Registrirani igraci u Sokazu / Zene u Sokazu

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Loptica Pong

#301 Post Postao/la Loptica Pong »

Problem žena koje malo bolje pingaju u ženskim ligama je da u toku sezone odigraju samo 2 ili 3 kvalitetna meča. Pošto postoji velika razlika u kvaliteti, ostali mečevi izgledaju kao da prvoligaška ekipa Sokaza svako drugo kolo mora igrati s ekipom iz 20. lige. :confused: Istovremeno slabije igračice zbog razlike u kvaliteti nemaju s kime igrati ping pong na svojoj razini. Ovo je prilično demotivirajuće i za lošije i za bolje ekipe i ovim novim sustavom (da ne smiju birati žele li igrati u muškim ili ženskim ligama) mnoge su demotivirane. I kako kaže Izra, neke dobre igračice nisu se niti prijavile.
:bicedobro:
Zanima me koji je konkretan razlog zašto su žene izbačene iz muških liga?
Moj prijedlog je da se omogući ženama da formiraju svoje ekipe - slabije igračice neka ostanu u ženskim ligama a jače igračice neka se prijave u 22. ligu i neka se okušaju kao kompletno ženske ekipe.
Na taj način svi su na dobiti.
Ako ovo nije dobar prijedlog molim mišljenje zašto. Ili neki drugi konstruktivan prijedlog. I koja je cijena ukoliko se pokuša na ovaj način jednu sezonu, pa da se vidi kako bi to funkcioniralo? :top: :top:
Možete svi reći da vas ne zanimaju žene i ženski ping pong ali one su ipak dio našeg Sokaza!!! :rolleyes:
wolf
Kontakt:

#302 Post Postao/la wolf »

dinamo je napisao/la:lijep pozdrav.....trkelj...trkelj...trkelj.....
si ti ziher da se ne zoveš hajduk a ne dinamo :confused: :D
Čupa

#303 Post Postao/la Čupa »

wolf je napisao/la:
dinamo je napisao/la:lijep pozdrav.....trkelj...trkelj...trkelj.....
si ti ziher da se ne zoveš hajduk a ne dinamo :confused: :D
pao sam sa stolice skoro bemti :rofl: :rofl:
wolf
Kontakt:

#304 Post Postao/la wolf »

:bis: :pracka: :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#305 Post Postao/la ib »

ja sam ziher :E:
zacko

#306 Post Postao/la zacko »

Zanima me koji je konkretan razlog zašto su žene izbačene iz muških liga?
Moj prijedlog je da se omogući ženama da formiraju svoje ekipe - slabije igračice neka ostanu u ženskim ligama a jače igračice neka se prijave u 22. ligu i neka se okušaju kao kompletno ženske ekipe.
Ako ovo nije dobar prijedlog molim mišljenje zašto. Ili neki drugi konstruktivan prijedlog. I koja je cijena ukoliko se pokuša na ovaj način jednu sezonu, pa da se vidi kako bi to funkcioniralo?
Možete svi reći da vas ne zanimaju žene i ženski ping pong ali one su ipak dio našeg Sokaza!!!
Ni meni nije baš jasno kome su smetale žene u Sokazu.
Ja sam za to da mogu igrat pod istim uvjetima kao i muški. I nema potrebe da budu kompletno ženske ekipe. Zašto neka ekipa ne bi imala jednu ženu u ekipi!? A mogu i imat svoju kompletno žensku ekipu ako žele. Žene biraju! :)
Ionako ih je i prije bilo dosta malo.
Tako bi se potaknulo i bivše igračice da krenu u Sokaz jer one sad realno nemaju gdje amaterski igrat. Ženski Sokaz im je daleko preslab, a za hrvatsku ligu treba putovat po hrvatskoj. Znam par cura koje su potpuno prestale igrat pingač (a mogle bi igrat jače lige Sokaza) jer im poslovne i obiteljske obaveze ne dopuštaju da igraju 1. il 2. HL, a ženski Sokaz im je ipak preslab. A vjerujem da bi si koji put odigrale kad su već cijelu mladost provele u dvorani. Bar ko jedan vid tjelovježbe a da ne moraju na aerobic.
ib
Site Admin
Kontakt:

