to ide u sportu. Sretno svima dalje.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: uto lis 11, 2011 11:30 pm Naslov
|
|
| tuna25 (napisa): | | Dren (napisa): | | tuna25 (napisa): | auuuu jebali smo ježa u ovoj ligi bit ce velikih okršaja..ma bitno je da se druzimo ,,rezultati ce doci sami od sebe..  |
ae, jeste vi odigrali svoje prvo kolo? ništa ne javljate! |
jesmo igrali smo s INPUT-om.. dobili 6-4
škreba 3
ja-2
i novi igrac 1
parove izgubili |
eo vako ekipa input je jako zrela momcad igraju stolni uhhh i jos toliko godina ,,imaju jednog jakoi nezgodnog travaša
frajer cuda radi,,,nemam pojma kako ga je matej uspio sredit mislim da je kljucna stvar bila agresija. ,,ostala dva ok igraca s kojima se da igrat all upamtite istina da su dosta sporiji al zato im glava radi 100na sat.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 13, 2011 11:08 am Naslov
|
|
| Žugec (napisa): | stara taktika, ali niste se dali - kad već igra šteka, radler, orehica...
Svaka čast na IZUZETNO fer i poštenoj igri i hvala vam na tome - zaista je bio gušt igrati, dobro ne baš i izgubiti, ali neko mora i to.
bumo još koju trening bacili? Svi su moji za!
bok i sretno! |
ehehehe, ma i kad je igra dobra, za svaki slučaj (kad smo domačini) primjenjujemo tu taktiku + =
Na žalost, ovi mladi sokazovci (mislio bi mladi & naivni) ne padaju na tu foru al zato stari uvijek zagrizu (mada smo imali slučajeva kad nam se obilo o glavu - naime, igraju bolje pod gasom )
Što se tiče fer igranja, nekako smo postavili to ovako: ako su protivnici fer, mi ćemo pokušat bit još bolji. Tako da ovaj tvoj komentar dosta govori i o vašoj ekipi
Što se treninga tiče, mi smo naravski za, ali ovaj put vi gostujete
samo se moramo malo organizirat jerbo smo u stisci s vremenom.
Javimo se par dana prije. Uglavnom treniramo utorkom i četvrtkom. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 14, 2011 8:37 am Naslov
|
|
opa, evo kompletirano drugo kolo
fali samo rezultat iz prvog kola, al i s njim u igri - dijelimo četvrto mjesto - sa 5-6 ekipa, al valja se hvalit
Čestitke 100%tnim ekipama, a izgleda da se i favoriti lagano profiliraju;
Početnici izgledaju kao najkvalitetnija ekipa. u drugi razred bi stavio Novoselčane, Mladost, Bolnicu, Input i 5Element. Tu bi trebali tražiti kandidate za 2. i 3. mjesto. Ostalih 6 ekipa (uključujući i nas) će se najvjerojatnije borit za 6.-9. mjesto odnosno ostanak.
Ipak, liga je fino izjednačena, i ovisno o danu, mislim da svak svakoga može pobjediti...pa ćak ni početnici nisu sigurni od pokojeg poraza.
A i sezona je tek počela, i s malo više treninga (ili manje treninga kod protivnika, jel?), mogu se mnoge stvari okrenuti.
Bit će zabavno i napeto do kraja, to je sigurno  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pet lis 14, 2011 8:52 am Naslov
|
|
Evo jučer odigrali i mi naš meč..
Ukratko napeto se kretao rezultat, 2 meča bila okrenuta nakon 0:2..
na kraju dobili opet gusto 6:4
pps. ja odigrao ne baš najbolje..osjeti se neigranje preko ljeta
Sljedeći tjedan igramo sa Jo-jo ekipom, četvrtak, na njihovom terenu...
Tako da im ovim putem zahvaljujem javno na domaćinstvu...
ps. meč Zavod za statistiku vs Amaciz III završio 5:5 _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: pet lis 14, 2011 11:25 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | opa, evo kompletirano drugo kolo
fali samo rezultat iz prvog kola, al i s njim u igri - dijelimo četvrto mjesto - sa 5-6 ekipa, al valja se hvalit
Početnici izgledaju kao najkvalitetnija ekipa. u drugi razred bi stavio Novoselčane, Mladost, Bolnicu, Input i 5Element. Tu bi trebali tražiti kandidate za 2. i 3. mjesto. Ostalih 6 ekipa (uključujući i nas) će se najvjerojatnije borit za 6.-9. mjesto odnosno ostanak.
Ipak, liga je fino izjednačena, i ovisno o danu, mislim da svak svakoga može pobjediti...pa ćak ni početnici nisu sigurni od pokojeg poraza.
A i sezona je tek počela, i s malo više treninga (ili manje treninga kod protivnika, jel?), mogu se mnoge stvari okrenuti.
Bit će zabavno i napeto do kraja, to je sigurno  |
Slažem se u dobroj mjeri s napisanim.