#307 Post Postao/la ib »

Napisao sam još tamo u travnju, pa ću kvotat da se ne ponavljam.
ib je napisao/la:Pokušaj očuvanja ženske lige, odnosno strah od njenog osipanja i ukidanja u slučaju da neke igračice prijeđu u mušku konkurenciju.

Nije moj stav, ali not much I could do. :ne zna: :tuzni:
Bacio sam bombu (prijedlog) tada, nije prošlo. Pokušat ću ponovo, jer stvarno mislim da bi dobre neregistrirane igračice trebale i uživale igrati s protivnicima po mjeri.

S gornjom citiranom argumentacijom se ne slažem, jer već letimičnim pogledom na ženski dio biltena se vidi da bi samo jedna ekipa mogla prijeći u muške lige - Audio sustavi. To, naravno, prema mojoj osobnoj procjeni, uzevši u obzir dob, kvalitetu i motiviranost igračica ostalih ekipa.

I isto ko žacko, ne mislim da bi u muškim razredima morale igrati samo u ženskim ekipama, već s kim god ih je volja.

Štoviše, ja bih čak otišao toliko daleko da im dopustimo dvostruku registraciju - pravo nastupa i u ženskim i u muškim ligama. To bi možda spriječilo osipanje ženske lige, a također bi zadovoljilo znatiželju možda i većeg broja žena da probaju odigrati koju partiju u muškim ligama, pa gdje ih već znanje i kvaliteta odnesu.. Nekakav paralelan sustav, kao veteranska liga onih par prvenstava što je trajala.
Dren

#308 Post Postao/la Dren »

loptica pong je napisao/la:
Ako ovo nije dobar prijedlog molim mišljenje zašto. Ili neki drugi konstruktivan prijedlog. I koja je cijena ukoliko se pokuša na ovaj način jednu sezonu, pa da se vidi kako bi to funkcioniralo? :top: :top:
Možete svi reći da vas ne zanimaju žene i ženski ping pong ali one su ipak dio našeg Sokaza!!! :rolleyes:
jedini problem vidim u tome da novoformirane ekipe - iako im igra dobija na draži - gubi se ona druga strana SOKAZa - zajebancija, druženje, komentiranje nove obleke i blačenje muževa :kava:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Zole000

#309 Post Postao/la Zole000 »

ib je napisao/la:Štoviše, ja bih čak otišao toliko daleko da im dopustimo dvostruku registraciju - pravo nastupa i u ženskim i u muškim ligama. To bi možda spriječilo osipanje ženske lige, a također bi zadovoljilo znatiželju možda i većeg broja žena da probaju odigrati koju partiju u muškim ligama, pa gdje ih već znanje i kvaliteta odnesu.. Nekakav paralelan sustav, kao veteranska liga onih par prvenstava što je trajala.
Kratko i jasno ! :top: :top: :top:
PS. 250 kn = dvostruka članarina ! Glasam ZA!
rope

#310 Post Postao/la rope »

na turniru voditelja u konkurenciji voditelja nastupa i gđa. Vera Menla jer nebi bilo smisla da nastupa u kategoriji voditelja zenske lige

ak moze proc ko argument :top:
wolf
Kontakt:

#311 Post Postao/la wolf »

:top: :s: :top:
Loptica Pong

#312 Post Postao/la Loptica Pong »

Do osipanja ženskih liga već je došlo. Prvo se raspala ekipa Agronomski fakultet tj. djelomično se pripojila ekipi Učenički dom Maksimir, da bi zatim i ta ekipa nestala. To su ekipe u kojima su igrale i neke školovane igračice tj. igračice koje su se trudile napredovati u igri. Istovremeno se nijedna nova igračica koja se već takmičila nije prijavila za igranje u ženskim ligama.
Očito nekaj ne štima s tim očuvanjem ženske lige. :eek: :eek: :eek:
wolf
Kontakt:

#313 Post Postao/la wolf »

moj post od prije 2 godine ...još uvijek stoji :top:
S vremenskim odmakom od više od godinu dana nakon odluke , možemo vidjeti ( vjerujući IB-ovoj bazi igrača ) da nijedna igračica iz prvih 8 liga (a i šire ) ne nastupa u ženskoj lizi . A koliko mi se čini ni u Butterfly lizi nije bolja situacija.
antispin

#314 Post Postao/la antispin »

Taj dinamo uopće ne zna što je Sokaz i što znači biti sokazovac.
geek
Kontakt:

#315 Post Postao/la geek »

U Nizozemskoj je dozvoljeno da žene igraju mušku profesionalnu ligu. Tako je prvak Nizozemske za 2010. bila momčad Heerlen Li Ninga, koja je u sastavu, pored Ronalda Ređepa, imala i Kineskinju. Svima koji misle da je sadašnja podjela "dobra", dao bi za "pokoru" da pogledaju jedan prosječni kompletni meč ženskog Sokaza. Pa, NEKA PATE !!!
Zadnja izmjena: geek, dana/u uto lis 18, 2011 4:09 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
bigdedi

#316 Post Postao/la bigdedi »

zacko je napisao/la:Strastveni sam obožavatelj "osoba" koje ne mogu stati iza svog mišljenja imenom i prezimenom. Posebno cijenim takve persone sa "stavom"!
:signed:
zacko je napisao/la:Argument da ljudi ne žele registrirane zbog toga jer su bolji od njih ne bi stajao. Većina ljudi koji su ovdje pisali čak nikada nije a možda niti neće imat priliku igrat sa tim registriranima jer ne igraju u 1. ligi.
istina, ali s druge strane: zasto se uvazava misljenje ljudi koji nemaju veze s tim, a ni sanse ikad zaigrati s takvim igracima...
zacko je napisao/la:Vrlo rijetko netko registriran igra u slabijiim ligama.
i da i ne.... bilo je 45 registriranih igraca (ib je cak negdje napravio popis)... a potrebna su 36 igraca da formalno popune jednu ligu..

sve u svemu htjelo se maknuti knezevica koji je navodno bio placen za nastup u sokazu... i zadnje sezone, atikovica... a arumenti svega toga su u najmanju ruku nategnuti... rijec je o tocno 2 igraca, a svi pricaju o njih 10-15 (a formalno 45)?!?!?!?! klaric i mikulec ni nemaju 40 godina da bi imali veze s pravilom koje je promijenjeno... jel taborsak ikad odlucivao o prvaku sokaza? jel on cinio 1. sokaz ligu nezanimljivom??... habijanec nikada nije ni igrao ligu u kojoj se odlucuje o prvaku sokaza (niti ima 40)... dado surbek nema 40...
izra je napisao/la:dapace mogu one nas posteno natamburati za stolom
go Almasa!! :cheer: :cheer: :cheer:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ib
Site Admin
Kontakt:

#317 Post Postao/la ib »

"šankeru, daj još jedan krug!"

:zzz:
bigdedi

#318 Post Postao/la bigdedi »

ma znam... bilo mi je dosadno cak i dok sam to pisao :)
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ib
Site Admin
Kontakt:

#319 Post Postao/la ib »

:rofl: :cerek:
bigdedi je napisao/la:istina, ali s druge strane: zasto se uvazava misljenje ljudi koji nemaju veze s tim, a ni sanse ikad zaigrati s takvim igracima...
mali marko kokić sada negdje tiho jeca :tuzni: :cry:
zmilko

#320 Post Postao/la zmilko »

a koja je tema ako smijem saznati?
Odgovorite