Mi imamo slobodan utorak, pa ak ste za treningić.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 14, 2011 12:34 pm Naslov
|
|
| Žugec (napisa): | | Mi imamo slobodan utorak, pa ak ste za treningić.... |
nismo još utanačili slijedeći susret pa ne znam kad smo slobodni.
javimo se  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: pet lis 14, 2011 10:14 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | opa, evo kompletirano drugo kolo
Bit će zabavno i napeto do kraja, to je sigurno  |
najjaci si majke mi kapa dole stari,,odlican si i strucan analizator samo tak nastavi imas moju podrsku..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon lis 17, 2011 11:09 am Naslov
|
|
ehehe, ne bih se složio da sam najjači, al da mi je zabavno, jest
inače, mi sutra igramo protiv inputa, pa Sorry, sorry. dogovorit ćemo treningić neki drugi put! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: pon lis 17, 2011 11:19 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | ehehe, ne bih se složio da sam najjači, al da mi je zabavno, jest
inače, mi sutra igramo protiv inputa, pa Sorry, sorry. dogovorit ćemo treningić neki drugi put! |
nije hitno
igramo, biće šupljih dana, pa onda...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto lis 18, 2011 10:40 pm Naslov
|
|
Opaaa, iskrene čestitke Bridževcima, posebno mom senseiu Drenu , gledao sam samo meč protiv gospodina Perhača, ali Dren je to odigrao fakat vrhunski , naravno, Perhač ima travu, protiv mnogih suparnika to bude velika prednost, ali ne i protiv sensei Bilanovića!
Čanadi mi igra u vrlo sumnjivoj formi... , ali dovest će se on u staru formu i opet sve redom prebijati , a ne poklanjati toliko poena , vjerujem da je totalno popizdio nakon meča protiv Perhača, ali nije ga išlo baš u tom meču, dvije-tri ključne loptice...
Eto, moram vam malo "pogurati" forum , niste mi baš u nekoj ludoj formi, a i majstor Bilanović nesebično pomaže forum naše 19. lige... , lijep pozdrav svima iz 18. lige!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto lis 18, 2011 11:18 pm Naslov
|
|
ae dec d spirit!
hvala na pohvalama, ne bi bio ovako dobar da nemam takvog sparing partnera!
Inače, dobro je prošlo kako je moglo bit. naravski 6:4 al mi smo već skoro i zaboravili kako je odigrat drugi rezultat!
Momci znaju igrat i jako su neugodni, al kod mene se dobro posložilo, Č jest bio malo indisponiran, al to je naša krivica. Naime, zaboravili smo mu reč da prva tri igrača od ove sezone dobijaju medalje pa nije imao tu "dodatnu" motivaciju. al poslije meča s perhačem smo mu priopćili i tu novinu pa je odmah počeo bolje igrat. Tako da smo u paru osvojili prvih 19 poena (odnosno imali smo i skor 25:3 al su poslije momci iz Inputa posložili karte i čak imali 9:7 al smo uspjeli iskopat taj set - na sreću i protivničke prste )
Još kad nam se ostali momci uigraju...bit će fešta! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri lis 19, 2011 1:39 am Naslov
|
|
Briđevcima iskrene čestitke na pobjedi
Dren.... a kaj da ti velim ,
Čanadi - pa može i on koju izgubit kad ima tebe koji uvjek potegne kad treba
Dremel bu opet došel na svoje, sva sreća da nebum opet Ja taj na kojem bu proigral  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri lis 19, 2011 7:59 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): |
Dremel bu opet došel na svoje, sva sreća da nebum opet Ja taj na kojem bu proigral  |
Inače kako su ovi 5EL počeli igrat, prava elementarna nepogoda u 18.oj  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: čet lis 20, 2011 9:26 am Naslov
|
|
I sretno Inercapitalu! Uživajte!
Zadnja promjena: nedihgu; čet lis 20, 2011 9:34 am; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: čet lis 20, 2011 9:29 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | Ikota (napisa): |
Dremel bu opet došel na svoje, sva sreća da nebum opet Ja taj na kojem bu proigral  |
Inače kako su ovi 5EL počeli igrat, prava elementarna nepogoda u 18.oj  |
Tako je, care! A međusobno smo tek u zadnjem kolu, tak da možemo uživat do tada, a onda okršaj. Čestitka na pobjedi i sretno dalje!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pet lis 21, 2011 9:16 am Naslov
|
|
Pobjeda jučer
3 u nizu, nije loše..
Odmah da pohvalim dvoranu (nalazi se u Popovcu, pored Sesveta). Prava stolnoteniska, više stolova, super svjetlo, odličan pod, odlični stolovi.
I zahvaljujem se još jednom na gostoprimstvu.
Meč je brzo otišao na našu stranu 6:1. Inače momci nisu loši uopće, samo smo jučer bili sva trojica vrlo dobri.
Tako da jedva čekamo slj. kolo i (pokušaj ) osvete od prošle godine protiv dečkiju iz Novoselca. _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|